sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Maalissaalis 2013

Mitä isompi, sen parempi... 
VMPK / Kantamotoristit järjesti perinteisen Maalissaalis -rompetorin. Paikkana oli kauppakeskus Tuulonen, ja paikkakunta lienee Tuulos. Pitihän sitä suorittaa vertailevaa tutkimusta ja käydä katsomassa tämäkin. Nämä ovat meille erityisen hauskoja, sillä tunnistamme Viivin kanssa mainiosti moottoripyörät, mutta emme todellakaan niiden osia. 

Kuitenkin moni ilmeisesti tunnistaa - kuinka jokin osa on just se, jota on kaivattu juuri siihen ja siihen pyörään. Suuri osa osista oli meille jopa ihan tuntemattomia käyttötarkoitukseltaan. Isommat kokonaisuudet sentään tunnisti tietyiksi osiksi, vaikkei ollut aavistustakaan, mihin pyörään mikäkin sopisi. Emme edes huomanneet, että siellä oli myynnissä CX:n moottori. No, eipä sille tarvettakaan nyt olisi ja jos tulee, niin saahan sellaisen netistäkin 4-500 eurolla. Liekö kotimaassa moottorit kalliimpia, näin ainakin kuulin kerrottavan. 

Kauppa tuntui käyvän, ihmiset ostivat nippeleistä kokonaisiin mopoihin vaikka mitä.

Meille tärkeintä olikin fiilistely. Tässä jokunen kuva ja mm. Viivin suosikit - jotka näköjään asiasta riippuen ovat joko mahdollisimman suuria tai pieniä, tai sitten vaaleanpunaisia! :D    Takaisin ajelimme tulevan kesän prätkäreittejä suunnitellen pikkuteitä linjalla Kärkölä - Sälinkää.

 Kuvat voi klikkailla isommiksi, kuten aina.
Mitä pienempi, sen parempi...Rahalla on toki hintansa...


Viivin suosikki!Viimeisen päälle entisöity BMW, 9500 €  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti