lauantai 12. toukokuuta 2012

Otto-päivät

Honda CX 500 Turbo
Otto Brandtin Otto-päivät järjestettiin Bike Worldissa. Tarjolla oli moottoripyörien lisäksi muuta firman tavaraa sekä yhteistyökumppaneiden standeja. Arvokasta tietoa olivat jakamassa mm. Liikkuva Poliisi, Liikenneturva, Autokouluyhdistys, Autokoulu Strada, Honda Riders of Finland.


Evästäkin oli tarjolla, mutta kännykän kameraankin tarttui edes jotakin. Ensimmäisenä esitetään tietysti se kaikkein oleellisin kohde eli vanha Honda CX 500 Turbo. Miksikö? Koska se on vanha ja CX - ei siihen enempiä syitä tässä blogissa tarvita... vaikka en kyllä ole ikinä ajanut metriäkään Turbolla - ehkä joskus siihenkin tarjoutuu tilaisuus. (Tietysti paikalla oli koko hieno Honda-mallisto, mutta eipä tullut uusia niin kuvatuksi... niitä näkee vaikka Bike Worldin sivuilta.)

Klikkaamalla kuvat suuremmiksi!CX 500 Turbon mittaristo


Makkaraa ja pyttipannua

Tämä herätti kysymyksiä - huomaa astinlaudat, ajoasento ja stongan sijainti: 2010-luvun customimatkapyörä??


Varustepuolellakin oli tarjouksia


Victoryssä on kyllä uskomattomat linjat

2 kommenttia:

  1. Hieno laite tuo turbo cx. Vaan en uskaltaisi itse ostaa omaksi. Kuitenkin 1980 luvun alkupuolen laite ja ruiskumoottorilla :) Saattaa olla hankala saada osia. Käsittääkseni noita ei ole kuin kourallinen suomessa. Hyvä jos kymmentäkään.

    VastaaPoista
  2. ^Turhaa jännittämistä. CX Turbo kestää sen puolimiljoonaa perushuollolla ja järkikäytöllä tuosta vaan. Ja osia saa hienosti, kun katselle muualtakin kun naapurikaupungista.

    VastaaPoista