tiistai 18. kesäkuuta 2024

Rento ja rollaava Vantaan Cruising


RollFM:llä Vantaa mainostaa olevansa rento ja rollaava. Kenties on, kenties ei, mutta ainakin Vantaan Cruising on. Ajoittainen, hyvin paikallinen sumu ja teiden kovin huono pito toki hieman haittaavat cruisailua, kun renkaat helposti sutivat, mutta onneksi yleisön kannustus auttaa kuskeja selviämään tukalasta tilanteesta. 

Vantaan Cruisingia voisi luonnehtia toteamalla sen olevan varsin eläväinen happening. Luonnehdintaa voi pitää siinä mielessä sopivana, että Vantaan Cruising on erittäin tieteellisesti eli sosiologis-antropologisesti tutkimattomasti varsin eläväinen happening. 

RollFM:ää ja Vantaan Cruisingia yhdistää se, ettei RollFM:ssä ole mitään päivittäin toistuvaa soittolistaa, vaan sieltä saattaa kuulla mitä tahansa, harvinaisempaakin. Samoin on Vantaan Cruisingissa - siellä saattaa nähdä ihan mitä vain. Molemmat ovat rock, ja molemmissa rollaa.

Muistathan, että jos tulet jollain muulla kuin harrastekulkupelillä, niin pysäköit sen jonnekin muualle kuin tapahtuma-alueelle...
Ajoittainen sankka sumu rajoittaa näkyvyysttä

Aikoinaan Suomen halvin auto - nykyisin harvinaisuus

Jotain erilaista - ehkä maailman makeimpia maastoautoja: maasto-Mustang!


________________________

(Jos haluat seurata tätä blogia, niin blogit.fi on siihen kätevä - kirjaudu sinne ja klikkaa tämän blogin kohdalla "Seuraa"https://www.blogit.fi/oma-aika )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti