keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Mini Slam

Klikkaa kuvat isommiksi!
Tuossa hiljattain tuli ajettua Grand Slam eli kolme kokoontumispaikkaa kolmella paikkakunnalla kolmessa päivässä (<-- klikkaa). No, ehkä tämä oli sitten Mini Slam eli kolme tapaamispaikkaa yhdessä illassa... Valinnanvaraahan on, keskiviikkoisin olisi Stadin kulmilla tässä jutussa kuvattujen paikkojen lisäksi myös mm. Stadin Pärtsärit Ilmailumuseolla ja Guzzimiehet Bembölen Kaffestugalla. Nyt piti koettaa katsella jotain uutta... no, Haltiala ei ole uutta tällä sivustolla, mutta sentään jollain tapaa pakollinen visiteerattava.

Kehä-Kessalla on jonkin verran porukkaa, mutta vähemmän vanhoja pyöriä. Sentään yksi hieno 750-kuutioinen Kawasaki Viivi II:n lisäksi. Lisäksi paikalla oli upea rakennettu pyörä
Haltialassa oli porukkaa paljon ja lisää tuli, kuten arvata saattaa kauniilla säällä. Vaan kännykästäni loppui akku eli kuvat jäivät tällä kertaa yhteen (1) - sitten ei kestänyt jäädä paikalle, kun olisi kumminkin harmittanut olla ilman kameraa. Se maailmanhienoinpyörä olisi kumminkin tullut sinne juuri silloin eli palasin kotiin. AInakin siellä oli Nortoneita ja Laverdoja ja siinä vaiheessa ymmärsin häipyä, ettei tuskani kovin kamalaksi muuttuisi. Latauslaitteeni prätkässä kun tuottaa vieläkin jotenkin vääränlaista sähköä kännykälle/naville (en ole tehnyt asialle vieläkään mitään). (Tästä vanhemmasta jutusta saa mallia, mitä siellä oli.)

Pieni kännykänlataustuokio kotona ja uudelleen liikkeelle, tällä kertaa kohti Porvoota ja edelleen Tirmoa. Tirmossa tie loppuu ja voisi jatkaa losseilla saariin, mutta se jäi tällä kertaa, sillä lossin vieressä on ohittamaton Tirmobaren, joka tarjoaa suunnilleen kaikkea. Koska Viivi vahtii painoa, emme tällä kertaa syöneet kaakaota ja pullaa kummempaa. Viivi siis vahtii minun painoani, vaikkei siinä mitään vahtimista ole, ei se mihinkään karkaa vaan pysyy tiukasti paikoillaan...Porvoosta Tirmoon kannattaa ajella niemen länsirantaa pitkin - suuren osan matkasta tie kulkee aivan meressä kiinni.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti