lauantai 8. kesäkuuta 2019

Stadin Cruising 2019


Stadin Cruising - etenkin hyvän sään sattuessa on aina valtava määrä harrastepelejä nähtävänä. Perinteisen Kauppatorin rinnalle tuli pari vuotta sitten FHRAn Pre-Party Malmin lentokentälle, ja sinne mahtuukin tietysti paljon enemmän harrasteautoja kuin Kauppatorille. Tälle sivulle päivittyy kuvia tapahtumista aina kun mukaan ehtii!


Kesäkuun Cruising

Parissa tunnissa paikalle tuli yli tuhat autoa, ja vaikka autoja menikin, niin yhä vain oli suurempi jatkuva jono alueelle - satoja autoja oli yhä tulossa. Paljonkohan illan aikana lopulta paikalla oli? Pääosa tietenkin amerikkalaisia, mutta tällä kertaa paikalla oli myös hienosti edustettuna Volkkareita. 
Tällä kertaa kuvat Hra Oma Ajan ottamia, Viivi ei päässyt paikalle.


Panoraamakuvaankin saa vain pienen murto-osan autoista. 
Tämän lentokentän ympäristöineen Helsinki haluaa tuhota, eivätkä siinä paina alueen harvinaiset eläimet ja kasvit, lentokentän bisnespotentiaali, kulttuurihistoria tai kansan ylivoimaisen enemmistön mielipide mitään.Tyylikäs sävy-sävyyn yhdistelmä! 
1919 American LaFrance 14.5L Firetruck


Viivi II oli paikalla myös 


6 kommenttia:

 1. Kivoja cruising-kuvia jälleen kerran.

  Ps. Jos jollain muullakin on ollut ongelmia blogiin kommentoimisen kanssa niin tässä vinkki: Ainakin Chrome-selaimen asetuksissa pitää ottaa "Estä kolmannen osapuolen evästeet"-täppä pois. Sen jälkeen kommentointi taas toimii.

  VastaaPoista
 2. Hiljaista on. Olisi niin odottanut viime vuoden tapaan juhannusterveisiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhannusterveiset laitettiin tuohon miljoonajuttuun, on sekin etusivulla... ja pian tulee juttu Turun Airshowsta! :)

   Poista
 3. Kas vain, enpä tuota miljoonajuttua ollut huomannutkaan, kun ei ollut etusivulla :)

  VastaaPoista
 4. Pitäs joskus piipahtaa tuolla malmilla. Palaako siellä kumi kuten jäähallilla "vanhaan hyvään aikaan" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä juuri, se on rauhoittunut sellaiseksi koko perheelle sopivaksi tapahtumaksi, tarjolla on syötävää ja ostettavaa ja muuta ohessa. Mutta on se upeaa katsottavaa! :)

   Poista