sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kurakeli ja Honda Transalp


Naistenpäivänä eli tänään 8.3. piti oleman aurinkoista ja kuivaa. Aurinkoista piti olla jo perjantaina. Silloin haimme Wagnerin Prätkäpajasta - se on huollettu ja maalattu kokonaan uutta kesää varten (tulee oma juttu, kunhan ehdimme kuvaamaan...). Perjantain ajelu päättyi muutamaan kymmeneen kilometriin eli vajaaseen 50 000 ilometriin - auringonpaisteen sijasta alkoi räntäsade.

Sunnuntaina oli näillä kulmilla tarjolla auringonpaisteen sijaan vain tihkua ja kuraa. Ehdottomasti ei sopiva keli Viivi II:lle eikä Wagnerille. Onneksi apuun riensi toinen VVM:n jäsen, joka toi vapaaseen käyttöön kurapyörän, Honda Transalpin. Se osoittautui todella sopivaksi pyöräksi tähän keliin - kevyt ja hyvä hallittava, miellyttäväluonteinen moottori ja hauska papatus.

Karkeampikuvioiset renkaat olivat aivan omiaan sekä hiekkaisilla mutkateillä että varsinaisilla hiekkateillä. Hiekkaisiin mutkiin uskalsi ajaa selvästi kovempaa kuin vaikkapa Wagnerilla olisi halunnut. Transalpilla oikein halusi mennä kelirikkohiekkateille, joille ei kummallakaan meidän omista pyöristämme ikinä menisi vapaaehtoisesti. Toisin kuin Viivi II tai Wagner, tämä ei irtosoramutkissa pyrkinyt puskemaan vaan perä käänsi kaasulla pyörää ennemmin yliohjautumaan kuin aliohjautumaan.

Vaikkei matkaa tullut kuin reilut 100 kilometriä eli reilut 100 000 ilometriä, niin aikaa meni ja kivaa oli. Jos rahaa olisi, niin tuollainen pitäisi olla rospuutto- ja talvikeleille.


Honda Transalp -89

Honda Transalp -89Honda Transalp -89Honda Transalp -89


Honda Transalp -89

Honda Transalp -89
Tällä Shellillä ei ole tarjolla palvelutankkausta...  ;)VVM:n jäsen puristaa Viivin isoja rintoja - Member of VVM is squeezing big tits of Viivi
VVM:n jäsen piti ystävällisesti sillä aikaa seuraa Viiville,
joka ei halunnut noin kylmään ja kuraiseen keliin...  :D 

7 kommenttia:

 1. Ilo oli mun puolella ja nyt pääsit sinäkin nauttiin suomen teistä monipuolisimmin

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ukko meni ajelemaan itsekseen, ei ehkä nähnyt mitään äx-kuvattavaa... ;)

   Poista
  2. Mut oisko toi seuranpitäjä voinu ottaa pari x-kuvaa? ;)

   Poista
  3. Minä en anna muiden kuvata... :)
   No, kunhan lämpenee, niin lähden reissuihin mukaan, ehkä sitten on enemmän kuvia...

   Poista
 3. Koskea saa mut ei kuvata? ;)

  VastaaPoista