sunnuntai 26. elokuuta 2012

Sportscar Breakfast Club (elokuu 2012)

Paippisten Moottorikahvila on tietysti jo itsessään vierailun arvoinen, mutta siellä olevat tapahtumat ovat jo ihan oma lukunsa. Oma Aika on vieraillut tapahtumissa ennenkin (esim. Stadin Pärtsärien vierailuJamb-o-ree, kauden avaus, Lada-kerhon kokoontuminen jne.), mutta ensimmäistä kertaa Sportscar Breakfast Clubin tapaamisessa.

Tapahtuman idea on selkeä: tullaan urheiluautolla aamiaiselle. Ja urheiluautolla tarkoitetaan ihan oikeasti urheiluautoa eikä teinibemareita tai muita karvanoppa-autoja ja virityspelejä.

Kuinka monta Porschea, Ferraria, Lamborghinia, Corvettea ja harvinaisia erikoisuuksia olet nähnyt Suomessa kerralla? Tai Lotus (Caterham) Seiskaa vierekkäin? Tuskin niin monta kuin Moottorikahvilassa rutiiniaamiaisella... taisi nytkin olla 140. Japanilaisia, amerikkalaisia, eurooppalaisia erikoisuuksia ja esimerkiksi muutamia kymmeniä Porscheja. Piha tupaten täynnä, tien varret pitkälle tupaten täynnä. Siinä täytyy osallistujien ymmärtää, että sieltä ei pihan perältä poiskaan lähdetä tuosta vain vaan vasta sitten kun kymmenet muutkin ovat lähdössä. Edes urheiluautolla ei saa olla kiire.

Tapahtumaan ei kannata perusautolla tulla tai ainakin se kannattaa suosiolla jättää ainakin kilometrin päähän. Piha-alueelle etenkään ei tapahtuman aikaan päästetä kuin ihan oikeita urheiluautoja. Viivi II oli luonnollisesti paraatipaikalla risteyksen vieressä, mutta sehän onkin eri asia. 


Kuten aina - klikkaa kännykkäkuvat suuremmiksi!
  
Pääkuvaaja kuvattuna

7 kommenttia:

 1. Hienot tissit tytöllä !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos... mutta huomasitkos, että tällä sivulla oli pari kuvaa autoistakin, ne olivat vähän niinkuin vrsinainen aihe... :)

   Poista
 2. Kyllähän nuo autojen ja pyörien kuvat ihan hauskoja ovat, ei siinä mitään mutta en minä niiden vuoksi tälle sivustolle palaa...! Joten jatkakaa ihmeessä valitsemallanne linjalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli enemmänkin reittikartat ja kirjoitukset kiinnostavat... ;)

   Poista
 3. pääsöökö pukille? sais nahkamuija kyytiä,,,,,,,,,,,

  VastaaPoista