sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Stadin Cruising 2018 / FHRAn Pre-Party


PÄIVITETTY 1.6.2018Stadin Cruising on Suomen mittakaavassa jotain suurta. Useita satoja autoja, mahtavaa fiilistä. Tälle sivulle kootaan kuvia 2018 Cruisingeista, todennäköisesti lähinnä FHRAn järjestämistä Pre-Partyista upealla Malmin lentokentällä.  Viime vuoden FHRA Cruisingeista kuvia on tässä.

Pre-Partyissa ei enää tiedä, mihin suntaan päätään kääntäisi, kun pelkästään vaikkapa Corvetteja ja Mustangeja on kymmenittäin, kaikenlaisia harvinaisuuksiakin "loputtomasti" eri vuosikymmeniltä. Tietenkin painotus on jenkeissä, mutta muunkinmaalaisia autoja on paikalla niin paljon, että varmasti riittää ihmeteltävää. Lisäksi on tavaranmyyjiä, hodaria, jäätelöä ja kaikenlaista humua. Ihmiset ovat rentoja. Jos siis omistat harrasteauton, tule näyttämään sitä muillekin. "Projektikuntoisia" ja "rottavehkeitäkin" kannattaa esitellä!

Yksi asia vain jaksaa aina ihmetyttää - kuinka jotkut eivät tajua, että se uusi hieno kaupasta ostettu valmis audibemarimersuteslajaetenkinsetesla ei kuulu Cruising-alueelle sen enempää Malmilla kuin Kauppatorillakaan? Jollei kulkupelisi ole jenkki tai muu harrasteauto, pysäköi se muualle ja jätä tila oikeille harrasteautoille. 
Perjantai 1.6.2018

Jos Stadin Cruising on aina ollut suurta, niin nyt tuli varmaankin valtavuusennätys! Malmin lentokenttää oli enemmän kuin koskaan käytössä ja autoja oli aivan valtavasti!

Hra Oma Ajan piti kuvata niitä  järkkärillä, mutta eipä sitten ottanut muistikorttia mukaan. Viivin kännykkäkuvin varassa siis enimmäkseen ollaan, vaikka hoksasi se Hra Oma Aikakin ottaa kännykällään kuvia. 
(Kuva: Raine haikarainen)
Viimeisenä Cruisingin suosikkini: koirasusi! Se nuoli naaman ja toisen linddin niin että maailma muuttui sumaksi...!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


Perjantai 4.5.2018

Pre-Party Malmilla oli aivan erityisen valtava, tai siltä se ainakin tuntui. Koko alue oli täynnä autoja, useita satoja. Vaikka vaihtuvuuttakin oli, niin silti alueelle oli jatkuva useiden satojen metrien autojono. Pelkästään ensimmäisten parin tunnin aikana varmaan oltiin lähempänä tuhatta kuin viittäsataa autoa? Paljonkohan kaiken kaikkiaan illan mittaan... mutta tässä pieni otos autoista!

Autoja on paljon. Siis todella paljon, vaikka koko ajan tulee ja menee kalustoa Malmin lentokenttä - älä anna tietämättömien luulee-tietävänsä tyyppien tuhota sitä 

Dolly ja Viivi II

11 kommenttia:

 1. Joo, mitähän h*******ä ne teslat luuli siellä tekevänsä?

  VastaaPoista
 2. Pohjanmaalla lähivuosina kaksikin kiihdytysrataa:
  https://www.facebook.com/Botniaringofficial/posts/2040112126230512

  VastaaPoista
 3. Minä olin Teslalla ja onhan se nyt hienompaa tekniikkaa kuin nuo vanhat. Totutelkaa ajatukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teslat ja vastaavat uudet autot vaan ovat ihan väärässä paikassa tuolla. Olet ymmärtänyt tasan väärin koko cruisingin

   Poista
  2. Niin olit teslalla, vaan oliko oma tai firman? ;)

   Poista
  3. Toiset saavat firmalta auton ja toiset eivät. :)

   Poista
  4. Juu, olit Teslalla ja siinä on sitä ja tätä. Mutta se ei täytä harrasteauton periaatetta.

   Poista
 4. Teidän mopot oli Lahdessa messuhallin vieressä parkissa lauantaina aamupäivällä. Ajattelin, että nyt viimein pääsen Viivin kanssa yhteiskuvaan.
  Mutta ei. Johonkin ehditte livahtamaan.

  VastaaPoista
 5. Hyvä kooste autoiste. Mun mieleen oli erikoisesti 144 Volvo/1973

  VastaaPoista
 6. Malttamattomana odottelen jo kevään ja kesän luontokuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavakin juttu on tapahtumasta, nimittäin upeasta Lahden Classic Motorshowsta! Mutta vähitellen alkaa tämä reissukausi, ensimmäinen takana ja toinen edessä jo huomenna...

   Poista