perjantai 25. tammikuuta 2013

Off topic: Tampere Beatles Happening 2013

27.1. Bonus-video: Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band soundcheckissa!
27.1. Bonus-video: Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band soundcheck!

26.1. Lisätty muutama kuva Happeningista ja 8 videota Tampereen Tuomiokirkosta
26.1. A couple of pics added + 8 videos from Tampere Cathedral

26.1. Lisätty 6 videota mm. The Beatelles, Jiri Nikkinen, Jay Goeppner! 

26.1. New videos (6) added!

25.1. Tämä sivu täydentyy vielä - lisää tavaraa tulossa pian! 

25.1. There are more pictures&videos coming soon!

Tampere Beatles Happening 2013 oli taas kerran edellistä suurempi. Vaikka tärkeintä ovat tietysti bändit, niin myös muu tarjonta tavaratoreineen ja pub-visailuineen oli hienoa - puhumattakaan Tampereen Tuomiokirkossa olleesta jumalanpalveluksesta, joka perustui pelkästään Beatlesin musiikkiin! Emme erityisen usein käy jumalanpalveluksissa ilman erityisempää syytä, mutta tällaisessa oli todella mukava olla läsnä. Samaa mieltä oli moni muukin, esimerkiksi pelkkään ehtoollisen jakamiseen tarvittiin kahdeksan pappia. 


Huutokaupassa myytiin kuuluisien taioteilijoiden Beatles-aiheisia töitä, muun muassa Astrid Kircherin ottama valokuva signeerauksella sekä Jarlan, Kunnaksen ja Juntusen piirroksia.

Mutta varsinaiseen asiaan: paikalla olleista esiintyjistä voi mainita omina suosikkeinamme jo viime vuotisen ihastuksemme The Beatellesin, tyttöbändin Liverpoolista, Revolverin Skotlannista ja Jay Goeppnerin, joka esiintyi paitsi omana itsenään, myös vierailevana tähtenä milloin kenenkin kanssa. Esiintyjiä oli myös mm. Italiasta (jazz-henkinen Penny Ladies) ja Brasiliasta Gleison Tulio & Keilla Jovi.


Kotimaisista mainioista esiintyjistä on mainittava Urban Crow, joka voisi esittää yksinkin kaikki mahdolliset Beatles-biisit, sekä tietenkin ja itseoikeutetusti Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band. On oikeastaan niin, että jos Suomessa on Beatles-tapahtuma, niin Jiri Nikkisen on oltava siellä. Jos nimittäin ei ole, niin ei se mikään Beatles-tapahtuma ole. Uusiakin kotimaisia tuttavuuksia ehdimme kuunnella, kuten vaikkapa rockabilly-henkinen Nine Lives. Muun muassa kirkossa Jay Goeppneria säesti pianovirtuoosi Maiju Lepomäki, soittotyylinä enemmänkin klassinen kuin rock. 

Ja sitten vielä enemmän asiaan eli ensin kuvia ja sivun loppuun videoita!





 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

    

  

  

  

  

  

  

  


  

  

  

  

  

  

  

 

  

  

  


  




Beatelles:








Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band









Beatelles ja Gleison Tulio & Keilla Jovi




Jiri Nikkinen ja The Beatelles




Jiri Nikkinen ja Jay Goeppner








Yhteisvastuun Beatles-messu Tampereen Tuomiokirkossa


















BONUS-video, Viivin kuvaama ja ehkä paras näistä: Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band soundcheckissa Tampereella - tältä rock-yhtyeen harjoituksissa parhaimmillaan kuullostaa!





3 kommenttia:

  1. Beatelles on sen verran ihana ja hyvä bändi, että ilmoitin heille meneväni heidän kaikkien kanssa naimisiin ja että Viivi myös menee heidän kaikkien kanssa naimisiin - se tosin edellyttää sopivan uskonnon perustamista eli sellaisen, joka sallii tämän ja jossa Beatellesin tyttöjen mielipidettä ei kysytä... :D

    VastaaPoista
  2. Pastori on ylen tyytyväinen kuullessaan, että väki on viihtynyt kirkossa. Kiitos sinulle ja kaikille muille (n 1000) mukanaolijoille, jotka olitte rakentamassa tätä yhteistä juhlaa. Tunnelma oli kieltämästä mahtava. Harvoin minullakaan on noin hauskaa työssä! Tapio Pajunen

    VastaaPoista
  3. Pastorille tiedoksi, että videoita ja kuvia kirkosta on tulossa seuraavan vuorokauden kuluessa. :)

    VastaaPoista