keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Haltiala 2014

Tämä sivu päivittyy uusilla tapaamiskuvilla pitkin kesää. 
Kuvat painottuvat aina vanhoihin pyöriin.




24.9.2014 Kauden päätöstapahtuma

Surullista. Kauden päätöstapahtumia on joka puolella - kausi tosiaan taitaa lähestyä loppuaan. Tänään Hra Oma Aika ajoi aamulla pakkasessa töihin, mutta iltapäivällä oli sentään plussaa. Haltialaan tuli yllättävän paljon pyöriä raa'an kylmästä kelistä huolimatta.

Tarjolla oli pyörien lisäksi mm. ilmainen parturi, ilmaista makkaraa, autoliikkeen esittelyä ja tietnkin perinteiset mukit ja muut. Oli ilo olla kauniin parturin 30 000. asiakas. Tosin tämän illan kolmas asiakas, mutta kumminkin...















































17.9.2014

Lämmin (päivä-)keli jatkuu edelleen! Mutta hampurilaisia ei saanut, koska grilli ei enää ole auki - kuulemma koska on niin kylmä... Väkeä oli kumminkin taas pihan täydeltä. Mieleen jäi parikin CX Customia, joissa taisi molemmissa olla poskien tarrat vähän naarmuisia - vinkiksi, että niitä saa Saksasta tai ebaysta jne edullisesti...  :)   Kuvien teemaksi muodostui hiukan perät - ei naisten, vaan pyörien. Muutama erilainen perä tuli nimittäin näköjään kuvattua.































3.9.2014

Syyskuu alkoi, mutta pyöriä riitti. Erityisesti VVM:n edustajia oli paikalla ennätysmäärä... mutta ei naispuoleisia jäseniä eli tissien puristeluun ei päästy. No, ehkä prätkillä onkin pääosa... Mieleen jäi myös vanha turbo-Suiza ja Goldwingien suuri määrä sekä muutama erikoisempi pyörä.













































2.7.2014

Heinäkuu näyttää alkavan paremmassa säässä kuin surkea kesäkuu. Pyöriä paikalla tavanomainen määrä. Erityisesti jäi mieleen sivuvaunu-Tuutti sekä tietenkin pari CeXiä. Viivi II:n todettiin käyvän nätisti ja pehmeästi, ja niinhän se käykin. 



































25.6.2014

Epävakaan sään uhka mutta sentään suunnilleen pilvisen sään normimäärä pyöriä - noin 200-250 sinä aikana kun paikalla tuli oltua. Oli mukava tavata FB-tuttu livenä. Tällä kertaa pienenä teemana olivat erilaiset ilmeet pyörillä. 




























































19.6.2014

Sadekuurojen keskellä, hyvin hiljainen ilta. Erikoisuutena on syytä mainita kaveri, joka tuli CX:llä Oulusta katsomaan, miltä touhu Hgin Haltialassa näyttää - ja sitten on yksi hiljaisimmista illoista ikinä... kaveri ajoi takaisin Ouluun. CX-miehet ovat vähän erikoisia...  :D


















14.5.2014


Normikokoontuminen - pyöriä taisi olla sillä hetkellä paikalla noin 200. Tässä muutama näyte vanhemmasta kalustosta. Erityisesti jäi mieleen ylinnä oleva cafe racer viritys CX:stä.

















7.5.2014 - kauden viralliset avajaiset


Sää suosi kauden virallisia avajaisia ja niinpä paikalla oli sadoittain prätkiä - kuvienottohetkellä pysäköitynä oli noin 300 prätkää, mutta niitä tuli ja meni koko ajan iltaan asti. Bändi soitti ja tunnelma oli juuri sitä mitä kuvitella saattaa. Pikkuisen eri meininki kuin kuukausi sitten... Japsistarat juhlisti Möhkön 35-vuotista taivalta. Goldwingejäkin oli paikalla yli 20. Viivi II:ia oli paikalla yksi kappale. Tällä sivustolla kuvat painottuvat vanhoihin pyöriin, kuinkas muutenkaan...






















  










































9.4.2014 - kauden ensimmäinen.


Hiljaista on, ja kylmä raaka tuuli. Alussa on lempeät +6 ja paikalla oli kolme pyörää. Olo oli kuin Lada-kerhon talvitapaamisessa Kummelissa. Muutama lipui paikalle hiljalleen. Päätin tehdä pienen kierroksen ja palatessani paikalla oli viitisentoista pyörää, mutta niistäkin löytyi kuvattavaa eli tämän blogin kyseessä ollen vanhoja pyöriä. Lämpötila olikin sitten jo alle +4 enkä viitsinyt edes konetta enää sammuttaa - pari kuvaa ja se oli siinä. Kenties seuraavalla kerralla on jo lämpimämpää, tällä kelillä Viivi II:n koneella on vaikeuksia saavuttaa edes käyntilämpötilan alareunaa. No, Haltiala-kausi tuli sentään avattua.


Alussa oli erittäin väljää... 





Lopulta paikalla karvan yli kymmenen pyörää 





5 kommenttia:

  1. Onnittelut kauden avauksesta. Nättiä kalustoa vaikka lukumäärärä ei hirveän iso ollutkaan. Oman kauden avauksen jätin ihan suosiolla toukokuulle. Jos on edes kohtuu lämmintä niin pitää koettaa Lahdessa Classic Motorshowssa tulla käymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmikuussa olisi hyvin voinut ajamisen aloittaa, mutta sairaus esti. Maaliskuun 8. alkoi siten ajokausi meillä, aina säiden salliessa tietenkin.

      Poista
  2. Katos vaan. Siellähän on ollut oikein maailman luokan harvinaisuus: Ariel Square four

    VastaaPoista
  3. Kiitos hyvistä kuvista Ben. Näky Cavalcadekin päässeen joukkoon pariin otteeseen :)
    Julkaisin linkin tänne sivullamme www.japsistarat.fi

    VastaaPoista