sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Lahti Classic Motorshow 2012

Lauantaiaamu oli sateinen eikä Viivi II:ta kiusata märillä teillä. Ajelut jäivät iltapäivään, mutta silloin ei enää kannattanut lähteä ajelemaan Lahteen. Sunnuntaina taasen oli ennustettu aamun ja päivän olevan kaunista, joten liikkeelle. Kymmeniä kilometrejä ennen Lahtea alkoi tielle 140 muodostua klassikko-jono, Viivi II joukossa mukana - kaikki tietenkin matkalla Classic Motorshow'hun.


Tässä on turha alkaa höpötellä siitä, miten hienoja autoja oli sekä halleissa että messuvierailla pihalla, että jätän höpöttämättä. Siksihän tässä jutussa on kuvia. Toista sataa kännykkäkuvaa. Pakko kuitenkin mainita, että VMPK oli mukana Japsistarojen osaston muodossa, jossa juhlistettiin Jytä-Jammun 40-vuotisjuhlaa.


Mutta kun palasin Viivi II:n luo - joka tietenkin sai ikänsä takia pysäköidä messualueelle hallien viereen - oli sitäkin katsomassa aina joku. Meinasin niin polleana sitten kehua Viiville, että  yksi jopa tunnisti, että "onkos tämä se Viivi II?" - mutta en sitten niin hirveän polleana viitsinytkään asiaa nostaa esille, kun Viivi tuli takki avoinna hiukset hulmuten Viivi II:n luo ja kertoi nauraen, että hänet oli kuvien perusteella tunnistanut moni... 


Eli sitten asiaan eli runsaasti hienoja vanhoja prätkiä ja autoja kännykkäkuvina. Ja kuten aina ennenkin - klikkaa kännykuvat suuremmiksi!
James Bondin Lotus Esprit 

AJSLopuksi vielä kotimatkalta taukopaikalta bongattu legendaarinen VW -retleilyauto - alkuperäinen, ajettu vain 60 000 kilometriä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti