tiistai 27. syyskuuta 2011

Naiset...

Sitä miehenä aina luulee hetkittäin oppineensa jotain Naisista. Kuten että naiset viihtyvät tyylikkäissä kahviloissa kauniilla paikoilla. 

Sunnuntaiaamuna ajattelin olla oikein herrasmies hetkittäin ja sanoin Viiville, että saa valita minkä tahansa kahvilan maailmassa aamukahvipaikakseen, että minä vien. Kuvittelin helsinkiläisenä jotain Kaivopuistoa ja Cafe Ursulaa tai vastaavaa. No ei. Viivi halusi Lohjan ABC:lle. Luit ihan oikein - Lohjan ABC:lle.

No ei muuta kuin Viivi II käyntiin ja Helsingistä pieniä teitä kohti Lohjaa upeassa syysauringossa. Pieni pätkä mentiin lopuksi motariakin ja tuli havaittua, että herkästi Viivi II ottaa varsin laittomiakin nopeuksia mittariinsa.

Aamupala Lohjalla ja takaisin pientä, meille vierasta tietä Lohjalta Lappersiin ja sieltä tuttua tietä Siuntion kirkonkylään ja Evitskogiin, sieltä Espoon kautta Stadiin ja Kaivariin. Aivan mahtava reitti, erittäin suositeltavia teitä - alla muutama otos matkan varrelta kännykällä.

Kaikkiaan tuohon aamukahvittelu reissuun meni yli neljä tuntia upeaa moottoripyöräilyä kauniissa maisemassa. Onneksi Naiset ovat Naisia... 

Lohjan ABC:ltä keskustan läpi kohti Lappersia akueaa upea tie... 


Klikkaa kartta suuremmaksi!

2 kommenttia:

  1. Kiitos teille loistavista reittikommenteista ja kirjoituksista, kiva lukea "matkakertomuksia" ja katsella kuvia! Hauskaa että jaksatte kirjoitella kokemuksistanne tien päältä ja hauskaa että joku liikkuu noin aktiivisesti! Tulevaa ajokautta odotellen, hyvää ja turvallista kesää teille myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Jos vain kesä olisi hyvä, niin paljon enemmänkin tulisi. Viime kesän sateisuus vain rajoitti meidän retkiämme, kun emme sateela halua kulkea. Suunnitelma ja ideoita olisi pidemmillekin retkille odottamassa!

      Poista