torstai 19. toukokuuta 2022

Stadin Cruising 2022

Elokuu


Sää suosi - aurinko paistoi ja lämpöä +27. Porukkaa oli sen mukaisesti paikalla, liekö ennätys PrePartyssa? Valtavasti joka tapauksessa autoja. FHRAn valvojat myös pitivät huolen, että uudenpuoleiset autot ohjattiin kauemmas ja tapahtuman keskiössä olivat harrasteautot. 
Illan suurin uutinen oli, että Snacky tekee paluun, vanhat reseptit tallella! Paikat vielä vähän hakusessa, mutta heti kun jossain aukeaa, niin pakko hakea Fisheri tuplamällit hujan hajan, tai Taxi tai Kyttä! 
Tällä kertaa Viivi ei päässyt paikalle eli kaikki kuvat ovat Hra Oma Ajan, jonka terveys tosin salli olla paikalla vain tunnin verran. Poistuessa alueelle oli parin kilometrin jonot ja useampi harrasteauto oli keittänyt paikallaan. Eivätköhän nekin silti jäähdyttelyn jälkeen päässeet paikalle!Komeat perät!

Isompaa ja pienempää avoautoaVolkkari-osasto oli kohtuullisen iso

Viivi II - Suomen tunnetuin moottoripyörä?
Viivi II ja kaverit


Snacky-poliisi laittoi Hra Oma Ajan rautoihin - liian innokas Snacky-asiakas tai sitten vain liian omituinen huumori... 😃


_________________________________________________Kesäkuu 2022Jälleen upeassa säässä FHRAn Pre-Partyissa Malmin lentokentällä! Niin oli moni muukin, ja useita tämän blogin lukijoitakin. Kiva oli jutella! Tavoitteena oli kuvata sieltä täältä vähän keskenään erilaisia eikä samoja kuin aiemmin, mutta aika paljon näitä kuvia silti taas on... Osa laitettiin osittain mustavalkoisiksi, osassa taas tuli kivoja heijastumia kentällä olleista lätäköistä. Tietäjät tietävät, että omia suosikkeja ovat vanhojen traktoreiden lisäksi pickupit ja niitä on nyt siksi muutama kuvissa.  Toivottovasti kelpaavat ilman isompia valituksia... 

Taas cruisingissa näki autoja, joita "ei koskaan" ole nähnyt aiemmin. Ainakaan ei muista nähneensä... Mutta aina paikalle tulee myös sellaisia, jotka eivät ole  ymmärtäneet tilaisuuden luonteesta oikein mitään - seassa on aina muutama ihan tavallinen käyttöauto, puhumattakaan niistä, jotka luulevat uuden kaupasta ostettavan Teslan tai Mersun kuuluvan harrasteajoneuvotapahtumaan... No eihän sitä laissa ole kielletty, ehkä lähinnä jotain tilannetajun puutetta. Sellaiset autot vain olisi ajatus pysäköidä vähän kauemmas...

Upeita autoja, höysteenä myynnissä kaikenlaista tavaraa, ruokia ja juomia joka makuun. 


Aivan ensimmäisten joukossa paikalla: Dolly ja Viivi IIHampurilaiset olivat tällä kertaa lämpimiä (viimeksi älyttömän hyviä, mutta vähän haaleita), mutta tällä kertaa Hra Oma Aika valitti, että hänen Bearnaise-hampurilaisensa maistui lähinnä pihville ja salaatille, kun salaattia oli valtavasti ja muita täytteitä ja kastikkeita oli tosi vähän. Viivin Caesar-kana-hampurilainen sen sijaan oli tosi hyvä!_________________________________________________Toukokuu 2022

Stadin Cruising on lajissaan Suomen suurin. Yhä isommaksi osaksi sitä on muodostunut FHRAn järjestämä Cruising Pre-Party Malmin lentokentällä. Sinne kokoontuu valtava määrä harrasteajoneuvoja laajalla skaalalla. 

Koronavuosien jälkeen 31. PreParty oli vielä tavallistakin upeampi kokemus, kun kaikki on taas "kuin ennen".  Korona-ahdistuksen jälkeen oli erittäin mukavaa lähteä cruising-iltaan ja kyllä kannatti. Ilta oli vihdoin lämmin, tapasimme ystäviä, söimme todella maittavat burgerit (kuumempia vain olisivat voineet olla) ja mikä parasta, hienoja autoja, paljon hienoja autoja! Kentällä oli myös useita blogin lukijoita, oli kivata tavata! 😊 

Tässä joitakin makupaloja tapahtumasta!


Tämä jakoi mielipiteitä - meidän mielestämme todella makea auto!


Hra Oma Ajan mielestä yksi maailman hienoimmista autoista, Rolls Royce Corniche. Maalin alla vain monin paikoin näytti kuplivan sen verran, että olisi hyvä hetki tehdä niille jotakin...?


Black Grill&Cafe kauppasi ruokaa, ja ainakin hampurilaiset olivat oikeasti todella erityisen hyviä - haaleinakin. Kuinkahan hyviä lämpiminä olisivatkaan? Suosittelemme!

Viivi II - Suomen tunnetuin moottoripyörä
Tietenkin menossa mukana: Viivi II. 


