sunnuntai 3. helmikuuta 2013

MP13 -Moottoripyörämessut


MP13-messuilta on netti kuvia pullollaan. Meistä kumpikaan ei kauheasti innostu kovin modernin näköisistä pyöristä eli tämä "kuvasaalis" on nyt ehkä hiukkasen poikkeava näkökulma messujen tarjontaan... lähinnä vanhoja pyöriä ja vanhan näköisiä pyöriä. 

Ikäänkuin vastakohdaksi seassa on sitten erityisen moderneja pyöriä, mutta näistä kuvista ei edes vahingossa saa hyvää yleiskäsitystä messuista...

Messuilta löytyi kaiken uuden seasta myös VMPK:n ja Japsistarojen osastot sekä käytettyjä pyöriä. VMPK:n osastolla ne olivat erityisen käytettyjä - vanhoja Eläintarhan ajojen kilpapyöriä. Viiville jäi käteen herkullinen punainen nahkatakki (kun halvalla saatiin...), josta tulee kunnon kuvia lähitulevaisuudessa... ainakin jos saamme Viivi II:n pajalta piakkoin.


Ja tietysti muutama kuva ihastuttavista messutytöistä, vaikka meidän makuumme iskevätkin enemmän aikuisten moottoripyörien lisäksi aikuiset naiset..  :)

Viivi näyttää tykkäävän isoista... :D
Kuoren taisi tehdä kuski itse...


Viivin lemppari - siis sittenkin pienet ovat pop!

Eikun sittenkin Viivi haluaa ison...
Ferrari
Jos joskus joku uusi pyörä, niin se olisi tämä  


Suomen nopein katumoottoripyörä


Kaverilla oli tosi iso peukalo...9 kommenttia:

 1. Mä bongasinkin sut ihailemasta tota Hondan uutuutta joka taas mun mielestä on melko tylsä eikä tarpeeksi retro! Vertaan nyt vaikka Trumpan Bonnevilleen tai Kawan W800:een jotka miellyttää silmää huomattavasti paremmin "retropyörinä"!
  Omasta mielestä varsin onnistuneet messut... vaikka olisin kyllä halunnut nähdä myös MV Agusta Rivalen ja ja sen uuden Super Duken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä, oikeassa olet ja näinhän se vähän on - ja huomaat, että Viivi istuu tuolla aloituskuvassa Trumpan selässä ja Kawa W800 kuvattiin tänän vuonna ja kuvattiin viime vuonnakin. Mutta Hondassa miellyttää piilotettu moderni tekniikka ABS-jarruineen... ja kun tämä nykyinen Honda on mukavasti kestänyt jo 33 vuotta ja kaikki edellisetkin ovat olleet Hondia... :D
   Olisi tuo CB1100 jyhkeä naku matkapeli - vaan täysin on riittänyt vanha CX:kin. Toisaalta ei nykyisissä veloissa ole pienintäkään mahdollisuutta ostaa mitään noista. Ehkä ostan tuon CB1100:n 10 tai 20 voden kuluttua, sittenhän jo tietää onko se kestävä kuten CX...

   Poista
 2. Aaaah! Viivi on kyllä ihana!!!

  VastaaPoista
 3. Messujen parhaat Honda CB1100 ja viimesen kuvan tuulettuvat nahkahousut.
  t.Viraston mekanikko

  VastaaPoista
 4. Linkitin kuvasi sivuillemme www.japsistarat.fi kauniita muotoja kaikenkaikkiaan :)

  VastaaPoista
 5. Minusta viimeinen motoguzzi on superkaunis, tehokkaan ja maskuliinisen jyräävän näköinen :) K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! Tällaiselle tallaajalle ei vain sopisi tai paremminkin minä en sopisi tuon tyyliin... :D

   Poista
 6. kyllä viivi oli kivan näköinen typy kuvissa,mutta möhkö sai jotenkin taas vipinää,niin no omani oottelee kevättä tallissa,ja aito suomi möhkö,museoituna.yksi kovasti vanhemmista tykästynyt(mopoista)

  VastaaPoista