maanantai 23. helmikuuta 2015

Yli yhdeksän miljoonaa sivulatausta!


(30.5.2023)
Yhdeksän miljoonaa sivulatausta ylittyi jokin aika sitten! Se on hurja määrä ei-kaupalliselle blogille tällaisesta aiheesta. Vastoin joidenkin levittämiä huhuja, blogi ei suinkaan ole lopettanut. Juttuja on vain saatu aikaiseksi harvemmin. Blogin jututkaan eivät ole muuttuneet eivätkä muutu, ja kaikki on ennallaan jatkossakin. Yksi pieni muutos kuitenkin tapahtui joitakin kuukausia ja muutamia juttuja sitten. Tietyt "maustekuvat" jätettiin pois 
ja vanhojakin on poistettu. Pieni, mutta äänekäs joukko laittoi niin paljon häiritsevää sähköpostia Viiville, että raja tuli vastaan. Niiden poisto ei siis johdu siitä, että Viivi ja Hra Oma Aika ovat sittemmin eronneet. 

Eräät sankarit eivät tosin ole vieläkään lopettaneet p*skaviestien lähettämistä. Joku haluaa esittää "kritiikkiä" kymmenien kommenttien verran siitä, ettei julkaista hänen haluamaansa materiaalia. Hänen kommenttejaan ei enää pitkään aikaan ole julkaistu, mutta hän vain jaksaa niitä samoja kommentteja kirjoitella lisää ja lisää sen sijaan, että etsisi jonkun itseään kiinnostavan blogin. Toiset yhä vaan vonkaavat Viiviltä p*llukuvia, ja kun Viivi niihin vastaa, että "kiitos viestistä, mutta en lähettele kuvia", niin sitten Viivi saa lievimmillään kuulla olevansa "helvetin miestenkiusaajalehmä". Kovat ovat r*nkkaustarpeet joillain. Jospa keksisivät, että sitä varten on oikein siihen erikoistuneita sivustoja. Tai lukisivat vaikka vanhoja Anttilan alusvaatekuvastoja...

Tämä sivuston aiheena on ollut ja on edelleen moottoripyörämatkailu, reitit, paikat, vinkit, tapahtumat, vanhat moottoripyörät ja autot kuvina. Onko mausteiden poisjääminen vaikuttanut lukijamäärään? Ei siinä mielessä, että kun juttuja tulee, lukijamäärät ovat ennallaan. Juttujen julkaisujen välillä on tietenkin aina ollut vähän hiljaisempaa, eli kun juttuja on tullut harvemmin, on kuukausittaisia lukukerojakin on vähemmän - silti edelleen noin 100 000 kuukaudessa. Eräät "ilta- ja yölukijat" ovat kyllä jääneet pois. Heillä on tilastojen mukaan ollut vähän erilaiset kiinnostuksen kohteet kuin suurimmalla osalla lukijoita. Mutta koska blogi on täysin ei-kaupallinen, ei lukijamäärillä edes ole merkitystä - jollei uusia julkaisuja ehdi tekemään entiseen tahtiin, se näkyy varmasti jatkossakin kuukausitasolla. 

Toistetaanpa pari aiempaa kappaletta: "Jutut ovat kaikki sellaisista kohteista ja tapahtumista, jotka itseä kiinnostavat, ja niin on jatkossakin. (...). Sivujen lopussa on aina "Tykkää"-nappula (joka ei kuulemma kaikilla näy) ja niidenkin avulla vähän katsotaan, millaisista jutuista on tykätty. 

Eniten ikinä tykätty sivu on kaikista hyväntuulisuustavoitteista huolimatta surullinen Off topic-tarina Hra Oma Ajan veljestä ja hänen Crescent -pyörästään. Vähiten tykätty taitaa edelleen silti olla huumorisivu. Silti jatkossakin on tarkoitus pysyä huumorin puolella... "

Suosituimpia sivuja ovat edelleen uudelleen päivittyvät sivut kuten Stadin cruising, mutta kun katsotaan edellisen miljoonajuhlan jälkeen luetuimpia yksittäisiä juttuja, niin luetuimpia ovat olleet Norja-jutut, RVS-juttu, Lahti Classic Motorshow ja MP23-juttu

Joka tapauksessa kiitos kaikille lukijoille, blogi jatkaa entiseen tapaan entisistä aiheista. Viivi jäi lopulta toimituskunnasta kokonaan pois, mutta avustaa toisinaan jatkossakin kuvilla eri tapahtumista. Seuraava ulostuleva juttu on muuten Cruising-aiheinen, Stadin Cruisingin per-partysta ja Vantaan Cruisingista.

- Hra Oma Aika Kahdeksan miljoonaa!
(6.12.2022)

Kahdeksan miljoonaa sivulatausta ylittyi jo pari kuukautta sitten! Kaikkia muita kiireitä ja asioita on ollut elämässä, ikäviäkin, ja juhlimaan päästään vasta nyt. Voidaanpa samalla juhlia Suomen itsenäisyyttä - sitä samaa, jonka puolesta taisteltiin Neuvostoliittoa vastaan -  samanlaista itsenäisyyttä, jonka puolesta Ukraina nyt taistelee Venäjää vastaan. Mutta pysytään blogin teeman mukaisesti positiivisissa asioissa!

Jutut ovat kaikki sellaisista kohteista ja tapahtumista, jotka meitä itseämme kiinnostavat, ja niin on jatkossakin. Vinkkejä ja ideoita myös on saatu ja toteutettukin aika paljon, kiitos niistä! Vaikkei näitä juttuja "myydä" eivätkä lukijat voi vaatia vastinetta rahalle, niin kaikista jutuista koetetaan kuitenkin tehdä sellaisia hyväntuulisia, joista tämän blogin lukijat tykkäisivät. Sivujen lopussa on aina "Tykkää"-nappula (joka ei kuulemma kaikilla näy) ja niidenkin avulla vähän katsotaan, millaisista jutuista on tykätty. 

Eniten ikinä tykätty sivu on kaikista hyväntuulisuustavotteista huolimatta surullinen Off topic-tarina Hra Oma Ajan veljestä ja hänen Crescent -pyörästään. Vähiten tykätty taitaa olla huumorisivu. Silti emme lisää surullisia tarinoita vaan koetamme pysyä huumorin puolella... 

