keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Paippisten Moottorikahvila on nyt Kulloon Ame-Café

Paippisten legendaarinen Moottorikahvila muutti ensin Sipoon Nikkilään, mutta nyt se on kokenut uuden muuton Kulloon Ame-Caféksi. Paippisissa sijainti ja rakennus olivat tietenkin legendaariset, mutta meistä uusin sijainti on kuitenkin parempi kuin Nikkilä. Sinne on hyvä ajaa monesta suunnasta - paitsi ehkä etelästä vähän rajoitetummin.

Onko se Moottorikahvila? No ei ainakaan vielä, enemmänkin ihan kahvila. Mutta on siellä jotain paljon enemmän - nimittäin syömisvaihtoehtoja. On legendaariset moottorikahvilan munkit ja burgerit, mutta on paljon muutakin ja arkisin jopa ihan lounasta. Hra Oma Aika kävi siellä syömässä kevyttä aamupalaa ja jos muita aamuihmisiä on liikenteessä, niin kahvila aukeaa klo 05:30. Siihen asti kun kärvistelee, niin sitten saa ruokaa... Kiinni se menee arkisin klo 20. Viikonloppuisin voi taukoa pitää 12-18.Kevyt aamupala: Aura-juustoburger ja viineri - huomaa burgerin laihduttava ananas ja dieetti-Cola 


Klikkaa suuremmaksi!

11 kommenttia:

 1. Siis tuossa toka alimmassa kuvassa on oikealla Sipoon kirkko, niin onko se kahvila siis jos kääntyy tuolta risteyksestä vasemmalle sinne Ingmanin tehtaan suuntaan? Tai siis yksinkertaisemmin kysyttynä, mikä tuon kahvilan uusi osoite on?

  Se vanha oli ihan jees mutta jotenikin niin jumalan selän takana ettei siellä tullut käytyä ku pari kertaa. Harmi jos se nyt meni mun takia nurin :(

  VastaaPoista
 2. Tuo on itse asiassa vain Öljytien maisemakuva poistuessa, kahvilan sijainti on tuossa kartalla: Öljytien päähän, risteyksen yli ja kohti etelää, pian moottoritien jälkeen vasemmalle.

  VastaaPoista
 3. Hyvä tarina. Otin surutta vapauden puffata tätäkin juttua sivullamme www.japsistarat.fi

  VastaaPoista
 4. Moi
  onkohan tämän vuoden aukioloajoista tietoa?
  utelias kun olen :)
  T: Kari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä lopettanut? :(
   http://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/amecafe+tiina+laurikainen+ky/14885719

   Poista
  2. Tiina Laurikaisen Ame Cafe taitaa olla se edellinen pitäjä? Kauppalehden linkin mukaan lopettanut syksyllä 2013 ja tämä uusi pitäjähän aloitti vasta 2014.

   Poista
  3. Voi hyvin olla, pitäisi taas mennä käymään ja zekkaamaan tilanne - niin hyvät herkut siellä ainakin oli!

   Poista
 5. "Ame-Cafén ruoka ja henkilökunta uudistuivat 1.9.2013 kun Carina Oljemark osti paikan ja jatkoi toimintaa samalla tutulla nimellä. Sitä ennen toiminnasta vastasi Tiina Laurikainen, aina vuodesta 1998 saakka ja aivan alunperin kiinteistössä on toiminut kyläkauppa."

  Lähdin itsekin juuri guuglailemaan kahvilaa ja osuin mm. tänne. Tuo ylläoleva lainaus on heidän Facebook-sivulta, joiden mukaan kahvila on auki ma-pe 05:30-18.00. Tosin sivuille on kirjoitettu viimeksi viime kesänä. Taidan ajella tänään sitä kautta, voin ilmoitella tilannetta sitten tännekin.

  VastaaPoista
 6. Auki oli. Ovat kuulemma nykyään auki vuoden ympäri ma-pe 05.30-18, eivät siis sulje edes talveksi. Jalostamolta kun riittää kävijää ympäri vuoden.

  Toistaiseksi ovat Nesteen seisokin takia auki arkisin 03.30-21 ja vkl 7-17. Että sinne vaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma, kiitos tiedosta! Suosittelemme siis Ame Cafeta edelleen kaikille!

   Poista