perjantai 7. kesäkuuta 2013

Stadin Cruising, kesäkuu 2013 (7.6.)

"Stadin Cruising on aivan ainutlaatuinen Suomessa - vai missä muualla päät eivät kauheasti käänny, jos tulet paikalle "tavallisella Corvettella? Tai jos tulet paikalle uudella Mersulla, niin vaikket kuule, niin ihmiset puhuvat, että "mitä tuo täällä tekee, pois täältä"? Puhumattakaan jostain "tavallisesta perusautosta". Vaikka laskettaisiin vain cruisingiin kuuluvat autot eli vanhat, tuunatut tai muuten vain erikoiset pelit, niin niitä oli liikenteessä varmasti pari sataa sinä lyhyenä aikana, jotka paikalla olimme." 

Tuo edellinen kappale oli suora lainaus toukokuun jutusta. Kesäkuussa  paikalla oli perinteiseen tapaan myös bändi. Viivi välillä katoili minne lie, mutta kun sade alkoi ripsottaa, niin jopa löytyi...  Tosin sade oli hyvin paikallista - poistuttaessa esim. Arabian kaupunginosassa ei satanut, sitten taas tihuutti, sitten oli kuivat tiet jne.

"Mutta ei tälle sivulle kukaan tullut lukeakseen mitään, eli kännykkäkuvat kehiin. Klikkaamalla suuremmiksi kuten aina."  <-- Suora lainaus taas toukokuun jutusta...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti