keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Haltiala 2013

PÄIVITETTY: 25.9.2013 Kauden päätös
PÄIVITETTY: 4.9.2013 Tapaaminen
PÄIVITETTY: 28.8.2013 Tapaaminen
PÄIVITETTY: 21.8. Tapaaminen
PÄIVITETTY: 5.6. Tapaaminen
PÄIVITETTY: 15.5. Kauden avajaiskuvat
PÄIVITETTY: 8.5. Tapaaminen 


Haltialassa tulee käytyä epäilemättä monasti kesän mittaan, siksi tämä sivu tulee päivittymään pitkin kesää. 8.5. oli kelien ansiosta ensimmäinen kunnon kokoontuminen, vaikka varsinaiset avajaiset olivatkin vasta viikon pästä eli 15.5.

Osaisikohan joku kertoa, mikä on vikana pääkaupunkiseudun liikennejärjestelyissä, kun kotoa Haltialaan on alle 10 kilometriä, mutta sieltä kotiin yleensä reilusti yli 100... :D


Ja sitten asiaan eli kännykkäkuvia, klikkaamalla suuremmiksi - ja sattuneista syistä lähinnä vanhoja pyöriä...:



Kauden päätös 25.9.2013


Kauden päätös sattui tänä vuonna lievästi sanottuna viileäksi. Lämmin syksy päättyi kuin leikattuna ja nyt oli tarjolla illalla aika raikkaat +5 astetta. Ihan periaatteesta Hra Oma Aika ajoi paikalle ohuissa ajofarkuissa ja ajotakin alla pelkkä t-paita. Ei tullut hiki Viivi II:n selässä, vaikka matka oli vajaat 10 kilometriä. Usko on silti vahva, että vielä tuulet kääntyvät ja tulee muutama ajopäivä... Sitä sanotaan, ettei ole liian kylmiä kelejä, on vain vääriä varusteita. No, Viivi II:n moottori ei meinannut millään saavuttaa käyntilämpötilaa, että kyllä se raja tässä taitaa olla...

Tarjolla oli elävää musiikkia ja Japsistarat myi lisäksi halvalla makkaraa, ja toki normaalit Vanhan pehtooein herkut. Joukot olivat ymmärrettävästi harvenneet, paikalla oli vierailuhetkellä reilut satakunta pyörää. Tässä muutama näytteeksi - itselle ehkä jäi parhaiten mieleen naku punainen Wingi ja toisaalta Viivillekin sopivan kokoinen CM 400:



























Erittäin hieno auto, mutta väärässä paikassa väärään aikaan...




Tapaaminen 4.9.2013


Mielenkiintoista - syyskuu alkoi, mutta se ei näy väen vähenemisenä Haltialassa. Väkeä oli taas erittäin runsaasti. Ja skaala on laaja - siellä ovat sulassa sovussa kaikki pappa-Tuntureista isoihin Trikeihin. Kukaan ei tuomitse sen mukaan, kuinka lujaa/hiljaa kukin tuli, olivatko varusteet oikeat ja minkäs merkkiset renkaat alla on. Tämä on sitä motoristihenkeä, jota erilaisissa FB- ym nettiryhmissä joskus saa vähän hakea. 

Viivin ja Viivi II:n kanssa kuvattiin otos vanhempaa kalustoa, ja sitten perinteiseen tapaan pienelle ajelulle.


Klikkaamalla kuvat suuremmiksi, etenkin panoraamakuvat kannattaa suurentaa.







Automatic!























































































































Tapaaminen 28.8.2013

Pyöriä oli paikalla ehkä vielä enemmän kuin viimeksi. Omissa laskuissani - joissa sekosin - pääsin ilmeisesti noin viidensadan pyörän kieppeille ennenkuin poistuin paikalta. Laskeminen on vaikeaa, kun pyöriä koko ajan menee ja tulee. 

Erityisesti jäi mieleen turboahdettu Kawa ja eräät todella harvinaiset pyörät. CX:iä oli Viivi II:n lisäksi muutamia, mutta enpä kaikkia ehtinyt edes kuvaamaan.


Useimmat  pyörät joutui kuvaamaan aika lailla vastavaloon, mikä valitettavasti näkyy kuvissa. Etenkin panoraamakuvat kannattaa klikata suuremmiksi! 






































































































































Tapaaminen 21.8.2013

Viivi II tarkkailee
Hieno keli ja pyöriä oli paikalla todella paljon. Sen verran jonoa ravintelin puolellakin, että Maalaisburgeria odotellessa piti syödä iso tuore munkki... 

Tällä kertaa mieleen jäi erityisesti nitrolla varustettu Honda Dax! Mahtaa olla vinkelä peli ajaa...


























































































Nitro-Dax:












































Tapaaminen 5.6. sekä tässä sen jälkeinen kohde eli Myllykoski Nurmijärvellä.



Viivin tapa syödä jäätelöä, tuota noin, se nyt vaan...
Ensimmäisen kerran muistan kuulleeni muutamaltakin, että "tulin paikalle autolla, kun on niin kuuma". No, kieltämättä +30 varjossa ja prätkäkamat päällä ei aiheuta vilunväristyksiä. Joka tapauksessa paikalla oli heti alkuillasta paljon pyöriä ja lisää tuli koko ajan. 

Mekin Viivin kanssa saimme katsella silmiemme kyllyydestä hienoja prätkiä ja kauniita naisia (ja Viivi ehkä joitain miehiäkin). Siellä oli mm. yksi punainen CX500 Custom, jollaisen satulaan pitäisi Viivin joskus saada peppuaan sovittaa - yltävätkö jalat maahan vai eivät? Sellaisella Viivi ehkä tykkäisi ajella. Paikalla oli myös monia muita meitä kiinnostavia vempeleitä, mutta kaikki moottoroitu kahdella pyörällä kulkevahan kiinnostaa!


Kuvattuamme (vanhempaa) kalustoa, teimme pienen ilta-ajelun, jonka yhteydessä pysähdyimme Nurmijärven Myllykoskelle, jossa Vantaanjoki kulkee varjoisassa lehtomaisessa syvänteessä. Siellä on rauhoittava ympäristö hieman virkistyä monellakin tavalla. Mutta tähän siis kuvat Haltialasta, Myllykosken kuvat ovat tässä erillisessä jutussa.



Möhköjä eli Kawa 1300































































Kauden avajaiset 15.5.2013


Avajaisissa oli ainakin 350 pyörää, mainio bändi, uusittu menu ja erinomainen tunnelma! Bändi soitti ja muutoinkin kaikki asitit saivat nautintonsa.



























































8.5.2013:



8.5. paikalla oli yhtäaikaisesti koko ajan karkeasti laskien 200 pyörää sinä aikana kun Viivi II paikalla oli, ja koko ajan pyöriä tuli ja meni. Hampurilaiset ja munkit ovat yhtä hyviä kuin aina ennenkin ja porukka helposti lähestyttävää. Paikalla oli myös useita vmpk:laisten ja japsistarojen pyöriä kuskeineen.


































2 kommenttia:

  1. Olipa siinä ryhdikkään näköinen punainen custom cx500 jollain. Hieno.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu. Juuri tuollainen sen pitäisi olla, jos Viivi tuollaisella ajamaan pystyisi eli yltäisi maahan...

      Poista