sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Off-topic: Kersantti Pippuri ja muita herkkuja

Uutta 10.3.2012: Jiri Nikkisen uudet webbisivut!
Karkauspäivänä 29.2.2012 esiintyivät Jiri Nikkinen ja Vantaan viihdeorkesteri Finlandia talossa otsikolla "Kersantti Pippuri ja muita herkkuja" eli Beatlesista oli kyse. Konsertin ensimmäisellä puoliskolla sinfoniorkesteri soitti koko Sgt. Pepperin alusta loppuun. Jos joku rocklevy maailmassa sopii sinfoniaorkesterille hyvin, niin se on toki tämä monasti maailman parhaaksi rocklevyksi äänestetty levy. Sitä piti Viivin kanssa mennä katsomaan.
On nähkääs nimittäin sillä tavalla, että jos Suomessa on Beatles-tapahtuma, niin Jiri Nikkinen on siellä. Jos Jiri nimittäin ei ole paikalla, niin kyseessä ei voi olla Beatles-tapahtuma!

Beatlesin ystäville ohessa videokatkelmia konsertista ja muutama kännykkäkuva. 
Videosta täytyy kuitenkin valitellen todeta, että koska istuimme aivan sellojen ja kontrabassojen vieressä, musiikin soundissa on aika vahva sävytys siihen suuntaan ja esimerkiksi laulu on vähän etäistä. (Lisää: Beatles happening Tampereella 1/2012)


Viivi, kiva toppi, hame ja korkosaappaat
Viivi valmiina konserttiinViivi, kiva toppi, hame ja korkosaappaat
Väliaika

Konsertin tonen osa ja Jiri Nikkinen! Jiri Bertula laulaa myös, mutta ei näy kuvissa.Viivi, kiva toppi, hame ja korkosaappaat
Tyytyväisen näköinen lähdössä pois...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti