torstai 24. huhtikuuta 2014

Keppana Kellari - jos maistuu ruoka ja olut


Keppana Kellari (kyllä, kirjoittavat sanat erikseen tarkoituksella) Liesjärvellä Tammelassa on monelle tuttu, onhan se hyvien ajoteiden keskellä. Meiltä se vain on jäänyt kokeilematta - syistä, jotka ovat hämäriä meille itsellemmekin. Luultavasti olemme vain aina menneet Kirnu ja Maitolaituriin, mikäli se on ollut auki. Mutta ehdottomasti kannattaa tutustua myös Keppana Kellariin, on aivan omanlaisensa paikka!

Jos on esimerkiksi kylttifetissi, niin on onnensa kukkuloilla jo ennen kuin edes näkee kyseisen talon. Katsokaa kuvia ja ymmärrätte! Mutta ennen kaikkea jos kaipaa parempaa ruokaa kuin jossain ABC:llä (siis todella paljon parempaa!) tai uskomatonta valikoimaa oluita ynnä muuta pullotavaraa, niin sitä löytyy. Paljon. 

Ruokalistakin on omanlaisensa. Välttämättä et tiedä yhtään, mitä tilaat! Esimerkiksi:
"Örömökö
- kahdenkertainen pannulla paistettu...niin, turha kertoa, kyllähän jokainen tietää mikä on örömökö."...
Ja niin edelleen. Lisäksi toki huomautetaan, että rauhoitusaikana ei örömököä saa. No, on listalla sentään enimmäkseen ihan meille sivistymättömillekin ymmärrettäviä ruokia.

Jos sitten vielä syömisen ja juomisen jälkeen alkaa tuntua siltä, että ei jaksa tai voi ajaa, kannattaa vuokrata mökki. Niitäkin on. Tosin niiden ominaisuuksista emme osaa kertoa mitään, ulospäin näyttivät siisteiltä.

Erityisesti kannattaa huomata, että miesten odotetaan olevan paita päällä - naiset siis saanevat olla ilman paitaa...

Paikalla saavuimme Karkkila - Ikkala - 1282 - 1280, poistuimme pohjoisen kautta Räyskälä - Pilpala -suuntaan.

Tässä maisemassa oli jotain Viiviä erityisesti miellyttävää. 
Hra Oma Aika olettaa, että kyseessä olivat taustalla olevat kylmäkaapit. Yksi vuokrattavista mökeistä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti