lauantai 19. toukokuuta 2012

Kurveja, kumpuja ja koloja

Pienellä reissulla taas!
Sekalainen lauantaikierros toi eteen monta mukavaa mutkatietä - sekä läjän kuvia. Kuinkas muuten. Näitä reittejä tuskin kenenkään kannattaa ajaa juuri samalla tavalla, mutta noita pätkiä kannattaa omiin reitteihin sotkea!


Sipoosta Pornaisten kautta Askolaan, sieltä mutkitellen Porvooseen, jossa söimme lounaan. Porvoosta pieni kierros etelään, sieltä mutkitellen osin samojakin reittejä taas Askolaan ja sieltä Pukkilaan, josta lähdimme tapaamaan kaveria Mäntsälän Shellille. Sieltä paluu sitten Sälinkään ja Ridasjärven (eivät näy kartassa!) kautta Jokelaan, Palojoelle ja mutkitellen Vantaalle. 

(klikkaa kuvat suuremmiksi!)Tiilää
Sannaisten tiellä
Matkalla Sannaisiin


Jotkut paahtoivat moottoritietä, toiset alla pikkuteitä...
Takaisin Sannaisten tietä
Tamminiemen tiellä


Askolasta Pukkilaa kohti


Askolan hiidenkirnualueKivipää popsii herkkuja


Kirnuja isompaan tarpeeseen
Pukkilan kosket


(klikkaa kuvat suuremmiksi!)

8 kommenttia:

 1. Voisit joku keskiviikko piipahtaa Syökerin tuvalla Vihtijärvellä, siellä on Guzzi-ukkoja ja minä joukon jatkona yleensä klo 18 ->. Tai sitten torstaisin Bembölen kahvituvalla samalla kellonlyömällä. Bembölessä on yleensä japanilaiseja pyöriä, joten olo ei ole varmaan niin orpo.

  VastaaPoista
 2. No tämähän pitää ilman muuta toteuttaa. Tänään keskiviikkona on Japsistarojen synttärit Haltialassa, mutta kenties huomenna torstaina voisi Bemböleen päräyttää.

  VastaaPoista
 3. Noihin tie- ja maisemakuviin kaipaisin vähän enemmän tietoja. Suomen maaseudun kauneus käy niistä komeasti ilmi, mutta olisi hauska silti tietää noista kohdatuista kylistä!

  VastaaPoista
 4. Toive on tässä nyt toteutettu, jatkossa koetan laitella enemmän paikannimiä kuviin!

  VastaaPoista
 5. Kummut on ihan kohillaan!!Vai mikä oli ajatus?

  VastaaPoista
 6. Maisemat ovat katsojan silmissä... :)

  VastaaPoista
 7. Märkää ja kukoistavaa maisemaa <3

  VastaaPoista