maanantai 13. helmikuuta 2012

Vaaleanpunainen nahkatakki Amerikasta

Uutta: Viiville nahkahousut mittojen mukaan!  Uutta: Viiville punainen nahkatakki kotimaasta.
Viiville sopivaa nahkatakkia ei löytynyt koto-Suomesta millään. Vartalo on hankalan mallinen, kun nahka-asut näköjään tehdään keskimittojen mukaan ja muokkaaminen on hankalaa. Kun vielä lisäksi oli toive, että takki olisi naisellinen väriltäänkin, oli yhtälö kovin hankala.


Jos katsoi S-kokoista takkia, joka oli muuten sopiva, rinnat eivät mahtuneet  - jos taas sellaista M-kokoista, johon rinnatkin mahtuvat, oli takki muuten aivan liian iso. Kaikki tehty joidenkin standardimittojen mukaan.

Vaaleanpunainen nahkatakki ja nahkahame / Pink leather jacket and leather skirt
Viivi ja Viivin nahkatakki,
sekä tietty nahkahame ja -saappaat
Jenkeissä näytti olevan useissa kaupoissa myynnissä kuvan Icon-nahkatakki. Siinä on kyljissä remmit, joilla takin saa paremmin muokattua vartaloon. Hartioissa ja kyynärpäissä jne. hyväksytyt suojat.  Tietenkään sovittaminen ei ollut mahdollista eli piti ostaa arvauksen perusteella. Ostopaikaksi valikoitui amazon.com ja sieltä Perfmoto, mutta myyjiä on varmasti sadoittain. Tämä nyt oli vain saanut asiakkailtaan arvioksi täydet viisi tähteä. (Oma takki tuli aikanaan myös Rapakon takaa)

Pieni ongelma voi olla, että kaikki eivät myy Suomeen. Onneksi veljeni asuu Amerikan suuressa ihmemaassa ja hänen avullaan tilasin M-kokoisen. Kun takki saapui Suomeen, oli se hyvän kokoinen ja muokkautui kylkiremmit täysin kiristäen Viivin vartaloon. Hihat ovat ehkä aavistuksen väljät, mutta liikkumavaraa pitääkin olla. Takki osoittautui myös laadultaan sekä nahan että ompeleiden osalta laadukkaan tuntuiseksi.

Ja mitä maksaa tuollainen laadukas merkkinahkatakki Jenkeissä? Kaupasta riippuen 100 - 200 dollaria eli 75 - 150 euroa!!! Toki ohjehinnaksi tällekin ilmoitettiin 400 dollaria, mutta ei tätä eikä mitään muutakaan mikään liike myynyt ohjehinnalla. Valitsemassani liikkeessä hinta oli 120 dollaria eli 90 euroa! Toimituskulut Suomeen toki muutaman kympin päälle, mutta silti - edullinen ostos ja nyt on Viivillä pinkin kypärän parina pinkki nahkatakki. Kuvan nahkahameessa Viivi tuskin ajelee, mutta mustat nahkahousut toki sopivat hyvin kokonaisuuteen. Ne sentään saatiin räätälöityinä Suomesta - hyvä niin!

3 kommenttia:

  1. Voisi kyllä ajella muiden iloksi nahkahameessa... ;)

    VastaaPoista
  2. Juu, takki on kyllä hieno, mutta älä hylkää tuota lyhyttä nahkahametta äläkä vaihda saappaita... :D

    VastaaPoista
  3. Joo Viivi vois käyttää tota nahkahametta ajopukuna. Saappaatkin on jees.

    VastaaPoista