lauantai 18. toukokuuta 2013

Vantaan Cruising 2013

Tälle sivulle laitamme kaikkien Vantaan Cruisingien kuvia, joissa paikalle satumme.

17.5.2013
Vantaan Cruising on tietenkin kooltaan vain murto-osa Stadin nyky-Cruisingista, mutta sen luonnekin on ihan toinen. Siinä missä Stadin Cruising on nykyään "aikuisempi" tapahtuma, oikeastaan "koko perheen tapahtuma", niin Vantaan Cruising on jollain tapaa "teinimäisempi" tai kylänraittimaisempi. Vantaan Cruisingissa on jotain sitä samaa, mikä joskus 80-luvulla oli Stadin Cruisingeissa meininki. Hra Oma Aika kun on niin vanha, että hyvin muistaa, millaista oli Hietsussa ja Jäähallin parkkiksella. Vantaalla "teini-Bemarit" polttavat iloisesti kumia samaan tapaan kuin "karvanoppa-Carinat" 80-luvulla Stadissa, vaikka ne molemmat tietysti kuullostavat vähän ompelukoneilta, jos joku kunnon jenkki on juuri mylvien polttanut puolet leveämpää kumiaan. 

Palaneen kumin savu peittää toisinaan näkyvyyden ja kompaktin alueen ansiosta kaiken näkee tai ainakin haistaa. Poliisitkin ajoivat siviilimaijallaan ohi, mutta eivät puuttuneet hyväntahtoiseen iloitteluun.

Paikalla oli perinteiseen tapaan enimmäkseen jenkkejä, mutta muutama upea euro-autokin oli paikalla. Erityisesti ilahdutti nähdä joitakin harvinaisempia malleja. 

Kukaan ei kuitenkaan lue näitä turhanpäiväisiä tekstejä, joten jokunen kännykkäkuva kehiin. Kuvat saa tietenkin suuremmiksi klikkaamalla.

2 kommenttia:

  1. Mä luen. Joka sanan. Itse asiassa voisit pienentää kuveja ja laittaa lisempää tekstiä. Mun hitaalla yhteydellä kestää tajuttoman kauan ladata koko sivu.

    Piis

    VastaaPoista