lauantai 7. heinäkuuta 2012

Stadin Cruising heinäkuu 2012

Heinäkuun Cruising 6.7.2012 ja heinäkuun helle. Ei tarvitse olla valtavan lahjakas ennustaja, jos veikkaa tuollaisena kauniina iltana Cruisingin vetävän väkeä ihan tosissaan. Helsingin Cruising on laadultaan ja mittasuhteiltaan aivan omaa luokkaansa kotimaan cruisingien joukossa. 


Kulkupelejä on todella paljon ja niitä on 
Kauppatorilla, Mantan ympärillä, Olympiaterminaalissa ja oikeastaan koko rantatien matkalla kohti Hernesaarta. Bändi soittaa torilla rockenrollia ja tunnelma on käsin kosketeltava. 


Paikalle osuivat tietenkin myös Viivi ja Viivi II ja torilla kohtasi paljon tuttuja kuten Matti H. (ilman Jaguaria), Risto&Terhi&Lauri K. seurueineen (Amerikan auto jäi jonnekin kauas kun torilta ja ympäristöstä tila loppui), Kristiina&co jne.


Seuraavaksi kännykkäkuvia lähinnä Kauppatorilta ja sieltäkin vain pieni osa, koska piti päästä itsekin ajelemaan. Ja kunnon Stadilainen riemastuneena noteeraa Snackyn palanneen, nyt myös Pihliksen ABC:lla.


Kännykkäkuvia eli Lumian laulamaa, klikkaa kuvat suuremmiksi! Kuvaaja kuvassa... 


 Oho!
  


 Kuvaaja eli Viivi näkyy hyvin kuvassa...Olympia-terminaalin edessä mm. kuplia ja Corvetteja:

Kaivopuiston rannassa:

Cruising...


Sitten Snackylle syömään...


3 kommenttia:

 1. KOMEITA AUTOJA. MUN SUOSIKKI ON TOI LADA 1500S. FIAT 600 JA KULLANVÄRINEN JENKKI

  VastaaPoista
 2. http://2.bp.blogspot.com/-dBb0CYgcgMU/T_fi1WAC_eI/AAAAAAAADXs/G4dooZTQjrk/s400/WP_000227.jpg
  Hieno kuva, ehkä vahingossa unelma otos :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Kuten heijastuvasta kuvaajan asennosta näkee, niin kuva syntyi tarkoituksella ja itse asiassa vasta toisella yrityksellä... komeasti heijastava pinta houkutteli yrittämään.

  VastaaPoista