keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Naisille! (...ja vähän miehillekin)

Klikkaa kuvat suuremmiksi! 
Ajoreittejä Uudellamaalla on ylläolevassa "Ajoreittejä" -linkissä sen verran, ettei tähän paljon uusia teitä osu, mutta hyvä lenkki kumminkin. Ajoreitti kännykkäkuvina on lopussa, kun se on kaikille, mutta hyvä motoristikahvila (meille ihan uusi tuttavuus) Lugnet Life & Livingistä on erilliset tekstit miehille ja naisille - älkää lukeko toistenne tekstejä! 


Vain Miehille

Ajoreitissä on kivasti mutkia, mutta päällyste on paikoin heikossa kunnossa - ota mutkat iisisti. Kahvila on keskellä yhtä mutkatietä, maisemat jees. Syötävää ja juotavaa on. Suurin osa kahvilan tiloista on kaikenlaista tavaraa, lähinnä naisiin vetoavaa kamaa. Mutta tämä vanha kivinavetta on huippu juuri siksi: se on puolittainen paratiisi naisille, koska koko paikka on sisustettu tavalla, joka ei sovi ollenkaan autotalliin ja se on täynnä naisia kiinnostavia asioita ja tavaroita kengistä ja vaatteista lähtien erilaiseen roinaan. Lukekaa sillä aikaa kahvilassa olevia lehtiä. No miksi tämä paikka siis on miehille huippujuttu? Ottakaa nainen ajolenkille mukaan ja viekää se tuonne. Sen jälkeen nainen on aivan erityisen hyvällä tuulella pitkän aikaa, ja te tiedätte miksi se on hyvä asia. Tai voi siellä tietty relata muuten vaan ja katsoa kännykän navista seuraava etappi. Kahvila on auki kesällä ke-pe 12-19, la-su 11-19.
Vain Naisille

Ajoreittiehdotus on kuin tanssi - siinä reitti paikoin aina kohtaa itsensä, sitten taas kiertää kaaressa toisaalle - kuin ympäri ja yhteen kulkien. Kahvila on kivojen mutkien keskellä aivan upeassa maisemassa ja miljöössä. Järviä on kaksi, lainehtivat pellot kehystävät perinteistä suurta maatilarakennusta ja tuoksut huumaavat. Kahvilassa on laadukas ja omaleimainen valikoima ja herkut saa nauttia kauniisti sävytetyssä tilassa, joka on sisustettu kuin parhaissa sisustuslehdissä - samaan aikaan selkeyttä ja loputtomia yksityiskohtia.
Seuraavissa huoneissa on kaikkea ihastuttavaa - vaatteita, kenkiä, lahjatavaraa (heillekin joilla jo on "kaikkea"!), tai vaikkapa lukuisia erilaisia kahveja ja niin monia erilaisia kaakaoita, ettet tiennyt niin monia edes olevan!  
Jopa tilava WC on siisti ja aistikas, vaikka miehet käyttävät samaa vessaa.
Ja kaiken kruununa rakennuksen toisella puolella on kampaamo!
Miehet voi jättää huoleti parkkiin kahvilan puolelle, josta löytyy heille Golf-lehdistä alkaen luettavaa. 
Kahvila on auki kesällä ke-pe 12-19, la-su 11-19. 


Koko reitti

Palojärventie
Kuin salattu maailma. Lyhyt tienpätkä, mutta siihen osuu hieno järvimaisema ja pieni joki, jota kuvassa katsellaan motarin alla - motaria ajaen ei näe mitään.

Yöviläntie
Voi kääntyä suoraan Turuntieltä, mutta vielä parempi on jatkaa hiukan eteenpäin ja ajaa Kahvimaan kautta. Peltomaisemia, välillä taas mennään vaarojen välistä.

Jos kääntyy vasempaan Yöviläntien päästä, pääsee suoraan Annilan kautta kohti Kylmälää, mutta hiekkatie. Oikealle kannattaa kääntyä ja kiertää Siuntion kautta - hyviä mutkia! 

Kylmälä
 

    

VelskolantieRöyläntie


 5 kommenttia:

 1. Rouvalla komeasti pitkät päällä

  VastaaPoista
 2. Viivi on kyllä seksikäs paketti. Voi kun näitä kuvia olis enemmän, näissä kyllä silmä lepää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä kannattaa vilkaista tuo "Kuvia"-sivu... tai sitten ei... :)

   Poista
 3. Katsoin kuvat missä mun nitrot;)

  VastaaPoista