keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

Saaristo Cruising ja Poker Run Nauvossa

Nauvossa järjestettiin veneiden Poker run ja samaan aikaan Carse järjesti avoimen Saaristo cruisingin Nauvoon. Poker runista ei satamasta käsin nähnyt kuin lähdön, oikea paikka olisi ollut jossain saaressa reitin varrella, jotta olisi nähnyt muskeliveneet vauhdissa. Vesilinnut poikasineen eivät kylläkään varmaan kauheasti kiitä siitä.

Sen sijaan Carsen Saaristo cruisingissa pääsi ihailemaan kymmeniä autoja ja nauttimaan muun muassa hirviburgerista. Porukka oli mukavaa ja helposti lähestyttävää, sai kokeilla jopa taideteosmaista chopperia!

Poker run

Saaristo cruising
Hirviburgeria, erilaisia makkaroita, muurinpohjalettuja,...Tässä autossa on aivan erityinen vaihdekeppi... joka tietää, tietää! ;)

Kaksi näkemystä samasta aiheesta


Pro-vinkki: Majatalo Martassa Nauvon keskustassa toimii ravintola-kahvila Aili's kryddor, jossa kaikki on hyvää - todella hyvää!

Omaa aikaa Nauvon Saaristo cruisingissa

Nauvoon on aina kiva tulla, kuten tämän blogin vakituisemmat lukijat ovat varmaan huomanneetHelle helli ja sai lempeää lämpöä uimavesistäkin


- Millaistakohan lihaa sitä saisi sämpylän väliin...
- ...no tietenkin hirvenlihaa!


__________________________

(Jos haluat seurata tätä blogia, niin blogit.fi on siihen kätevä - kirjaudu sinne ja klikkaa tämän blogin kohdalla "Seuraa"https://www.blogit.fi/oma-aika )


10 kommenttia:

 1. Hyvä Viivi! herra oma aika myös! Hienoja kuvia ja Viivin bonukset. Kyllä kierrokset nousee enemmän vielä kuin noissa autoissa ;) Jatkakaa samaa linjaa, on hyvä fiilis!

  VastaaPoista
 2. Autoihin ei saa koskea, mutta saako Viiviin?

  VastaaPoista
 3. Jestas sentään...

  VastaaPoista
 4. Aivan upeata tarinaa ja kuvat aivan ihanaiset

  VastaaPoista
 5. Nyt oli kyllä aivan mahtavia kuvia Viivistä! Kiitokset kuvaajalle sekä upealle mallille. Täytyy myös todeta, että onneksi Nauvo on olemassa. Muuten me blogin seuraajat oltaisiin jääty ilman, näitä upeita uintireissu kuvia, mitä Viivistä on tullut näiden vuosien aikana.

  VastaaPoista
 6. Juu täytyy yhtyä; upeita on niin autot, veneet ja varsinkin Maisemat.👍

  VastaaPoista
 7. Noihin voisi olla lävistykset kivat ;D

  VastaaPoista
 8. Hienoja autoja! Itse kävin katsomassa vanhojen moottoripyörien näyttelyä tällä viikolla Raahen Meripäiville. Siitä myös Viiville hyvä tutustumisvinkki. Uintiselfie oli mukava yllätys!

  VastaaPoista
 9. Peukku lävistyksille

  VastaaPoista
 10. Huh mikä nainen ❤️ kannattaa piipahtaa myös pieksämäen big wheelsissä jos joskus kohdalle sattuu

  VastaaPoista