Lukijamme ovat tietenkin enimmäkseen motoristeja ja muita matkailusta kiinnostuneita. Kun tämä blogi on täysin epäkaupallinen, ei tarvitse miettiä klikkausmääriä - niitä on kuitenkin paljon enemmän kuin ikinä odotimme! Mutta kyllä niitäkin seurataan. Tämän blogin sivuja ladataan kuukausittain yli 120 000 kertaa! Suosittuja sivuja ovat tietysti uudelleen ja uudelleen päivittyvät sivut kuten Stadin cruising ja tämä miljoonajuhlasivu, mutta kun katsotaan edellisen miljoonajuhlan jälkeen luetuimpia yksittäisiä juttuja, niin erityisen suosittuja ovat olleet Norja- ja Ahvenanmaa-jutut sekä tietysti kotimaan vinkit. No mitä uusia juttuja blogissa sitten on ollut? No lähinnä niitä Norja- ja Ahvenanmaa-juttuja ja kotimaan vinkkejä... Mobilisti-Jamb-O-Ree-juttu oli myös hyvin suosittu. Niin, ja tietysti Beatles-risteilyt... Mutta yksittäisistä jutuista kaikkein luetuin viimeisen reilun puolen vuoden aikana on ollut RVS-juttu. Maksullisiakin juttuja meiltä on koetettu ostaa aika ajoin, mutta "kaupallista yhteistyötä" emme harrasta eli kehu jotakin maksusta. Kuka sellaisia juttuja uskoo? Yhteistyö, vinkit ja kutsut tutustumaan eri paikkoihin kyllä kelpaavat, mutta mielipiteet ovat aina omia eivätkä ne ole ostettavissa.

Ajokaudesta jäi mieleen ärsyttävän kylmä kevät, huoli Hra Oma Ajan terveydestä (mikä aiheutti reissuissakin murhetta), mutta toisaalta tietenkin reissuissa saa nauttia enimmäkseen kaikesta muusta. Eniten sykähdytti Pohjois-Norja, kuten aina. Viime vuonna oli niin surkea tuuri säiden suhteen, että se jäi välistä, mutta tänä vuonna se oli nautintoa suorastaan helteisessä kelissä (1 ja 2).

Kiitos kaikille lukijoille, blogi jatkaa entiseen tapaan entisistä aiheista, toisinaan hieman maustettuina. Pääosa jutusta on aina kohteesta, lopussa pieni osa omia fiiliksiä - lukijan ei tarvitse lukea niitä ellei halua. Isompi ja tärkeämpi asia on, että itsenäisyys jatkuu. Hyvää itsenäisyyspäivää! 

- Viivi Viivi ajoi Dollyllaan tänä kesänä 20 miljoonaa ilometriä, Hra Oma Aika kolmella pyörällä reilut 35 miljoonaa ilometriä eli paljon vähemmän per pyörä kuin Viivi! Huolloista vastasi muutoin Prätkäpaja, mutta MV Steel vaihtoi toiseen, vähemmän ajettuun BMW:hen toisen käytetyn moottorin, kun koneen sylinterin pinta oli vioittunut, ja Norjassa pompuissa siitä pyörästä menivät etustefat. Toiseen, paljon ajettuun BMW:hen jouduttiin uusimaan kulunut kardaani. Muutoin kausi meni perushuolloilla - paitsi pari juttua, jotka tulivat Norjassa, mutta niistä kerrotaan myöhemmin...


Ajokausi päättyi lumentuloon. Lumi yllätti motoristit eikä pyöriä saatu ajamalla talviluolaan - apuun tuli taas Prätkäpaja, ja pyörät saatiin V8:n sulosointujen saattelemana pommisuojaan. Kai sitä olisi voinut yrittää ajaa lumessa ja jäässä itse, mutta siinä tapauksessa tätä juttua kirjoitettaisiin jossain sairaalassa kokovartalokipsissä...Juhlan paikka 2022... seitsemän miljoonaa ja leppoisaa uutta vuotta!
(tammikuu 2022)

Seitsemän miljoonaa sivulatausta! Nyt juhlitaan talvisessa pakkassäässä ulkona, mutta on lämmin tunne sisällä. Olkoon tämä nyt sitten jonkinlainen juhlapuhe ja sen piristykseksi kovasti pyydettyjä vähemmän vakavia "juhlakuvia". 

Viimeisin miljoona on tullut reilusti alle vuodessa! Nykyään sivulatauksia on säännöllisesti yli 100 000 kuukaudessa! Kun tilastoja katsoo, niin Norjan vinkkijutut ovat usein luetuimpia, mutta kotimaankin reissuvinkit ovat lähes samoissa. Tapahtumat ovat myös hyvin suosittuja, mutta niitä ei tietenkään ole ollut pariin vuoteen kovin paljon. Sivujen pienistä lisämausteistakin tykätään... 

Mitä nyt sitten, kun lukijoita on paljon? Miksi teemme blogia, mitä tällä tavoitellaan? Rahaa? Ei, tästä blogista aiheutuu meille jonkin verran kustannuksia ja vaivaa, mutta ei tuloja. Mainostilaa ei myydä eikä juttuja tehdä maksusta. Asioita ja palveluja otamme kyllä vastaan tutustuttaviksi - kirjoitamme sitten niistä, joista tuli hyviä kokemuksia. 

Hyvää fiilistä itselle? Kyllä, itsellekin tulee tehdessä hyvä fiilis. Kuten aiemminkin on sanottu, kaipasimme tällaista vinkkejä antavaa blogia, ja kun ei oikein löytynyt, aloimme itse julkaista vinkkejä. Kun tämä on niin hyvin otettu vastaan, niin mielellään sitä yrittää aina pikkuisen paremmin tuottaa kaikenlaista iloa lukijoille. Tätä on ilo tehdä ja toivottavasti se näkyy!

Hyvää fiilistä lukijoille? Se on se ykköstavoite. Tavoitteena on jatkossakin tarjota kaikkea vähemmän vakavaa kivaa ennen kaikkea motoristeille. Lukijoissa on muitakin maata pitkin tapahtuvasta matkailusta tykkääviä kuin motoristeja, ja suurin osa sopii varmasti heillekin. Ja jotkut lukijat kaipaavat vain lisämausteita elämäänsä... Kaikki ovat tietenkin tervetulleita! Tavoitteena jokaisessa jutussa on, että jutun alkuosa on juttua kohteesta tai asiasta, ja ihan loppuun sitten jotain henkilökohtaisia fiiliksiä, ja jotain joskus piilotetaankin eli ei ole pakko lukea eikä nähdä mitään ylimääräistä. Lukemisen voi lopettaa ennen niitä, jos haluaa. 

Moni onkin antanut palautetta, että tykkäävät just siitä, että koko juttu ei ole vain "me menimme" ja "minä tein" tai ylipäätään "minä, me, minä, me,.." vaan se, että jutuista saisi jotain ideoita omaan elämäänsä ja omiin reissuihinsa - ja tietysti vähän viihdettäkin. Jutuissa on nykyään ihan oikeaa historiaa, mutta esitettynä ja välillä tulkittuna vähemmän vakavasti. Fiilikset ovat niinikään aitoja henkilökohtaisia fiiliksiä, mutta ei niitäkään niin vakavasti kannata ottaa!

Edelleen saa myös antaa vinkkejä juttujen aiheiksi, tutustuttaviksi paikoiksi ja mitä vain - sitä täällä toivotaan! Toiveitakin saa esittää ja niitä on aika paljon toteutettukin. Tosi kivasti kirjoitettuja ihania palautteita tulee paljon ja niihin koetan kyllä vastailla, mutta vastaaminen saattaa kestää... 

Vuodelle 2022 ei ole mitään varsinaisia suunnitelmia, mutta tietenkin kuukausi Norjassa olisi taas kiva ja tietenkin prätkämessuja kaivataan kovasti! Kotimaassa varmasti ajellaan ympäriinsä, ja toivottavasti kaikenlaisia tapahtumiakin voi taas olla! Niitä vinkkejä siis kaivataan aina...

Hyvää mieltä ja hyvää uutta vuotta ihan kaikille lukijoille!

- Viivi


Juhlan paikka 2021 - kuusi miljoonaa ja hauskaa vappua! (huhtikuu 2021)

Hei rakkaat lukijat! Kuusi miljoonaa sivulatausta ylittyi jokin aika sitten. Ihan uskomatonta! Suunnilleen 100 000 sivulatausta kuukaudessa! Se on moottoripyöräilyblogille paljon. Vieläpä täysin epäkaupalliselle!  Norja-jutut ovat olleet viime aikoina kaikkein suosituimpia, mutta paljon on riittänyt lukijoita kotimaan vinkeillekin! 

Koetamme edelleen pitää blogia vinkkejä antavana ja hyväntuulisena, pitää huumoria ja leikkimielisyyttä mukana touhussa, mutta tarjota myös hyödyllistä tai muuten kiinnostavaa tietoa. 

Palautteenne on ollut mukavaa luettavaa ja vinkkejä mielenkiintoisista kohteista saa edelleen myös lähettää, ja vierailukutsuja blogin aiheisiin sopiviin paikkoihin. 

Tähän osuu nyt vappukin sopivasti, niin tässä pienimuotoinen korona-aikaan sopiva juhlinta alkoi jo vähän ennakkoon. Me lähdemme saaristoon VVM:n Aluepäällikön ja Sydänhoitovastaavan vieraiksi. Toivottavasti kaikille löytyy korona-aikaan sopivia tapoja nauttia keväästä ja vapusta!


Kullitettu Honda Monkey saa olla mukana juhlissa!

- Viivi


Juhlan paikka 2020 - viisi miljoonaa! (kesäkuu 2020)


Viisi miljoonaa sivulatausta! Viisi miljoonaa kertaa ovat ihmiset avanneet jonkun sivun tässä blogissa! Viides miljoona sivulatauksia tuli noin vuodessa eli miljoona kertaa vuodessa...


Superkiitos rakkaat lukijat, ei tällaista osannut odottaa kun blogia aloimme tehdä! Paljon on kaikkea tapahtunut vuosien varrella, mutta siltikin koetamme blogin pitää vinkkejä antavana ja hyväntuulisena. Ja meillekin tietenkin saa vinkata kivoista ja mielenkiintoisista paikoista.

Jotkut vinkit ovat pieniä, jotkut tunnettuja kohteita. Juttujen rakenne on vakiintunut sellaiseksi, että alkuun on kohteet, reitit ja muut, sitten ihan lopussa on vähän omia henkilökohtaisia juttuja (jos on). Lukijan on helppo jättää ne väliin.

Epäkaupallinen blogi tarkoittaa sitä, että rahalla ei saa juttuja. Kaikenlaisia ehdotuksia on tullut, mutta säilytetään blogin uskottavuus sillä, että mikään juttu ei ole ”kaupallinen yhteistyö”. Testattavaksi olemme kyllä ottaneet tuotteita ja vaikkapa kutsuja eri tapahtumiin, mutta sisältö on silloinkin ihan oma kokemus, ei kenenkään muun.

Tärkeää on hyväntuulisuus – huonoja uutisia, väkivaltaa ja muita pahoja asioita tulee joka tuutista. Tässä blogissa koetetaan tuoda esiin positiivista ja iloluonteista elämää ilometrien varrella kaikkine mausteineen. Ilometri -sana on täältä levinnyt vuosien mittaan hauskasti jo monen käyttöön (vaikka joitakin se ärsyttää, anteeksi!).

Jokin aika sitten yksi tuttu motoristi otti yhteyttä ja kertoi, että "meille tuli 'mätsi' Tinderissä". Hirmu kiva juttu, mutta vaikka kuviani on kaikenlaisissa tindereissä ja muissa, niin minä en ole! Sellaista se nettimaailma on…

Iloisia ilometrejä kaikille, nautinnollisia ajoja! Tähän asti kesä on ollut aivan mielettömän ihana ja lämmin, tarkenee kevyemmillä mekoilla juhlia miljoonia hyvässä seurassa…

- Viivi

Viivi II on kuulemma Suomen tunnetuin yksittäinen pyörä. No ainakin se tunnistetaan usein!
Juhlan paikka 2019 - neljä miljoonaa! (kesäkuu 2019)


Viimeksi pyysimme, että joku taas huomauttaisi, kun ylittyy seuraava miljoona - ja niin moni tekikin, mutta silti neljän miljoonan sivulatauksen ylitys yllätti!
Kun blogi aikanaan alkoi ihan vain Hra Oma Ajan fiiliksistä Viivi II:n parissa, olisi tuhat sivulatausta kuulostanut paljolta. Blogi muuttui sitten aika pian moottoripyörämatkailublogiksi ja blogin sisällön tuottaminen enemmän Viiville, yhteiseksi.

Nyt sivulatauksia on yli neljä miljoonaa ja se tuntuu tosi paljolta, noin 70 000 joka kuukausi. Mitä se merkitsee? No ei paljon mitään konkreettista, kun täällä ei myydä mitään eikä tienata rahaa mainoksillakaan. Mutta palautteen perusteella se merkitsee jotakin lukijoille, vinkeistä ja ideoista on ollut iloa ja hyötyä. 


Tarkoitus on jatkossakin pitää blogi kaikin puolin iloisena, hyväntuulisena ja edelleen epäkaupallisena. Mausteeksi sitten kaikenlaista muuta hyväntuulista kivaa toivotaan ja annetaan.

Vinkkejä, ideoita ja toiveita saa edelleen esittää ja jos jossain kohdataan, niin saa tulla ihan vapaasti juttelemaan!

Tämän blogin kovasti levittämä sana "ilometri" on levinnyt jo aika yleiseksikin ja se on kiva! Sitähän prätkäily on... ilometrejä!

Siinä sivussa on todistettu, että matkamoottoripyöräilyä voi hyvin harrastaa vanhoilla halvoilla moottoripyörilläkin. 
Pienikin pyörä riittää hyvin pitkiin reissuihin, pyörän ei välttämättä tarvitse olla iso ja kallis. Hra Oma Aika hoitaa sydäntään noin 40 miljoonaa ilometriä kaudessa ja pienellä Dollyllakin tulee aina 20 - 25 miljoonaa ilometriä kaudessa. Dollylla on takana yli 150 miljoonaa ilometriä, CX:llä eli Viivi II:lla yli 200 ja K75:llä eli Wagnerilla jo yli 300. Wagnerin kaveriksi tuli juuri toinen K75, jolla on vain 90 miljoonaa ilometriä takana, mutta se vaatii hiukan kunnostusta useiden vuosien seisonnan jälkeen.  

Kesän kiireissä ei ole ollut aikaa kauheasti "juhlakuvailla", mutta ulkosalla oli julhatunnelmaa pikkuisen kullitetun Monkeyni ja shampanjan kanssa, niin tässä sitten vähän julhatunnelmia! Ja koska nyt on juhannus käsillä, niin hyvää juhannusta lukijoille - nauttikaa tekin kaikin tavoin, mutta älkää ottako liikaa juhannussimaa... 
Myös jääkiekon maailmanmestaruutta on kiva juhlia koko kesä! ;) 

Juhlan paikka - kolme miljoonaa! (maaliskuu 2018)


Usealta lukijalta tuli viestiä ja kommenttia, että kolme miljoonaa sivun latausta on ylitetty, että eikös olisi taas juhlan paikka - ja niinpäs olikin: jossain vaiheessa maaliskuun alkua oli tullut kolmas miljoonas sivulataus! Tällaiselle blogille se on iso määrä! On tosi kiva, että niinkin moni täällä viihtyy! 

Toisaalta kuten aiemminkin sanottu, kävijämäärällä ei ole sinänsä merkitystä, kun tämä ei ole kaupallinen - ei ole mainoksia eikä kukaan saa rahalla tänne juttua, eikä tämä blogi muutenkaan tuota senttiäkään. Aika usein tulee kyllä tarjouksia, että "kirjoita meistä hyvä juttu ja saat rahaa", mutta mieluummin rahapulassa ja blogi "aitona". Kun kehumme jotain paikkaa, firmaa tai tuotetta, niin siitä on ihan oma kokemus ja oma mielipide. 

Tarkoitus on jatkossakin pitää tämä "hyvän tuulen blogina" ja pitää jutuissakin omat kuvat ja tekemiset juttujen lopussa ja varsinaiset vinkit, ideat ja "reportaasit" sun muut enemmän esillä. Tämän blogin idea kun ovat vanhat prätkät ja autot sekä niihin liittyvät tapahtumat ja mielenkiintoiset paikat, prätkäreissut, moottoripyörämatkailu yleensä, reitit ja tapahtumat kuvina ja vähän sanoinakin, muu on vain maustetta päälle. Tosin jotkut niistä mausteistakin kovasti tuntuvat tykkäävän... 

Facebookissa eräs lukija luonnehti aika hyvin blogia

Joskus tulee sitten sekaan "off topic"-juttuja, mutta ilmeisesti se ei ole haitannut - ovat ehkä vähän vaihtelua.

Kivaa on, kun tulee aika usein palautetta, että ideoista ja vinkeistä on jollekin iloa!  On myös todella kivaa, kun vinkkejä ja ideoita tulee tännekin päin - jos tiedät kivan paikan, josta olisi hyvä kertoa muillekin, niin laittakaa vinkkejä tulemaan! 

Toivottavasti pian alkaa uusi kausi ja saadaan uudet reissut, tapahtumat ja ideat blogiin! Suunnitelmia on paljon ja eiköhän niitä toteutettua saada ja loput tulevat eteen ex tempore, mutta tietysti huolenaiheitakin on. 

Valtavat kiitokset ja lämpimät halaukset kaikille lukijoille! 

 

Juhlan paikka - kaksi miljoonaa! (lokakuu 2016)

Lokakuu on loppumassa eikä ollut kovin kuuma ajella tänään, mutta mieltä lämmitti, kun kotiin tultua huomasi viestin lukijalta, että sivuilla on nyt käyty kaksi miljoonaa kertaa! Vaikkei tämä ole mikään kaupallinen blogi eli kävijämäärällä ei ole merkitystä, niin kyllä se on enemmän kuin ikinä olisi kuvitellut. Kiva on ollut saada palautetta jutuista, vinkeistä ja kaikenlaisesta muusta.

Kiitos kaikille lukijoille! Tämän on tarkoitus olla hyväntuulinen blogi jatkossakin.  Vinkkejä ja toiveita saa aina esittää! Toivottavasti talven aikana ei tapahdu mitään ikävää ja ensi keväänä alkavat uudet retket. Viime kesän parhaat retket ja hetket ovat vasta tulossa tänne, kunhan ehtii kuvat käydä läpi! 

Nyt varmaan ajot alkavat hiljalleen päättyä tältä vuodelta eli on aika istua sisällä yöpaidassa ja alkaa suunnitella seuraavaa kesää karttakirjan avulla ja lämmitellä Dollyn kanssa takkatulen ääressä... ja nauttia hiukkasen shampanjaa juhlan kunniaksi! Juhlan paikka - miljoona!(helmikuu 2015)

Sain henkilökohtaista postia muutamalta lukijalta, että blogimme laskuri ylitti miljoonan, niin eikö olisi juhlan paikka ja eikö pitäisi ottaa juhlan kunniaksi uusia kuvia. No niin se näköjään ylittikin. Viestit olivat ja ovat yleensäkin ihania. Miljoona kuullostaa tosi paljolta, kun ei tämä ole mikään bisnesjuttu vaan ihan vain reissujen ja kaikenlaisen vanhan blogi, kun on vanhoja prätkiä ja autoja ja sitten minun vaatteitani ja muuta sellaista. Ihan vaan meidän juttuja. Mutta ei se mitään, hyvä tekosyy juhlia! :D

No, uusia vaatteita ei nyt ole varaa ostaa, mutta minä tykkään Marilynista (ja muista naisellisista naisista :D ) ja minulla on "Marilyn-mekko", niin sitten pyysin tuota ukkoani ottamaan juhlakuvia niin että minä siinä mekossa ja tuuletin tietenkin jalkojen välissä.

Kiitos siis kaikille lukijoille ja aina saa laittaa ideoita mihin mennä ja millaisia kuvia halutaan tai tulla juttelemaan jossain taukopaikalla jos nähdään!  :)


- Viivi


_____________________________________________
(Jos haluat seurata tätä blogia, niin blogit.fi on siihen kätevä - kirjaudu sinne ja klikkaa tämän blogin kohdalla "Seuraa"https://www.blogit.fi/oma-aika )


127 kommenttia:

 1. Onnea.... Aika kunnioitettava lukijoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka tuolla kauheasti kyllä merkitystä ole... mutta tosi kiva että tästä on iloa! :)

   Ja ainakin oli hyvä ehdotus että juhlitaan, kaikki syyt kelpaavat, vaikka vähän huonommatkin! :D

   Poista
 2. Sivutissi ois ihan jees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös näissäkin kuvissa tissit näy vähän joka kulmasta... :D

   Poista
  2. Ikävästi ovat peitetty jollain vaalealla kankaalla... :D

   Poista
  3. Voi ei, kuinkas niin on käynyt! No onneksi se on vain todella ohutta satiinia... ;)

   Poista
 3. Kyllä tässä on aihetta juhlia.
  Olen seurannut sivujanne jo kauan ja meininki on kehittynyt koko ajan parempaan suuntaan.
  Matkakertomukset on hienoja ja oheismateriaali vielä hienompaa.
  Vastoikäymisistänne huolimatta teillä on monin verroin enemmän pilkettä silmäkulmassa, kuin tavan tallaajalla.

  En yhtään ihmettele, että kävijöitä riittää.
  Jatkakaa samaan malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo oli niin kauniisti kirjoitettu!

   Tämä on tällaista pienimuotoista kumminkin, osa meidän prätkäharrastusta! :)

   Poista
  2. Niin no... pieni ja muotoinen? :D

   Poista
 4. Juhlan aiheitahan ei ole koskaan liikaa! Onnea täältäkin! Partyt pystyyn ja rokkaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin! Kaikki mukaan juhlimaan! Viimeistään tien päällä sitten kun sinne taas päästään!

   Vähän kyllä myöhästyttiin juhlien aloituksessa, kun ei itse oltu huomattu tuota "ylitystä" ja onhan tämä meidän blogi jo aika monta vuotta ollutkin.

   Poista
 5. No kyllä taas nuorempikin punastuu noista kuvista, huh huh!

  VastaaPoista
 6. Moottoripyöräily yhdistetty kaikkeen muuhun kivaan. Toimiva juttu, hyvää alkavaa kevättä teille��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä blogissa on kaikkea sellaista joista me tykkäämme. :)

   Poista
  2. Meillä kanssa tykätään samanlaisista asioista :)

   Poista
 7. voisikos näin juhlan kunniaksi saada muutama sensuroimaton kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että nykyisetkin puolirohkeat kuvat täytyy laittaa jollekin toiselle palvelimelle vaikka jotenkin linkkeinä, sillä Bloggerilta tuli tiedote kaikille bloggaajille...

   "Maaliskuun 23. päivästä 2015 alkaen et voi jakaa Bloggerissa julkisesti kuvia ja videoita, jotka ovat avoimen seksuaalisia tai joissa näytetään alastomuutta."

   Poista
 8. Odotan niin sitä päivää että näkisin ihanaisen Viivin ilman rihmankiertämää.siitä päivästä unelmoidessa... <3 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että nykyisetkin puolirohkeat kuvat täytyy laittaa jollekin toiselle palvelimelle vaikka jotenkin linkkeinä, sillä Bloggerilta tuli tiedote kaikille bloggaajille...

   "Maaliskuun 23. päivästä 2015 alkaen et voi jakaa Bloggerissa julkisesti kuvia ja videoita, jotka ovat avoimen seksuaalisia tai joissa näytetään alastomuutta."

   Poista
 9. Odotan niin sitä päivää että näkisin ihanaisen Viivin ilman rihmankiertämää.siitä päivästä unelmoidessa... <3 :-)

  VastaaPoista
 10. "Tämä on tällaista pienimuotoista kumminkin," olen minä pienempiäkin muotoja nähnyt......:))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! No mutta minä olen aika pieni... :D ;)

   Poista
 11. On ollut kyllä ilo seurata tätä blogia. :) Olisin kyllä valmis tekemään lähes mitä vain edes yhdestä sensuroimattomasta kuvasta. :D

  Jos ei blogiin, niin vinkkinä: j.i.siuntio@gmail.com
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, imartelevaa! Mutta eikös noissa melkein kaikki mielenkiintoinen näy... en oikein tuntemattomille halua lähettää alastonkuvia, sen verran ujo kumminkin... :)

   Mutta täytyy aina jotain kivoja kuvia toisinaan ottaa ja laittaa blogiin... :)

   Poista
  2. Kiitos kun laitat :) On tosi kivoja. Toivottavasti saatte pidettyä blogin toiminnassa bloggerista huolimatta. Kevään odotusta teille!

   Poista
  3. Kyllä blogi jatkuu. Paikka kuulemma ehkä vaihtuu, mutta osoite kuulemma pysyy samana. Se on jotain tekniikkaa josta minun ei tarvitse tietää! ;) :D

   Poista
 12. Herra oma aika ja Viivi, olette kaunis pari! Kävijämäärät ovat ansaittuja. Reissunne ovat hienoja ja nautin naiskauneudesta.Toivon, että sama linja jatkuu ja toivon, että törmäämme joskus kasvokkain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus on ainakin jatkaa tällä omalla linjalla ja juttelemaan saa tien päällä aina tulla! :)

   Poista
 13. Onnittelut ja kiitokset mukavista reissukertomuksista ja upeista matkakuvista. Erityiskiitokset Viiville mallina poseeramisesta...:--)

  Kauden alkua ja uusia päivityksiä odotellessa...

  VastaaPoista
 14. No, ilmeisesti teidän ei tarvitsekaan vaihtaa palvelinta. Eräs iso hakukone yhtiö joutui perumaan päätöksensä palautteen johdosta.

  VastaaPoista
 15. uuuuhh, pulleat purjeet, sähäkät juhlat saataisiin aikaiSeksi kyllä, pyörä unohdettaisiin, muuta kuvissa näkyvää rekvisiittaa voitaisiin hyödyntää juhlintaan yhdessä, shamppanja pulloa , sänkyä jne..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Niin, prätkällä ei saa ajaa, jos ottaa shampanjaa... :D

   Poista
 16. Kiitos ja onnittelut, aivan mahtavaa on ollut seurata ja ennenkaikkea katsella ;)
  ps. muissakin herkkyyttä vaativissa harrastuksissa on parasta mennä nolla promilleilla;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos... :)
   Juu, ei promilleja väärissä tilanteissa eikä kauheasti muutenkaan! :)

   Poista
 17. Upeaa ja onnittelut.
  Kesää ja mainioita prätkäreissu kertomuksia odotellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän kohta päästä kunnon reissuille! :)

   Poista
 18. kyllä näille aina aurinko nousee ;)

  VastaaPoista
 19. muna seisoo näille kunnolla ;)

  VastaaPoista
 20. Kiitos hyvän tuulen blogisteille!
  Kaksi miljoonaa lukijaa ei voi olla väärässä, kuten kärpäset. Päivittäin tulee kurkistettua, että olisiko jotain uutta. Ja usein on! Toivotaan, että talvi menee leppoisesti ja keväällä kohti uusia seikkailuja pikku vilautteluineen ;)

  VastaaPoista
 21. Tänne ei voi olla luikkaamatta on nämä sivut parasta mitä tierän ,JATKA VIIVI sä teet monta iloiseksi jopa onnelliseksi,,,pian on taas milli rikki
  toivon kaikkea hyvää myö oma ajalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tätä blogia on tarkoitus jatkaa ja yrittää pitää se hyödyllisenä ja hyväntuulisena. :)

   Poista
 22. Nuorenmiehen vehkeet kiittää ku nuon seksikästä naista katselee...lisää vaan kiitos... Ps:mielikuvitukselle ei tarvi jättää sijaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, imartelevaa... :)
   ...mutta näissä "mausteissa" jätetään aina vähän mielikuvitukselle tilaa...

   Poista
  2. Anttirfun@gmail.com sinne saa laittaa nuorelle miehelle kassin tyhjäys materiaalia...suomen kuumin nainen oot viivi ;)

   Poista
 23. Ootteko huomanneet, että kolme miljoonaakin on jo yli! Saiskos uusia juhlakuvia, sellaisia oikein tosi juhlallisia... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos että huomautit! Toivottavasti kuvat miellyttivät... :)

   Poista
 24. No nyt on upeat uudet kolmen miljoonan kuvat ja piilokuvat! Kiitos!

  VastaaPoista
 25. Millaisihan kuvia Herra Oma Aika ja Viivi keksiikään, kun neljä miljoonaa ylittyy. Uskaltaako edes miettiä ;)
  PS. Kevät lähestyy ja sitä myöten kuume nousee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia ei muutenkaan suunnitella, mutta siihen neljään miljoonaan on pitkä matka ja aika vielä... :)

   Poista
 26. Tämä blogi kyllä vaan paranee koko ajan, reissujutut kuvineen ja nämä "mausteet". Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lukijoilta tulee palautetta ja ideoita ja toiveita, niiden avulla tulee reissuideoita ja blogia kehitetään muutenkin aina pikkuisen lisää hyväntuulisuuden suuntaan. "Mausteitakin"! :)

   Poista
 27. Onnittelut kolmen miljoonan ylityksestä!
  Kiitokset hienosta blogista!

  Kevättä ja ilometrejä odotellen!

  VastaaPoista
 28. Blogi ja Viivi senkun vain paranee ilometrien karttuessa!!!

  VastaaPoista
 29. Voisitko tehdä pelkän alusvaate osion, jossa esittelisit mitä löytyy ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia ei kauheasti suunnitella, reissuissa etenkin kuvat ja vaatteet ovat sitä mitä sattuu päällä olemaan... mutta täytyy pitää alusvaatetoivekin mielessä! :)

   Poista
 30. Oon vielä suhteelisen nuori ihminen, joten ihan kaikkea en ole kerennyt vielä näkemään, mutta voin aika varmaksi sanoa, että sinun kuvasi on todella upeita ja seksikkäimpiä mitä olen tähän mennessä nähnyt. Olet ensimmäinen minun mieleeni ns. milf johon olen törmännyt ja jos sellaista termiä saa käyttää... Kiitos blogistasi ja kuvistasi.
  - Suzuki b-king 1300

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vastaus on pahasti myöhässä, anteeksi!

   Poista
 31. Hyvältä näyttää ja aina pitää käydä katsomassa onko tullut uusia kuvia ;) Korkeet korot sopii sinun säärille hyvin.

  VastaaPoista
 32. Hyviä kuvia ja käyn katsomassa kieli pitkällä onko tullut uusia ;) Korkeet korot sopii säärillesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joku voisi muistuttaa sitten kun neljä miljoonaa tulee täyteen, kun itse ei aina huomaa...

   Poista
 33. Onnea neljästä miljoonasta sivulatauksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jestas, nytkö se ylittyi! Ihan mieletöntä! Sitä täytyy juhlistaa jossain vaiheessa :)

   Poista
 34. Hyvää juhannusta! Siinäkin on juhlan ainekset.

  VastaaPoista
 35. Viisi miljoonaa onnentoivotusta! Kyllä täällä viihtyy ja saa ideoita. Kaikenlaisia ajatuksiakin tulee. Jos Viivi II pysyy kunnossa ajamalla, niin varmaan Viivi myös eli toivottavasti tarpeeksi paljon ajoa molemmilla!

  VastaaPoista
 36. Oliko kylmä, vai pidätkö mallina olemisesta? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellehän nyt on, minä olen tämännäköinen helteelläkin... :)

   Poista
 37. Kiitos näistä jutuista ja kuvista

  5 milj kiitostä että on tämmöinen blogi suomesta löytyy uusia paikkoja teidän avulla iso Kiitos teillä

  VastaaPoista
 38. Sivustolla käyntejä 168 eri maasta. Jihuu! Juhlan paikka!! ;)

  VastaaPoista
 39. Blogi ja jutut ovan vain parantuneet vuosien ja ilometrien karttuessa. Viivistä nyt puhumattakaan.

  Tekstissä mainitaan juttujen lopuissa olevat mausteet, jotka "Lukijan on helppo jättää väliin." No ei kyllä ole ;) Monta kertaa olen yrittänyt mutta koskaan en ole onnisunut.

  Kiitos ja jatkakaa vähintäin samaan malliin!!

  VastaaPoista
 40. Onnittelut siitä työstä jota olette tehneet tämän blogin aikaansaamiseksi. Monta kertaa on haettu hyviä vinkkejä reissuihin käymistänne paikoista ja reiteistä.

  Kiitokset ja hyvvä jatkoa ja vointia teille molemmille :--)

  VastaaPoista
 41. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 42. Onnittelut hienosta blogista!
  Hyviä vinkkejä löytyy ja mukavaa tarinaa hienoin kuvin, varsinkin Viivistä! ;)

  Paljon ilometrejä teille molemmille!

  VastaaPoista
 43. Congratulations on your 5 million views and hope for many more. Looking forward to what and where you will go to and share with us next.

  VastaaPoista
 44. 6 miljonaa ylitetty! Hyvä Viivi ja herra Oma Aika!

  VastaaPoista
 45. Hauskaa vappua ja hirmuisesti ilometrejä teille molemmille.

  VastaaPoista
 46. Hauskaa Vappua sinne saariston. Todella kauniita kuvia Viivistä. Etenkiin kuva 6 kun Vappu häntähuisku oli päässyt parhaaseen paikkaan :) Odotan innolla kesän juttuja.
  Toivotan paljon turvallisia ilometrejä kesäisille teille.

  VastaaPoista
 47. Onnittelut kuuden miljoonan ylittämisestä!
  Tämä on mahtava blogi, kiitos! Uusia tarinoita ja kuvia odotellen.
  Turvallisia ilometrejä!

  VastaaPoista
 48. Viivi on kyllä tosi kuuma pakkaus muhkeine rintoineen jotka vielä nännit kruunaa

  VastaaPoista
 49. JUHLAN PAIKKA 2019 - NELJÄ MILJOONAA! (KESÄKUU 2020)

  JUHLAN PAIKKA 2019 - NELJÄ MILJOONAA! (KESÄKUU 2019)


  pitäisi olla jossain 5 milj hävinnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, siinä on jäänyt vanha otsikko... korjataan...

   Poista
 50. Ja taas miljoonat paukkuu! Juhlia odotellessa :))

  VastaaPoista
 51. Ja todellakin tämä on hyvän mielen blogi! Ja muutenkin paras.
  Kiitos siitä, kuvista ja jutuista.

  VastaaPoista
 52. Onneksi olkoon seitsemästä miljoonasta! Upea blogi!
  Viivi on kyllä Suomen himotuin milf ja hotwife! Kiitos että annat seksikkyytesi näkyä kuvissa!

  VastaaPoista
 53. Mahtavat onnittelut uudesta miljoona rajan rikkomisesta! Ei kannata yhtään ihmetellä miksi sivulataus määrät vain kiihtyy ja kiihtyy. Tämä on joka tavalla aivan mahtava blogi. On mukavia matka kertomuksia huumoria unohtamatta, hyviä vinkkejä lukijoille mahdollisista omien reissujen kohteista sekä kirsikkana kakun päällä kuvat upean muodokkaasta joka pojan päiväunen kohteesta Viivistä. Nämä kuvatkin on menneet onneksi hieman rohkeampaan suuntaan ettei aina peitellä Viivin seksikästä naisellista vartaloa jollain epämääräisillä korkeilla tms. Jatkakaa samalla mallilla kohti seuraavaa miljoona rajaa. Lukijat nauttii ja kiittää teitä molempia tästä harrastuksesta/työstä mitä teette meidän lukijoiden iloksi, KIITOS!

  VastaaPoista
 54. Upea blogi ja upea hotwife Viivi!
  Kaikki jutut ja ihan kaikki kuvat parempia kuin koskaan!

  VastaaPoista
 55. Tämän vuoden juhlakuvista tuo 3. piilokuva on aivan täydellinen kuva upea vartaloisesta Viivistä. Eikä ole onneksi muuten sensuroitu kuin, että käsi on epähuomiossa tullut "mirrin" tielle.

  VastaaPoista
 56. Kävijämäärät sen kun lisääntyy. Nyt jo taas 7,5 miljoonaa kävijää, vaikka juuri äsken oli miljoonajuhlat :D

  VastaaPoista
 57. Ja 8 miljoonaa lähestyy! Ei millään malttaisi odottaa...

  VastaaPoista
 58. Pahoittelut, ettei kahdeksaa miljoona ole ehditty vielä juhlia, on aika paljon ollut kiirettä muissa jutuissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää jaksaa odottaa maistuu paremmalle :)

   Poista
  2. No sitten kahta juhlavammat juhla(kuva)t kun sen aika on :)

   Poista
 59. Joko se ois juhlan aika, oon varmaan 100 kertaa käyny täällä käsi konehuoneessa siinä toivossa että sais 8miljoonan kunniaksi vähän ruiskuttaa shamppanjaa tai jotain muuta :)

  VastaaPoista
 60. Melkoinen pettymys, kun on uskollisesti odottanut miljoonan vaihtumista...

  VastaaPoista
 61. Syy on kyllä sanottu blogissa pariinkin kertaan... mutta ehkä tämä selfie auttaa shampanjanruiskuttajia ja käsityön ystäviä odottamaan, että saan juhlamekon päälle...😉 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiazvgQ1mcHaF_9IdpYPrY3Fm0sBwRZEhFamhvfMjsxpvA3ilMBYbRMFRZ--vL-MLohkRyJB_UQ3KDjjHi4HsGgHdybWhyA-_7iRgQHqWXl1jk8SShKqcTQcoB968yzt3yjB2vzBRgNo3wWcYjOLFVMqj_xbCark9pcAkeU7mn1sJYos-a1STGwsS5B/s16000/lohdutuskuva_kasityon_ystaville.jpeg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. rajaus hieman harmittaa, mutta kaunis olet

   Poista
  2. Ihan vaan mielenkiinnosta kyselen että kiinnostaisko sulla nähdä kuvaa tai videota kun shampanjaa ruiskutellaan tuota kuvaasi katsoen ;)

   Poista
 62. Kyllä nämä jutut ovat tykättyjä aivan laidasta laitaan, vaikkei itsellänikään näy mitään " tykkää " painiketta. Jatkakaa vaan samalla tyylillä niin kyllä sen huomaa jo sivulatauksistakin, että ihmiset " tykkää ". Kiitokset myös mausteista mitä juttuihin on ripoteltu, sitä aina hakee (silmä?) KOVANA, piilokuvia jutuista. Lopuksi oikein hyvää ja turvallista Itsenäisyyspäivää teille molemmille!

  VastaaPoista
 63. Kiitos taas ajokauden blogipäivityksistä ja iloisen fiiliksen jakamisesta. Tykkää-nappia ei valitettavasti näy. Jos näkysi niin taatusti olisi käsi käynyt...
  Blogin ei-kaupallisuudesta erityiskiitokset tässä ylikaupallisessa maailmassa.
  Ja erityisesti: Hyvää itsenäisyyspäivää teille ja lukijoille. Näinä aikoina sen merkityksen ymmärtää hitaampikin.

  VastaaPoista
 64. Kiitos blogista, tämän parissa viihtyy!
  Historiakin on hauskaa, kuvat upeita!
  Vähän vaan kaksimielinen ajatteli, että kultainen mekko, kultaiset pikkarit, kultainen shampanja, kultainen suihku... ei kun sitä ei ollutkaan! ;)

  VastaaPoista
 65. Hienot tarinat ja mielenkiintoiset kuvat. Kohta jo 9 miljuunaa käyny lukees :)

  VastaaPoista
 66. Vaikka kuka mitä sanoisi, blogi on positiivisimpia motoristijuttuja ja Viivi maailman kauneimpien naisten joukossa. Piilopiilokuvia en tosin vielä ole löytänyt. ;)

  VastaaPoista
 67. Onnittelut 8 miljoonan ylityksestä! Kiitokset mahtavasta blogista! Näitä mukavia ja positiivisia tarinoita on kiva lukea!

  VastaaPoista
 68. Yli 8 ja puoli miljoonaa jo tullut. Päivityksiä kaikin puolin enemmän, niin et Viivi ehdi kun vaan tehdä miljoonajuhlia. :) Molempia toivon.

  VastaaPoista
 69. Nykymenolla seuraavia miljoonajuhlia ei tule tai ne ovat varsin tylsät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miljoonajuhlia "vietetään" jatkossa niinkuin moni ihminenkin viettää merkkipäiviänsä eli "matkoilla" tai "työn merkeissä" :)

   Poista
  2. Eli tuo toiminta ei liity nettisivuston toimintaan mitenkään. Ei tuo nyt paras ratkaisu ole, vaikka kukin tavallaan.

   Poista
 70. Miten joku voi haluta palstasta tehdä itse tylsän?

  VastaaPoista
 71. Viivi ilmeisesti, mutta se on hänen päätöksensä.

  VastaaPoista
 72. Voisihan niitä miljoonia juhlistaa bloginpitäjille itselleen sopivalla postauksella. Kyllä miljoonaa latausta kuitenkin jotenkin kannattaa juhlistaa. Vaikka ihan vain skumppalasillisella lukijoiden kanssa.

  VastaaPoista
 73. Hyvä, että asia on selvä, vaikka ero kai aina on surullinen asia. Puolet blogista pois, mutta nyt linja on selkeä täysin. Kuvia olisi nähnyt mielellään, mutta toisaalta voi valita toisia motoristisivuja. Hyvää jatkoa molemmille.

  VastaaPoista
 74. Toivottavasti Viivi aloittaa myös oman blogin pitämisen, jos täällä ei enää ole aktiivisesti.

  VastaaPoista
 75. Harmi että kateelliset ja katkerat pilaavat kivat asiat kaikilta, mutta ymmärrän päätöksen. Blogin juttuja vuosien varrella on ollut kiva lukea ja "mausteet" oli aina päivän piriste yksinäiselle nuorelle miehelle. :)

  VastaaPoista
 76. kymppiin taitaa mennä tovi jos toinenkin. eikä juhlallisuuksia vietetä enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, saas nähdä. Näyttää riippuvan edelleen siitä, kuinka paljon juttuja syntyy. Julkaisuja on tullut erinäisistä syistä johtuen tänä vuonna aiempaa vähemmän kuukausittain ja se näkyy lukijamäärissä niinä kuukausina. Toisaalta toukokuussa tuli useampi juttu ja saavutettiin yksi kaikkien aikojen suurimmista lukumääristä.
   Juhlistamiseen täytyy kehittää uusia ideoita!

   Poista
  2. Toivottavasti näin. "Uudella formaatilla" uusi puoleensavetävä juhlimistyyli on kyllä iso kysymys. En sano, ettei onnistuisi, mutta vaikea varmaan keksiä idea.

   Poista
 77. Viivi olisi huima yllätys miljooniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti Viivi ei enää halua olla missään tekemisissä blogin kanssa.

   Poista