maanantai 23. joulukuuta 2013

Hyvää Joulua - Merry Christmas!


Santa Claus, motorbike, mrs. Claus, nahkahame, tiukka nahkahame, BMW K75, joulu, Christmas, pitsipaita, lace skirt, ei rintaliivejä, no bra, korkosaappaat, high heel boots, stay up

Santa Claus, motorbike, mrs. Claus, nahkahame, tiukka nahkahame, BMW K75, joulu, Christmas, pitsipaita, lace skirt, ei rintaliivejä, no bra, korkosaappaat, high heel boots, stay up

Ajelemassa jouluaattona kello 7 - kuivahkot tiet ja lämmintäkin 3-4 astetta.
Riding on Christmas Eve at 7 AM - roads were rather dry , temperature was 3-4 Celcius.


4 kommenttia:

 1. Hyvee jouluva ja sillee. Ja uutta vuotta 2014. Tuohon tunnisteet-kohtaan voit lisätä vielä "mummoseksi". Sillä saa paljon hittejä, kuulemma. Ja onhan tuo jotenkin joulumuoriteemaan liittyvä. Täällä Floridassa ei ole lunta eikä jäätä. Itse asiassa lämpötila on juuri nyt n. 27 astetta ja se pysyy suurin piirtein vakiona talven ajan. Olen ostamassa polkupyörää, jossa on kardaaniveto. Oikeissa pyörissä ja moottoripyörissä on kardaani. Messuille en kerkeä kun olen täällä maaliskuun alkuun saakka. Piis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluja vaan sinne Floridaan - siellä lienee erinomaiset ajokelit! Tunnisteet täytyy pitää sentään aiheeseen liittyvinä... Polkupyörässä kardaani? Sellaisen minäkin tahtoisin!

   Poista
 2. Joo, Laitoin tilaukseen: http://www.dynamicbicycles.com/ Tempo 8-mallin. Elimme jännittäviä hetkiä kun tein tänne uuden paypal-tilin ja sen aktivointi kesti parisen päivää. Luottokorttia ei paikallista ole ja debit-kortissa on käyttöraja per vuorokausi, joka ylittyi. Vahvistus paypalille vaati 3 erilaista kikkaa ja vielä puhelinnumeron. Vitsillisintä tässä nyt on tietenkin, että loppujen lopuksi maksu hoidetaan paperishekillä ( kotus: sekki) myös paypalin kautta. Land of the old fashion.

  Ompahan noilla Englantiinkin veppisivu: http://www.dynamicbicyclesuk.co.uk/

  VastaaPoista
 3. Pistää pikkusen kateeksi kun tuolta räntäsateesta kotiutui, mutta paistaa se aurinko vielä täällä pohjolassakin. Hyvää joulunjatkoa ja uutta vuotta koko poppoolle(Viivi, Viivi2 ,Wagner ja tietysti Mr Oma Aika himself)

  VastaaPoista