maanantai 7. marraskuuta 2011

Pyörä talvitalliin ja uutisia Saksasta

(Täydennetty 8.11.!)  
Niin vaan alkoi viikonloppuna ajellessa tulla mieleen, että kesä lähestyy loppuaan. Vähintään pitäisi alkaa pukeutua lämpimämmin ja sehän ei minun sielunmaisemaani istu. Surullista, jo marraskuussa... Vaan oli aika viedä Viivi II talvitalliin. Vakuutus on kyllä voimassa eli jos viikonloppuisin sattuu olemaan kuivat tiet ja lämpötila edes lähellä 10 astetta, niin... Vaan valoa ja lämpöä odotellessa uutisia Saksasta.

Saksa uutisoi, osa 1: Eräitä kaipaamiani moottorin osia (mm. laturi varmuuden vuoksi ja uudet venttiilikopan pultit yms.) etsitään kovasti ja kaikki alkaa olla kasassa. Piakkoin lähtee taas paketti kohti Thailand... eikun siis Finnland!


Saksa uutisoi, osa 2: Michael Herrmann saksalaisesta CX:ien ystävien kerhosta otti yhteyttä ja kertoi, ettei Güllepumpe (Suomessa "Lietepumppu") lempinimen keksijä suinkaan ole tuntematon kuten täällä väitin vaan saksalainen sarjakuvapiirtäjä Rötger Feldmann, lempinimeltään "Brösel" ("Murunen"). 

Samalta kaverilta on myös idea oheiseen pyörään ("Dolmette"), jonka sattumalta esittelin blogissani jokin aika sitten. Siinä on kätevästi 24 moottorisahan moottoria! 12 kummallakin puolella pyörää. Ja etteivät tiedot tähän loppuisi, niin kuski on hänen veljensä Andy Feldmann! Kuvissa hän kisaa Christina Surerin ajamaa Abt Audi AS400 (450 hevosvoimaa!) vastaan vuonna 2004. Audi voitti niukasti.

Valitettavasti en ylimmän kuvan kuljettajan nimeä tiedä, mutta katsopa Christina Surerin kuvat tuosta alta...  ;)

Lisätty 8.11.2011:
Lisätietoa Dolmetesta englanniksi tästä!
Lisätietoa kisasta saksaksi tästä! ("Kaunottaren ja hirviön kisa")
Kuvia Christina Surerista...!  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Vielen Dank für die Informationen!


Näin...
...mennään...
...talvitalliin.
   

2 kommenttia:

  1. Kausi lähenee vääjämättä loppuaan, mutta helmikuussahan se taas alkaa mp-messuilla. Ja siitä pari tilipäivää, niin taas mennään. Tällä kaudella tuli n. 13500 km tauluun + 21 km kun vien gutsin Vantaalle talliin.

    VastaaPoista
  2. Hyvin ajettu! Ja positiivinen ajattelutapa.

    Viivi II on tähän mennessä saanut tänä kesänä nähdä vajaat 8 miljoonaa uutta ilometriä, mutta ajotunteja on rutkasti - sillä oltiin lähes pelkästään hyvin pienillä teillä ja nopeuksilla, ja pysähdyksiä kuvaamaan kaikkea mahdollista riitti...

    VastaaPoista