keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Viralliset kauden 2012 päättäjäiset Haltialassa

Haltialassa järjestettiin viralliset kauden päättäjäiset perinteiseen tapaan. Tosin ilmassa oli pientä sateen uhkaa eikä asteitakaan tainnut olla kuin 13 ja se tietysti karsi jonkin verran porukkaa, mutta tunnelma oli silti hieno. 

Rockabilly soi, makkaraa ja munkkia ja muuta oli tarjolla sekä tietenkin prätkiä ja motoristeja. Vanhoja pyöriä oli varsin vähän paikalla, liekö talviteloilla jo osa? Viime vuonna sentään ajelimme vielä marraskuussa.

Mielenkiintoinen keskustelu käytiin Viivi II:n ympärillä, jossa yhden mielestä se on syytä purkaa atomeiksi ja että outoa rahinaa kuuluu mm. kytkimestä. Kenenkään muun mielestä ei kuulunut mitää ylimääräistä mistään. Se yksi, jonka mielestä ehjä ja kaikin puolin nätisti toimiva pyörä on syytä purkaa, olin minä... eli PrätkäPajan Leq, haastetta on tulossa kauden päätyttyä!

Vaan muutama kännykkäkuva kumminkin kehiin, klikkaamalla kuvat suuremmiksi!
(Tosin onnistuin tahmaamaan linssiin rasvaisella sormella ja siksi osa kuvista on vähän....)4 kommenttia:

 1. Hyvää tarinaa taas kerran. Otin vapauden julkaista linkin juttuusi kerhosivullamme.
  T. Nettisamurai

  VastaaPoista
 2. Mielihyvin saa linkittää ja kiva jos kelpasi!

  VastaaPoista
 3. Tämän on monesti todettu fakta: "If it works, don´t fix it"!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä harvinaisen totta! Mutta noudatan myös "Huolla ennenkuin hajoaa" -periaatetta eli kun en tiedä, milloin esim. jakoketju ym. on vaihdettu, niin avataan ja tarkistetaan kaikki. Uusitaan mitä tarvitsee. Tosin sellaisia ikiliikkujia CX:t ovat, että kai ne kulkevat, vaikka kaurapuuroa tankkiin laittaisi.

   Poista