lauantai 22. syyskuuta 2012

Japsistarojen Rompetori 2012

Vuoden 2012 Japsistarojen Rompetori Havukosken hallissa oli jälleen menestys. Tällainen kokenut kävijä pystyy jo tekemään päätelmiä, kuten että aina aluksi pitää olla kurakeli jotta alueelle johtava kuoppainen hiekkatie varmasti likaisi paikalle ajamalla tulleet vempeleet. Sitten aurinko alkaa paistaa ja paikat kuivuvat.  Tilastojeni mukaan näin on ollut aina. Tämähän oli siis jo toinen kerta kun olin paikalla.

Varmempi yleistys sen sijaan on se, että myyjiä on kohtalaisen paljon ja tarjonta laidasta laitaan. Osta kumitutti tai kokonainen pyörä tai jotain siltä väliltä. Tai syö makkaraa ja pullaa tai jotain muuta mainiosta kanttiinista. Tai tapaa vanhoja tuttuja - tai uusia tuttuja, sillä vanhojen kulkupelien harrastajat ovat leppoisaa väkeä. Tai silmäile vain itseksesi ympärillesi - alueelle tulee aina paikalle sekä vanhoja prätkiä että autoja.

Sisällä oli kaikkea mahdollista kuvattavaa - ja vaikka minun aivoni ovat terävät kuin keilapallo, niin paljon oli tavaraa, josta ei ollut aavistustakaan mitä ne olivat... Mutta oliko pihalla vielä enemmän nähtävää? Muutama kännykkäkuva niiden kiusaksi, jotka eivät paikalle päässeet: 


Automaatti!
Asiallisia esitteitäkin oli myynnissä

  

mm. V8


  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti