maanantai 21. helmikuuta 2022

Talvitervehdys kevättä odotellessa... ja Olympialaisten kunniaksi!


"Lumi on jääkiteiden ja ilman muodostamaa kuohkeaa ainetta, jota syntyy pilvissä ja sataa maahan talvella riippuen siitä, onko ilman lämpötila tarpeeksi kylmä.". Niin, helteellä aika harvoin tulee lunta, mutta voi sitä kesälläkin silti tulla...

"Lumi muodostaa maan pinnalle valkoisen, eristävän peitteen, joka pysyy lumena niin kauan, kunnes lämpötila nousee nollan yläpuolelle ja lumi sulaa vedeksi. Jos lumi ei kesälläkään ehdi sulaa, se kovettuu vähitellen jäätiköksi.". 

No, nyt on niin paksu lumieriste ympärillä, että hyvähän se on aamukahvit ulkosalla nautiskella! Vaikka luminen talvi onkin kaunis, niin uskotaan, että tämä lumi sulaa ja tulee uusi prätkäilykausi eikä jääkausi. Siihen asti voi nauttia talven iloista, ihan niinkuin Viivi nauttii jääbaareissakin! Keväällä sitten nautitaan kevään iloista. 

Toinen juttu tietysti on, jos on niinkuin Hra Oma Aika, jolle pakkanen ja lumessa liikkuminen on raskasta eikä baareihinkaan kannata mennä, mutta hänenkin pitäisi jo tässä vaiheessa iloita, että kevät tulee ja hänelläkin uusi ajokausi alkaa, vaikka kunto onkin heikentynyt. 

Viime kesän reissujuttuja on vielä tulossa, Norjan reissustakin vielä pari osaa - vaikkei enää ollakaan Norjassa vaan Ruotsissa ja Suomessa. Nykyäänhän sitä saa olla mitä haluaa eikä tarvitse olla sitä mitä on, niin nuokin jutut ovat Norjan juttuja, vaikka ovat Ruotsista ja Suomesta... Ja niiden jälkeen tulee vielä vaikka mitä!

Mitä kesällä 2022 aiotte tehdä, minne ajaa? Meillä on tietysti yksi tavoite: Norja (jälleen kerran), mutta sen lisäksi perinteisesti taas ympäri Suomea. Saa edelleen antaa vinkkejä paikoista (pliiiis!) ja kutsua erilaisiin tapahtumiin!

Olemme ihmisinä kuin päivä ja yö, vastakohdat - ihan niinkuin talvi ja kesäkin. Siitä on nyt tehty videokin... kokoillan elokuva! Lähes. Melkein. No lyhytelokuva. Erittäin lyhyt. Eikun se on hieno kokoillan elokuvavaikka se ei kestä kuin pari minuuttia. Se saa olla kokoillan elokuvakoska se haluaa olla kokoillan elokuva! Ainakin vanhemmat lukijat tunnistavat tuon laulunkinjoka alkaa "Jo valkenee kaukainen ranta, ja koillisest aurinko nousee". Kaunis kesäinen laulu on kesäinen lauluvaikka lumimyrskyssä. Jos se siis haluaa olla kesäinen laulu ja haluaahan se! Sen toinen säkeistökin alkaa sopivasti, että "Mä kiireelle korkean vuoren, nyt astelen raikkaassa tuules".  Toiselle meistä iloisen talvivideon tekeminen erittäin raikkaassa lumimyrskyssä oli helpompaa kuin toiselle - toinen oli iloinen ja nauttitoinen... no, vähemmän. 

- Viivi 

Kokoillan elokuva! Kaiuttimet päälle! Näkyy parhaiten, kun katsoo sen tästä Youtubessa


Sillä aikaa Suomessa...
Lämminhän tässä tulee, kun kuumaa aamukahvia juo!

PS: OLYMPIALAISET!

Nyt on aika juhlistaa Suomen menestystä olympialaisissa! Suomelle kultaa jääkiekossa ja hiihdossa kaikkia värejä, ne perinteisimmät "kuningaslajit". 

Tässä on nyt ihan uusi lajiyhdistettynä jääkiekko ja hiihto: Korkkarihiihtokiekkoilu. Tämän lajin säännöt ovat vasta mietinnässäja millainen maila tai sauva tarvitaan... mutta pelipaita ja sukset ovat hyvin perinteisettosin korkkareiden kiinnittäminen suksiin vaatii myös mietintää! 😃

Näin hyvällä mielellä luistaa todella hyvin, mutta uppoavatko hyökkääjien laukaukset maaliin, jos maalivahti on pieni ja hyökkääjien mailat suuria...?  😃 😉

___________

(Jos haluat seurata tätä blogia, niin blogit.fi on siihen kätevä - kirjaudu sinne ja klikkaa tämän blogin kohdalla "Seuraa"https://www.blogit.fi/oma-aika )
20 kommenttia:

 1. Kiitos ja upeampaa talvitervehdystä en ole ikinä nähnyt!

  VastaaPoista
 2. No huh, nyt oli kyllä upeat kuvat. Tuolla jo jossain aiemmin kommentoinkin, että itsekin tykkään olla kuvattavana, mutta rohkeus ulkokuvauksiin puuttuu.. Ehkä sinun esimerkistä joskus uskallan senkin toteuttaa :)

  VastaaPoista
 3. Ei voi kuin sanoa, että on tuo Viivi upea ilmestys! Kyllä siinä naapuruston miehet varmaan jatkuvasti tiirailee, että milloin on Viivin uuden talvitervehdyksen kuvaukset menossa.

  VastaaPoista
 4. kyrpä on niin kova että sillä vois leikata timanttia. millon onlyfans?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan, Viivi olisi ehdottomasti Onlyfansin arvoinen

   Poista
 5. Kiitos, mukavaa keväänodotusta teillekin! Oli hyvä video, samaan aikaan vähän surullinen ja hauska, että siinäkin mielessä yö ja päivä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Kiitos Viiville ja kiitos olympiasankareille! Taitaa Viivi tykätä urheilusta ja liikunnasta, siksi varmaan noin upea vartalo! Uutta ajokautta odotellessa!

  VastaaPoista
 7. Lumet sulaa kilometrin säteellä. Niin on taas kuumaa kamaa.

  Tuohon korkkareiden suksiin kiinnittämiseen kannattaa kysellä vinkkejä Tykkyläisen Karilta Siuruan kansantasavallasta. Hänellä on pitkä kokemus alalta.

  VastaaPoista
 8. Viivin rinnat ovat aivan mahtavat(täydelliset). Näitä kuvia voisi katsella 24/7, mutta valitettavasti välillä on syötävä sekä käytävä töissä, ikävä kyllä. Mutta sitten taas äkkiä takaisin Viivin upeiden muotojen pariin. On se niin upea nainen!

  VastaaPoista
 9. Moi
  Mahtava juttu idea ja kuvat, lisää tälläisiä .

  VastaaPoista
 10. Nyt on kyllä parhaat kuvat ikinä. Ei Viivistä ja muodoista huonoja kuvia saakaan. Nam nam

  VastaaPoista
 11. Mahtava idea ja mielettömän upeita kuvia Viivistä!
  Viivi ja Hra Oma Aika voisi tehdä kokoillan elokuvan!

  VastaaPoista
 12. Pitkällä elämänkokemuksella voin sanoa; Juhannuksen jälkeen alkaa pitkälliset suojat.

  VastaaPoista
 13. Aina mahtavia kuvia ollut mutta varsinkin nyt viimeaikoina on ollut kuvat mukavan rohkeampaa tyyliä 👍

  VastaaPoista
 14. Viivi, pieni karvainen kiitorata olisi täydellinen piste I:n päälle vartalossassi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai vähän leveämpikin. Alkaa olla taas "muodissa".

   Poista
 15. Frau Viivi! Ihre muschi sieht so geile aus...

  VastaaPoista
 16. Hienoja kauniita kuvia. Rohkeutta ja hieman isompia kuvia pyytäisin. Malli on niin upea, että sitä röyhkeästikin toivoo aina enemmän, ei kuitenkaan painostaen.

  Pyydän kuitenkin reissukuviakin. Ajelen itse niin vähän, että en osaa kuvitella miten tuo kaikki paikan päällä huumaa. Hienoa.

  VastaaPoista
 17. Ai että nuo Viivin pehmolelut on ihanat

  VastaaPoista