maanantai 7. kesäkuuta 2021

Stadin Cruising 2021


Heinäkuu 2021

Tähän voisi toistaa edelliskerran cruisingin pre-partyn tekstit ihan sellaisenaan - upeassa kelissä aivan valtavasti autoja. Ja taas muutama tuonut sekaan jonkun tavalliset kaupasta ostettavan mersuteslabemarinsa. Hieno auto varmaan, mutta ihan väärässä paikassa.

(Tällä kertaa kaikki kuvat ja koko juttu Hra Oma Ajan, koska Viivi oli toisaalla)Kaksi näkemystä - kumpi miellyttää enemmän?

Paikalla oli myös Viivi II


Kesäkuu 2021

Stadin cruising -tuo lajissaan Suomen suurin. Pre-party Malmin lentokentällä palasi ainakin hetkeksi ja oli kuin joskus entiseen, muinaiseen aikaan vuonna 2019. Näissä kuvissa vähän näytteeksi tapahtumaa! Seisova jono kentälle oli seitsemän aikaan jo Heikinlaaksoon saakka eli liki neljä kilometriä! 

Miten vielä saisi ihmiset oppimaan, että se uudehko tai uusi bemarimersualfaromeotoyota ei oikein kuulu harrasteajoneuvokokoontumiseen. Cruising on amerikkalaisille, vanhoille ja rakennetuille yms. kulkupeleille.

Pieni pyyntö tämän blogin pitäjiltä: Kuvissa on tarkoituksella paljon tunnistettavaa Malmin lentokenttää, joka ympäristöineen (paljon uhanalaisia kasveja ja eläimiä ym.) meinataan tuhota, vaikka ylivoimaisesti suurin osa ihmisistä kaikissa kyselyissä asiaa vastustaa. Jos siis äänestät Helsingissä, valitse ehdokas, joka haluaa säilyttää Suomen toiseksi vilkkaimman lentokentän ympäristöineen. 

(Tällä kertaa kaikki kuvat Hra Oma Ajan, koska Viivi oli toisaalla)
Joku kumminkin kysyy: 1919 American LaFrance 14.5L Firetruck.
______________________

(Jos haluat seurata tätä blogia, niin blogit.fi on siihen kätevä - kirjaudu sinne ja klikkaa tämän blogin kohdalla "Seuraa"https://www.blogit.fi/oma-aika )


1 kommentti:

  1. Upeita kuvia Joo ne juppi bmw , meset , audit pois noista tapahtumista !

    Milloin tluee uusi juttu ?

    VastaaPoista