keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Haltiala 2018

PÄIVITETTY 4.7.! Tälle sivulle tulee 2018 tapaamiskuvia Haltialasta pitkin kesää. Viime vuoden kuvia on tässä ja vuoden 2016 kuvia tässä, 2015 tässä, 2014 tässä, 2013 tässä ja 2012 tässä, lisäksi 2012 tapaamispaikkakierros tässä .4.7. 
Uusi Monkey!


Puolipilvinen sää ja aika normi osallistujamärä - joitakin satoja. Illan teemana oli uusi Honda Monkey, joka Japsistarat sinne Brandtin suosiolla sinne toivat. On se kyllä hilpeä kapistus! Hintaa sillä on vajaat neljätuhatta ja huippunopeus lienee vakiona noin 110 km/h.

Uudella Monkeylla on aikuisenkin hieman väljempi ajella 

Japsistarojen Masa paukkonen kirjoitti hinnan ja huippunopeuden mattoon, kun niitä koko ajan kyseltiin Uusi ja vanha Monkey vierekkäin

Viivi II komennettiin esittelyareenan viereen esille edustamaan vanhemaa aikaa

Useimmat tietävät ja noudattavat toivetta, että Pehtoorin päähän laitetaan vain vanhoja pyöriä 
  27.6.


Normaali kaunis kesäinen ilta - muutamia satoja pyöriä, erinomainen tunnelma. Siellä tapaa aina tuttuja ja saa uusia tuttuja. Viivi lainasi kultaisen Monkeynsa hra Oma Ajalle ja ja niin vain toinen tankin kultaisista merkeistä oli tippunut jonnekin matkalle. 

Viivin Monkey lainassa - toiselta puolelta tankkia merkki oli pudonnut jonnekin matkalle 


 
Toinenkin Monkey tuli paikalle! 


Tietysti tämä oli väärään aikaan väärässä paikassa, mutta toki hieno auto! 


Ilokaasupullo? 


VVM


30.5. Indian-ilta
Keli suosi jälleen. Viivi ei edelleenkään käsivammansa takia päässyt paikalle eli kaikki kuvat Hra Oma Ajan. Pyöriä oli paljon, sadoittain. Fiilis oli tietenkin hyvä, helppo jutella tuntemattomienkin kanssa. Hyviä vinkkejäkin tuli, paitsi pyörähuolloista, niin myös siitä, että Turussa ei kuulema kannata kertoa, ettei Turku ole koskaan ollut Suomen pääkaupunki...
  


 Beatles!


  
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


23.5.  Honda-ilta
Brandt ja Japsistarat järjestivät Honda-illan. Paikalla oli paitsi uusia Hondia koeajettavina, myös vanhoja. Juhlavuottaan viettävät CB350, CX500 ja CBX tietenkin erityisesti. Viivi ei käsivammansa takia päässyt paikalle. Viivi II kuitenkin oli juhlakaluna muiden juhlttavien joukossa.

Paikalla oli tietenkin myös kaikkia mahdollisia muita pyöriä, harvinaisuuksiakin - paikalla oli 800 pyörää! Munkkeja meni kuulema 400, makkaroita 600 - ja lisäksi tietenkin kaikkea muuta kahveista burgereihin!Viivin unelma sunnuntaipyöräksi - CM 400 Custom


CX 500 Custom ja CX 500
  
 Lajiensa huipput 1969 ja ja 2018
  


11 kommenttia:

 1. Haltiala on upea mesta! Olkaa onnellisia siitä siellä ruuhkasuomessa.

  VastaaPoista
 2. Mistähän näistä spesiaali-illoista voisi löytää tiedon etukäteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, missä olisivat kootusti... järjestäjät sitten mainostavat miten mainostavat? Japsistarojen tapahtumista saa tietoa ainakin Japsistarojen FB-ryhmässä

   Poista
 3. Tulkaapa käymään Sastamalaan nauttimaan Pennan Garage Cafeen. Hieno paikka!

  VastaaPoista
 4. missäs pikkuäksät niin tulis enemmän myös kommentteja ei ketään tavan kuvat kiinnosta ?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilastojen mukaan motoristeja kiinnostaa, ja motoristeillehan tämä blogi lähinnä on... :)
   Aiemminkin sanottu, että niitä kuvia tulee, mitä missäkin tulee. Ei ole merkitystä, montako kommenttia tai lukijaa on... sillä kuten sanottu:
   Tämä on epäkaupallinen ja Vähemmän Vakava Motoristi -blogi, ja keskittyy ihan omiin juttuihin. Pääaiheena prätkäreissut, moottoripyörämatkailu yleensä, reitit ja tapahtumat kuvina ja vähän sanoinakin. Mielenkiinnon kohteena etenkin vanhat prätkät ja autot sekä niihin liittyvät tapahtumat, mielenkiintoiset paikat, mutta myös kaikenlaista aiheen vierestä olevaa kuten Viivin vaatteet ja vapaa-ajan vietto.
   Lisäksi sitten joskus tulee erilaisia mausteita juttuihin ja kuviin, joskus ei. :)

   Poista
 5. Hieno blogi, olipa kiva että löysin tänne. Minusta kuvat taas on parhaita joten paljon kuvia vaan tänne näytille kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä tulee kyllä! Tapahtumista, reiteistä ja paikoista. :)

   Poista
 6. moikka laitoin viivi sulle sähköpostia ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, luen sitten kun tulen lomareissulta!

   Poista