maanantai 26. toukokuuta 2014

Wanhoja masiinoita Porvoossa ja Boxissa, Loviisassa Ungern Bike & Car Show

Tämä on sitä aikaa, kun kaikki vanhat masiinat kaivetaan talleista ja viedään näytille. Eniten odottamamme Wanhojen Masiinoiden rompetoria odotellessa kävimme kolmessa paikassa, kun samalle viikonlopulle osuivat. 


Porvoossa Wanhat Mobiilit

Tämä näyttely jäi käytännössä näkemättä. Pihalla oli muutama vanha auto ja pyörä (joista yksi oli tietenkin meidän Viivi II:mme, joka herätti jopa hiukan keskustelua), mutta sisälle halliin olisi maksanut kympin käteisellä. Maksu tuntui hallin kokoon nähden vähän reilulta, vaikka hyväntekeväisyyteen rahaa kerättiin. No, pankkikortti ei käynyt ja käteistä ei ollut, niinpä kuvat jäivät ottamatta ja ilmainen mainos tekemättä. Sinne ei pääse sisään edes lehdistökortilla, vain käteisellä rahalla. Niinpä BMW-guru Ismo Vaaran kutsu tulla tekemään juttu jäi toteutumatta.


Sisälle ei ollut pääsyä käteisrahattomalla, joten kuvasin koko näyttelyn oviaukosta kahdella kuvalla - näyttelyn kokoon nähden kymppi oli ehkä hiukan ylimitoitettu hinta.
Parempi oli lähteä ajelemaan upeassa kelissä!


Boxissa Moottoripäivä - Motordag

Oikein mukava paikka! Huolimatta siitä, että vanhempi herrasmies ilmoitti, ettei meidän prätkäämme saa pysäköidä alueen edustalle, vaikka siinä jo oli jokunen pyörä, ei vaikka sinne jälkeemme tuli pyöriä ja ainakin yksi liki uusi prätkä sai pysäköidä ihan alueellekin. Pärstässä tai äidinkielessä saattoi olla meillä vikaa. Mutta mitäpä siitä, oli hienoa kalustoa. Ei kauhean paljon, mutta aivan riittävän paljon ja etenkin mielenkiintoista kalustoa.


Loviisassa Ungern Bike & Car Show

Alueella oli hieno kokoelma vieraiden amerikkalaista autokalustoa, ihan tilaisuuteen sopivia myyjiä ja mukavasti prätkäporukkaa. Varsinaiselle alueelle oli pieni pääsymaksu. No, onneksi käteistä oli vielä Viivin mekko-ostoksen (wannabe.fi) jälkeen ja viitonen oli ihan kohtuullinen hinta, sillä kalustoa oli ihan mukavasti ja se oli näyttävää.


 


Tämäkö... 


...vai tämäkö... 


...eikun tämä!


Sitten varsinaiselle näyttelyalueelle:Sitten syömään Ruotsinpyhtäälle


1 kommentti:

  1. Boxista ajettiin ohi TouRinki letkan kanssa viime sunnuntaina kun tuo sininen pitkäkeulainen "Super Charged" (Packard???) kurvaili siinä paikalle... Todella upea auto!

    VastaaPoista