sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Oldtimer Run Mikkelissä

Viivi kuuli, että VVM:n jäseniä on lähdössä Mikkeliin, että siellä on jokin tapahtuma. Hra Oma Aika oli tietenkin heti valmis mukaan ajokaveriksi. Jossain vaiheessa selvisi, että kyseessä on Oldtimer Run-tapahtuma, harrasteajoneuvojen vuosittainen kokoontuminen. Ihan loistava kohde siis!

Viivin käsi on yhä paketissa ja kipeä, mutta se ei estänyt. Kesäkuun ajotauko on "kuitattava"! Helle keli oli ja ajokamoissa hikoili, onneksi Viivillä oli alla shortsit, että saattoi keventää. Hra Oma Aikakin selvisi tavanomaista paremmin helteestä.

Ensimmäiset 300 kilometriä eli 300 000 ilometriä käsi kesti hyvin, mutta sitten alkoivat taas kovat kivut. Se ei ollut syy olla lähtemättä kunnon kiertotietä takaisin kotiin... kaikkiaan 650 000 ilometriä. Hra Oma Ajan mielestä Viivi pitäisi "laittaa aisoihin" - sepä vasta olisikin mielenkiintoista! :D  Sitä paitsi paraskin puhuja, ajoi itse viime kesänä käsi kipsissä kaatumisensa jälkeen...

Ensi vuonna tietenkin uudelleen!

Kartta tosi isona >tästä<

Ihan suositeltava reitti, paitsi tuo yksi kohta on ehkä Suomen surkeimmassa kunnossa!


  Kukaan ei arvaa, mikä tämä on alunperin ollut... ei ole Mersu eikä Kupla! 
Omaa aikaa Oldtimer Runissa ja kiertoteitä kotiin...Eikö kaikkien tapahtumien tarkoitus ole, että voi ostaa uuden mekon...? ;) 

7 kommenttia:

 1. Komeat on kelit ja kuvat, mutta tässähän alkaa tulla jo ikävä niitä kuuluisia viimeisiä kuvia :) Ei oo aikoihin näkyny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli hyvinkin odotettavissa kun kommenteissa alkoi olla jo aika ärsyttävää "vonkaamista".

   Poista
  2. Aika pian saattaa tullakin... :) ...kun vain muistettaisiin, etteivät ne ole ihan pääasia tässä meidän blogissamme vaan pieni lisäpiristys... :)

   Poista
 2. Voisko viiville perustaa omat sivut, niin ei tarttis aina kahlata näitä vanhoja romuja kun ettii äksiä ja pisteitä...

  VastaaPoista
 3. Ja näin kesän kunniaksi viivi voisi jonkun sellaisen kuuluisan viimeisen kuvan postata kokonaan ilman äksiä ja pisteitä! : )

  VastaaPoista