________________________

(Jos haluat seurata tätä blogia, niin blogit.fi on siihen kätevä - kirjaudu sinne ja klikkaa tämän blogin kohdalla "Seuraa"https://www.blogit.fi/oma-aika )


27 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Ei taaskaan viiviä?? Täysin turhia nämä postaukset joissa kamera vinossa kuvattuja autoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän blogin aiheina ovat moottoripyörämatkailu, reitit, paikat, tapahtumat, vanhat moottoripyörät ja autot kuvina ja toisinaan mausteena omia juttuja, jos on oltu reissussa. Jos kuvat ja aiheet eivät miellytä omaa silmää, niin ehkä kannattaa käyttää aikansa joihinkin toisiin blogeihin. :)

   Poista
  2. Aivan oikein. Vähän ikäviä kommentteja. Kävin prätkäpajalla viime viikolla asioimassa, ja näkyi K75 siellä olleen huollossa, toivottavasti päsee kilometrejä nielemään jälleen. Omalla K100:lla kävin backaksen kartanolla, ja haltialassakin pyörähtämässä. Tässä työreissulla ihan mukava oli nähdä pk-seudunkin menoa, vaikkakin oli tänne savoon mukava viikonlopuksi palaillakin. Toivotellaan hyviä reissuja kesäksi!

   Poista
  3. Kiitos taas reissusta jonka jaoitte seuraajillenne!
   Vinoon kuvatut kohteet jakaa mielipiteitä, mutta mielestäni kuvat joissa vinjetointia tuovat oman mausteensa!
   Jatkakaa samaan siis malliin!
   Vinkki vinkki.... Mustavalkokuvat tuovat myös oman tunnelman.

   Poista
  4. Osittain mustavalkoisia kuvia on aiemmin ollutkin. Laitetaan seuraavaksi lisää!

   Poista
 3. Kyllä tänne just autoja ja prätkiä tullaan katsomaan, Viivi on tietenkin sitten upea bonus, jatkakaa just samaan malliin
  T. AJ

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia näyttävistä kulkuneuvoista!

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti valittajalla on ollut kieli poskessa ja tarkoitus oli vain kertoa kuinka paljon hän kaipaa Viiviä (tai ainakin noita kuvia).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se varsinaisesti poskessa ollut mutta kyllähän noille viivin kuville runkkailee.

   Poista
  2. Kyllä tätä blogia tulee luettua muutenkin mutta kyllä sitä näin heteromiehenä aina kaipaa niitä punaisia pisteitä ja pilkkuja koska onhan Viivi sen verran näyttävä nainen ettei varmasti jätä ketään kylmäksi.
   Ehkä sitten seuraavassa postauksessa. Joka tapauksessa paljon rakkutta ja jatkakaa hyvää työtä ❤️

   Poista
 6. Kuvat on hyviä. Kiitos hyvästä ja mielemkiintoisesta blogista.

  VastaaPoista
 7. On nuoremmallakin tullut kunnon soossit useastikkin Viiville ;)

  VastaaPoista
 8. Onhan kritiikkiäkin osattava ottaa vastaan. Tämä oli hieno katsaus näyttelystä, mutta ei kai toiveitakaan voi nollata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiveita on vuosien mittaan tullut etenkin sähköpostilla paljon ja on niitä toteutettukin, etenkin kun nätisti on pyydetty... :) Pidetään tämä hyväntuulen blogina :)

   Poista
 9. Hienoja kuvia kauniista autoista

  VastaaPoista
 10. Toivon entistä tuhmempia kuvia auto- ja moottoripyöräjuttujen lomaan. Se on toimiva kokonaisuus. Matkakuvat Norjasta ovat olleet huikeita. Sumu ja sää ovat niin erilaisia mihin on törmännyt itse.

  VastaaPoista
 11. Hei, olis kiva jos tällaisissa olis joku linkki, että mistä löytyy lisätietoa tapahtumasta, jos vaikka itsekin haluaisi käydä. Tai ihan jopa kerrottu, että missä ja milloin tällainen on. :) hienoja autoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on kyllä totta - itselle liian tuttu asia, ettei tule kerrottua. Stadin Cruising on vuosikymmeniä vanha perinne ja tapahtuu kesäaikaan aina kuukauden ensimmäisenä perjantaina Stadin keskustassa (Kauppatorilla). Nyt jo useampana vuotena FHRA on järjestänyt PrePartyn Malmin lentokentällä ja sinne tulee nyt valtava määrä harrasteajoneuvoja, kun tilaa on. "Tavallisilla" kulkupeleillä ei sinne ole asiaa.

   Poista
 12. 5.6 senaatintorilla klo 13-16 classic car parade. Lisätietoja facebookista

  VastaaPoista
 13. Uudemmillekin lukijoille tosiaan tiedoksi, että reissuissa tulee sellaisia kuvia mitä tulee, tai ei tule, ei ole miktään etukäteistä suunnitelmaa... On tapahtumia joissa vain käydään ja silloin juttua ja kuvaa tulee vain siitä tapahtumasta. Reissussa taas tulee usein "Omaa Aikaa" ja se on jutun lopussa jos on, eli jos lukija ei halua lukea mitään henkilökohtaisuuksia, niin on helppo lopettaa siihen. "Omaa aikaa" ja kuvia on myös tuolla vähän uudistetulla "Vaatteita" sivulla, jos on kiinnostunut sellaisesta... eli niille vinkiksi, jotka tässä kaipasivat "omia kuvia", niin sinne on just laitettu uusia kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa upea nahkahame! Helma ehkä hivenen pitkä mutta ei lainkaan huono kokonaisuus läpikuultavan yläosan kanssa :)

   Poista
  2. Hieno asu ja ylläsi upea. Tuhmuutta lisää pyydän, en voi vaatia.

   Poista
 14. Kiitos Viivi jälleen upeista otoksista! Joutui taas laittamaan käden kaasukahvalle useampaan otteeseen ;)

  VastaaPoista
 15. H-vetin hienoja kuvia, Kiitos

  VastaaPoista
 16. Kyllä näkee, että Hra Oma Aika om aikaisemminkin pitänyt kameraa kädessään, on meinaan sen verran hyviä kuvia taas otettu autoista.

  VastaaPoista