lauantai 31. tammikuuta 2015

MP15 Moottoripyörämessut

Kuvia täydennetty 31.1.!

Kuten aiemminkin - jos haet kattavaa kuvausta messutarjonnasta, niin täältä ei löydy... meillä kuvat aina painottuvat vanhoihin ja rakennettuihin pyöriin - sillaisiin, joita ei kaupasta saa. Mutta on tällä kertaa uutuustarjontaakin kuvissa!

Meillä oli omana teemana katsoa, ovat ko kaikki prätkät liian isoja Viiville. Ja löytyihän sieltä se sopiva! 

Näyttelyn suurimat tähdet olivat luultavasti Kawasaki H2 ja 40-vuotias Honda Goldwing.

Perjantaina Viivin peppua muutama messuvieras tykkäsi puristella, mutta kun Viivi hymyili takaisin, jopa puristelijoita ujostutti eikä kukaan tullut juttelemaan. Lauantaina vain yksi mies puristeli Viivin peppua, mutta joku otti pepusta salaa (Viiville kerrottiin siitä jälkikäteen) kuvan - olisi kiva saada se kuva tänne, jos se onnistui... :D

Lauantaina meinasivat kuvaukset jäädä täysin kuvaamatta, sillä Hra Oma Aika ei ollut laittanut muistikorttia kameraan. Onneksi paikalle tullut VVM:n edustaja antoi oman varakorttinsa.


Lauantain kuvia:26 kommenttia:

 1. Trumppa Scramble ja Viivi, paras tapa puutosten ja ressin poistoon :)
  Enska radalle kun pääsis ajeleen ai ai
  Muuten mopot on nykyään liian muovisia mut onneksi seassa oli ihan prätkän näkösiäkin

  VastaaPoista
 2. Kiitos kuvista. T. Jari Holmström

  VastaaPoista
 3. Viivillä on kyllä aika täydellinen ajovarustus päällä. Nam
  ps. Pikku äksiä voisi olla vaikka toinenkin....

  VastaaPoista
 4. Hyviä kuvia. Ite olin estynyt.
  Kuvista sai hyvä kokonaiskuvan näyttelystä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mutta ei näistä varmaan hyvää yleiskuvaa voi saada, kunhan nyt kuvattiin oma kokemuksemme...

   Poista
 5. Viivi ja muut mimmit heti pois satulasta! Tahdon nähdä prätkät kunnolla, kun kerran joku on vaivautunut ne kuvaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kannattaa tutustua valmistajien esittelysivuihin, muihin blogeihin ja sivustoihin paremmin - täällä on aina meidän henkilökohtaisia kokemuksiamme eri paikoista ja asioista. Meidän kuvamme eivät nyt eivätkä jatkossakaan millään muotoa anna kattavaa kuvaa mistään messuista, kuten heti alussa lukee... :)

   Poista
  2. Viivi heti jokaisen pyörän satulaan mikä kohdalle tulee.....tulee niin heti kaunis kesäpäivä ja mukava mutkainen tie mieleen tarakkaharakan kanssa ;--)

   Poista
 6. Seurasin Viiviä salaa messuilla lauantaina, huomasitko???? :P hyviä kuvia Ben (PEUKKU), mut ULLATTAEN väkeä oli liikaa..... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei huomattu, mutta ei tarvitse salaa seurata, saa tulle juttelemaan... :)

   Poista
 7. Olipas hauska nähdä perjantaina .... kuvat hyviä , kuten aina :) .....

  VastaaPoista
 8. Hyviä kuvia! Ei pari äksää olisi pahitteeksi ;) olisinpa päässyt paikalle niin olisin minäkin saattanut Viivin pyllyä katsella - tai etuvarustusta niin kuin x:ssä näkyy! ;)

  VastaaPoista
 9. Mahtavia kuvia,,,siis nahkaan sonnustautuneesta viivistä,,ja olihan siellä vissiin jokunen moottoripyöräkin,olin itsekin perjantaina mutta en nähnyt sinua,olisin varmaan pyörtynyt siihen paikkaan,,,kaikkea hyvää teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisinko minä ollut niin pelottava näky... :D

   Poista
 10. Bongasin teidät perjantaina kuvaustilanteessa. Oma kamera unohtui kotiin ja kyllä harmitti. Lisää suolaa haavoihin toi Viivin asu. Olen kuvauskurssilla, jossa pitäisi ottaa kuva punaisesta tai valkoisesta. Viivi olisi ollut hyvä vaihtoehto molempiin sarjoihin. Parempi onni ensi vuonna.

  VastaaPoista
 11. Harmi kun en Viiviin törmännyt lauantaina, no ehkäpä sit kesällä jossain tienpäällä, mut eihän törmätä liian lujaa, jos vaikk vähän hipaisisi;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, saa törmätä, mutta vain taukopaikalla pehmeästi... :D

   Poista
  2. Lupaan törmätä ihan...ihanan pehmeesti;DD

   Poista
 12. Taitaa Viivillä usein unohtua alushousut kotiin ;) Eipä se haittaisi, vaikka enemmänkin vilahtaisi. Olisi ihana törmätä joskus reissussa teihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minulla yleensä koskaan ole hameen tai mekon kanssa pikkareita. Housujen kanssa vain yleensä tarvitsee olla... Jos jossain nähdään, saa tulla juttelemaan! :)

   Poista