maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kirnu ja Maitolaituri - edelleen ihan omaa luokkaansa etenkin vähemmän vakaville


EDIT: 2015: Kirnu ja Maitolaituri on muuttanut osoitetta ja nimeä

Kirnu ja Maitolaituri on käynyt meille tutuksi jo viime kesänä (eka kerta tässä) - monen ajelun varrelle se sovitettiin, suuntautuipa ajo muuten mihin suuntaan tahansa. Upeiden ajoteiden keskellähän tuo on. Sunnuntaina se aukesi uuteen kauteen ja lienee säävarauksella auki syksyyn asti. Kannattaa seurata aukioloaikoja heidän FB-sivultaan.

Ruokalista vaihtelee sen mukaan, mitä tuoretta kulloinkin tarjolla on, mutta jokainen annos on aina tehty jostain vähän paremmista raaka-aineista. Esimerkiksi Kirnuburgeria ei voi verrata mihinkään - sillä ei ole paljonkaan yhteistä minkään burgerin kanssa. Ihan vaikka viitteeksi, että harvassa paikassa esimerkiksi lihaa on aluksi haudutettu 9-12 tuntia, sitten ryhdytty muihin toimenpiteisiin. Kalakorissa saattaa olla kolme kokonaista äskettäin pyydettyä siikaa. Makkaraperunoissa saattaa olla puolikas lenkki, pekonia ja vaikka mitä. Mitään pakasteranskalaisia et lautaseltasi löydä. Meille ja monelle jo tutuksi tullut henkilökunta on helposti lähestyttävää ja annoksensa suhteen saa esittää aina toiveita.  Mikään pikaruokala Kirnu ei ruuhka-aikaan ole, mutta upeiden maisemien keskellä viihtyy odotellessaan - vaikka sitten riippumatoissa, jos muuta ei jaksa!

Sitä erilaisuutta on vähän vaikea selittää, mene ja maista. Ja tämä(kään) ei ollut maksettu mainos vaan ihan aito mielipide. Kun siellä esimerkiksi kävi ryhmä Facebookin Vähemmän Vakavia Motoristeja, niin koko porukalle asia selvisi kerralla kohtalaisen hyvin, vaikka muuten kohtalaisen sekopäistä porukkaa onkin.

Niin, ja prätkät saa pysäköidä terassin eteen - autot vähän sivummalle. Näin kaikki näkevät järvelle.


Vähemmän Vakavat Motoristit ajavat Kirnuun ja takaisin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti