sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Maalissaalis 2017

Minähän ehkä yltäisin tästä maahan...
Meillä on ollut tapana käydä prätkärompetoreilla, vaikka siellä on enimmäkseen tavaraa, joista meillä ei ole aavistustakaan, mihin ne kuuluvat. Monesta Hra Oma Aika ei tiedä edes, mitä ne ovat, ja Viivi tietää niistä vielä vähemmän. 

Mutta niissä on kiva tunnelma ja kaikkea kivaakin. Kiva on nähdä, kuinka joku löytää jotain, mitä on ehkä kaivannut pitkään, tai keksii jotain muuten vain haluamaansa.

Maalissaalis Kauppakeskus Tuulosessa on Veteraanimoottoripyöräklubin vuosittainen tapahtuma. Siellä oli taas vaikka mitä jännää! Voisi luulla, että tällaiset tapahtumat ovat hiljalleen häviävää kansanperinnettä ja että kaikki löytäisivät etsimänsä netistä, mutta kun näki taas kerran, kuinka paljon porukkaa siellä oli, niin hyvin nämä tapahtumat voivat! 

Tuttujakin siellä näki, VMPK:laisia, Moottoripyörämuseon Riku Routio, VVM:n edustajia ja monia muita. Kannatti taas piipahtaa! 

Jokin kaksimoottorinen härveli...? 


Mitähän nämäkin kaikki ovat... 

Melkein valmis chopperi...? :D Tuttu teki yllätyshyökkäyksen takaa... :D 


Vähän vahaa pintaan ja valmis pyörä...?  :D 


Kauppakeskuksen pysyvä tähti 

3 kommenttia:

 1. On kyllä hienoa, että jaksetaan pitää yllä tällaista perinteistä kirppismallista tapahtumaa. Nykyisin kun tuntuu, että netistä löytää mitä tahansa, niin oikea kohtaaminen menettää merkityksensä. Surullista sinänsä.
  P.S Satuitteko olemaan käymässä Mäntsälän Hanxilla viime sunnuntaina? Ihan kuin olisin tunnistanut teidät? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sitä kautta "oikaistiin" kotiin :)

   Poista
 2. Kyllä Jyväskylän rompepäivät ja Tuuloksen maalissaalis kuuluu motoristin kevääseen kuin nahkarotsi Viiville.
  Ja kohtahan on taas Jyskälässä MP-näyttely...

  VastaaPoista