lauantai 10. maaliskuuta 2012

Nahkahousut mittojen mukaan


Nahkahousut / Leather pants, korsetti / corset, sexy
Viivin uudet nahkahousut
Tuossa aiemmin tuli kerrottua, miten hankala oli Viivin löytää itselleen istuvaa vaaleanpunaista naisellista nahkatakkia, mutta kuinka sellainen lopulta löytyi hyvin edullisesti Amerikan suuresta ihmemaasta. Nahkahousut Viivi onnistui löytämään ihan kotimaasta Hanxilta - ja kun eivät täysin istuneet, ne lähetettiin tehtaalle muutettaviksi. 

Ystävällinen henkilökunta otti huolella mitat Viivistä ja pari viikkoa myöhemmin sai hakea nahkahousut, joissa lahkeet olivat nyt kohdallaan, vyötärö on kavennettu ja polvisuojat laitettu parempaan kohtaan. Eikä ollut edes kovin kallista - vajaat puolitoista sataa euroa kaikkineen!

Edit 2015: Nykyään nuo ovat vähän turhan isot, mutta mahtuupa alle sitten kylmällä säällä vaatetta!
(Klikkaa kuvat suuremmiksi)


Nahkahousut / Leather pants, korsetti / corset, sexyNahkahousut / Leather pants, korsetti / corset, sexy


33 kommenttia:

 1. Siinä tiivistettynä mielipide...? :D

  VastaaPoista
 2. "Viivin uudet nahkahousut / sai mun syömmeni soimaan, / aa aa, aa aa, / sai mun syömmeni soimaan". Toista se on Mimmin kanssa: "Mimmin uudet rantahousut / sai mun pahoin voimaan"... Mutta se Mimmihän ui vain käsipohjaa!

  VastaaPoista
 3. WAUZI WAU Kukas tää on sit tämä kuvan nätti nainen :-) On kyl tosi sex näköiset nahkahousut ja sopii kyllä sinun tyyliin tosi hyvin :-)Missä teetit nahkahousut? Itse haluaisin kans saman näköiset "joskus" :-)Terkuin -anne-

  VastaaPoista
 4. <3 Kiitos Anne! <3
  Viivihän minä olen ja minäkin tykkään noista kovasti. Ostin Hanxista (linkki tuolla tekstissä) ja siellä ottivat huolella mitat, että istuisivat paremmin ja muutokset tehtiin tehtaalla.

  VastaaPoista
 5. Ahaa just niipäs olitkin näköjään kirjoittanut :-) Olihan siellä näkyy enämpikin kuvia sinusta nahka-asuissa :-) Taidat tykätä oikeesti nahkavaatteista ;-)Harmi kun itsellä ei vielä muuta kuin "pyörä" ei siis moottori sellainen mut siistit nahkahousut ois kyllä ihan jees jos sattuisi löytymään ja itse myös tykkään nahkavaatteista tosi paljon. Hyviä vappuja sinulle ja kerrassaan mahtavia kuvia :-) terkuin -anne-

  VastaaPoista
 6. Non ni ;-) Minkähän laiset nahkahousut ne sit on kun lähdetään illalla kylille juhliin ;-) on kyl tosi hot näköiset nämäkin ;-)

  VastaaPoista
 7. Käykös tällaiset lyhyet nahkahameet... sellaisissa tykkään kulkea "kylille juhlimaan"! :)

  http://www.vanhamoto.net/2012/06/nahkaa.html

  VastaaPoista
 8. Juu miks ei sellainen musta nahkahame ja jotkut siitit mustat nahka saappaat abaut 12-15 cm korkoa ei mitään reisisaappaita vaan johonki polven alapuolelle ja tietty net mustat verkkosukat ja punainen lyhyt helmainen nahkatakki tai sit punainen se hame ja musta takki ;-)) No huh huh menipä levottomaks raatit ;-) Ei se ruskeakaan nahka hame pahan näköinen ollut mut musta on enämpi niin kun jotenki tosi cool tai enämpi sex näköisempi mun mielestä;-)Sehän pitää alakaa bongaileen ton näköstä prätkää ja nahka lady viiviä kyliltä ;-) No ei vitsi vitsi ;-)

  VastaaPoista
 9. Otaks viivi minut kyythin? ;-)) Johan mie saatasin istua tos takana ku on noin "SÄHÄKÄN" näköiset mustat nahkahousut sinulla :-)Harmi ku sinua täällä rovaniemellä nävy ja taitais se tuo viivin korijaaja sanoa että mikäs jannu se viiviä oikein vikittellee sielä!! Son tällanen 39v lappalais poika vaan :-) Kyllä nahka pukee sua viivi!

  VastaaPoista
 10. Kiitos molemmille hauskoista palautteista...!

  Nuo ovat kyllä ihan normaalit prätkähousut kaikkine suojineen...
  Onhan minulla musta hame tuon vaaleanpunaisen ajotakin ja korkosaappaiden kanssa tuossa http://www.vanhamoto.net/2012/02/nahkatakki-amerikasta.html
  ...mutta minä en kyytiä kenellekään anna, kun ainakin toistaiseksi istun vain kyydissä!

  VastaaPoista
 11. No voi hö :-( Mie luulin että sie ajelet itekseen :-) No ei sunkhan seku mie sinua härnäsin sillä kyytiin otolla :-)Sie taiat tykätä muutenki noista nahka-asuisita ja pitkävartisista saaphaista :-)Mukava seurata mitä nahkaa sitä "viivi" seuraavaksi keksii päällensä laittaa ;-)

  VastaaPoista
 12. Nahka on kivaa ja korkosaappaita etenkin on aika paljon...

  Ehkä vielä ajelen omalla pyörällä, kunhan löytyy tarpeeksi matala ja kevyt moottoripyörä edulliseen hintaan...

  VastaaPoista
 13. Upea leidi olet, Viivi....!!!! :)

  VastaaPoista
 14. Wauh!Ihan mahtava mimmi ja tyylikkäitä kuvia.Omasta pitäisi ottaa samanlaisia;)T.sakke

  VastaaPoista
 15. Kiitos, mukavia kommentteja...

  VastaaPoista
 16. nahka toimii aina ja on helppo hoitoinen

  VastaaPoista
 17. Hei, Viivi minullakin on samanlaiset nahkahousut, aluksi tuntui että reidet ja takapuoli jää puristuksiin mutta hyvin ne muokkaantui päälleni. Naisille ne kireät mallit ovat aina sopineet itse olen mies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahka mukautuu! :)
   Ja nuo muokattiin tosiaan minun mitoilleni.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta Viivi nahkahousuissa olen tykännyt liikkua ja kovasti odotan moottoripyörä kautta, mutta herää yksi asia onko ne miten lämpimät kesällä pitää.

   Poista
  3. On! Siksi alla usein shortsit taukoja varten...

   Poista
  4. Hei, Viivi nyt tuli istuttua nahkahousut päällä moottoripyörän päälläkin hyvin miehen perse asettautui vaikka itsellä kireät housut onkin lahkeita pitäisi vähän lyhentää. Kysyisin kukahan niitä tekee taikka voiko kysyä jälleen myyjältä Hanx. Hyvää kevään odotusta teille Viivi.

   Poista
  5. Hei, vielä eikös kun kiiltävät nahkahousut on minulla päällä saa myös naistenkin päät kääntymään.

   Poista
  6. Hanxissa ihana nainen mittasi huolella kaiken jaloista, lanteista ja vyötäröst, ja sitten aika pian tehtaalta tulivatkin istuvat housut.

   Kyllä varmaan nahkahousuilla huomiotakin saa, jos haluaa.

   Poista
  7. Kiitos viestistä Viivi täytyy viedä kroppani sille ihanalle naiselle ja hän saa mitata kaiken. Viikon loppuna tietää kun kun käy nahkahousut päällä viikonloppua viettämässä, miten hyvin naiset ottavat vastaan.

   Poista
  8. Onko teillä minkä merkkinen moottoripyörä tällä hetkellä Viivi, mahtuuko satulaan vielä taakse matkustaja ottaisitko minun kyytiin.

   Poista
  9. Meillä nämä täällä kuvissa näkyvät Honda ja BMW, mutta minä istun kyydissä ja mieheni ajaa eli ei niihin enää enempää sovi... :)

   Poista
 18. Nuo käy vaikka baariin, eikä pelkästään ajo hommiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat vaan turhan isot... pitäisi olla istuvammat... :)

   Poista
 19. Minulla on nahkainen etumus naarmuilla kun naiset on sitä puristelleet,sanoivat sitä muhkeaksi,,,onko viivi kosketellut nahkaista etumusta?

  VastaaPoista