perjantai 24. kesäkuuta 2016

Haltiala ja muut tapaamiset 2016


Aika vähän tuli käytyä tapaamisissa tänä vuonna, mutta laitetaan tälle sivulle jokunen kuva - kuten yleensäkin, enempi vanhemmasta kalustosta... 

Haltialassa yleensä 300-500 pyörää, jos sää kohdillaan


Lokakuu

Kauden päätös, mutta noin 150 pyörää oli paikalla. Paikalla oli myös maamoottoreita.


Syyskuu

Syyskuussa Hra Oma Aika meni paikalle Viivin Monkeylla, ei tosin ollut kysynyt lupaa siihen. Miten saa motoristit hymyilemään? Ehkä vähän säälivästi, mutta kumminkin? Ainakin niin, että jos yli 100-kiloinen ja yli 50-vuotias ukko ajaa paikalle Monkeylla ja morjestaa kuin mottoristit, niin osa hymyilee ja osa ei taida oikein digata... 

Elokuu

24.8. haltialassa juhlittiin Kawasakin 50-vuotista taivalta Suomessa. Kawa olikin esillä paraatipaikalla ja siksi nyt on erityisesti Kawoista kuvia. Lavalla puhui tietenkin myös Japsistarojen primus motor Matti Paukkonen.
Viivi oli tavallaan kutsuttu treffeille, mutta kutsuja ei sitten kuitenkaan ollut paikalla tai löytänyt Viiviä. Sepä ei haitannut, sillä paikalla oli huippukivaa seuraa. Nyt tietää senkin, että Viivi yltää maahan Custom-mallisesta CX:stä eli joskus haaveena saada sellainenkin, kun Hra Oma Ajalla on jo oma standard-mallinen CX, mutta siitä Viivi ei yllä maahan. 

Kuvia on varmaan taas liikaa, mutta voihan niistä kelata äkkiä yli, pysähtyä vain itseä kiinnostaviin malleihin. Ja kumminkin melkein kaikki kuvat ovat vanhoista prätkistä.


Kesäkuu

Espoon automuseolla VMPK:n tapaaminen


Näin käy AJS-kilpuri:10 kommenttia:

 1. Ihan rakentavana kritiikkinä: noista kuvista kannattaisi raakata 3/4-osaa pois blogista, niin ne ehkä jaksaisi katsoa läpi. Toki jos siellä rouva olis nännit nöpottäen jokaisessa taustalla, jaksaisin vaikka kaikki nämäkin kahlata.

  VastaaPoista
 2. Nyt oli kyllä nättiä katsottavaa! Harmittaa vaan kun on viime aikoina jäänyt Viivi vähän taka-alalle postauksissa:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ollut kolme viikkoa käsi paketissa, en ole voinut ajaa. Paljon olisi uusia vaatteitakin kuvattava, mutta...

   Poista
  2. Ihanaa kuulla että on uusia vaatteita kuvattavaksi. Toivon että käsi paranee pikaisesti ja saamme kesällä nauttia Viivistä :) Anna vähän vihiä minkälaisia vaatteita on mukaan tarttunut? ;)

   Poista
  3. Täytyy katsoa, mutta ainakin erittäin lyhyt farkkuhame ja farkkuliivit, erittäin lyhyt nahkahame ja erittäin pitkä nahkahame, jotain paitaa ja shortsia ehkä... :)

   Poista
  4. Kuulostaa odottamisen arvoiselta kokoelmalta, Mielikuvitus laukkaa jo,,,

   Poista
  5. Aijai, lyhyt ja erittäin lyhyt kuulostaa seksikkäälle. Niukka ja tiukka sopii Viiville!

   Poista
 3. eikö se ole hyvä kun edes jotain juttua tulee tännä. toivon etä käsi tulee nopeasti kuntoo sitten vaikka uusia kuvia myös viivistä

  VastaaPoista
 4. Erittäin pikaista paranemista Viiville! Pinkistä porschesta plussaa :D

  VastaaPoista