sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Masiina Meeting 2013

Kuten aina - klikkaamalla kuvat suuremmiksi!
Nurmijärven Rajamäellä järjestettiin kahdestoista "Masiina Meeting ja Rompetori". Paikalla oli valtavasti, no tuota, erilaisia masiinoita. Autojä, prätkiä, kuorma-autoja, traktoreita, koneita - ja tietysti se suuri rompetori. Kuuleman mukaan suurempi kuin koskaan. Kaikki vehkeet ovat tietenkin käytettyjä - joku vanha vehje yllättävän vähän, joku sitten taas vähän enemmän - kuten vuoden 1979 Volvo, jolla on ajettu 2,7 miljoonaa kilometriä ja lisää tulee...

Mutta ei tästä Meetingistä oikein kannata enempää höpöttää. Etenkään kun ei osaa. Viivi otti jokusen kännykkäkuvan ja minä pari kuvaa kuvaajasta. Siinä se olennaisin.  :)

Tapahtuman jälkeen päätimme mennä syömään jonnekin ja kun sää oli upein mahdollinen, niin eikun taas Tammelaan, jossa Kirnu ja Maitolaituri tarjoaa yhtä Suomen maukkaimmista ruoista. Tästähän oli juttua ja kuvia jo aiemminkin eli tässä "Kirnu ja Maitolaituri ja makoisat tiet". Tosin täytyy sanoa, että laihduttajan ei kannata ottaa "Makkarapannua", sillä se(kin) on aika uskomaton...! Kala-annos oli tällä kertaa lohta, ja Viivi söi sen. Siellä on ainutlaatuinen tapa tehdä kaikki ruoat vähän paremmin. Tai paljon paremmin, vertailukohdasta riippuen. Sijaintikin on upea, aivan parasta a--luokkaa olevat maisemamutkatiet vievät perille ja terassiltakin on hyvät näköalat järvelle.  Upeimpia teitä, näkymiä ja ihan parasta ruokaa. Ei motoristi muita syitä tarvitse. Paitsi ehkä vielä sen, että terassin eteen saavat pysäköidä vain kaksipyöräiset...  :)

Aloitetaan puks-puks -videolla - älkää kysykö, mitä nuo tekevät...:

Sitten ne kuvat:
Tankkaus Rajamäellä - miltä vuosikymmeneltä tämä kuva lienee...Kirnu ja Maitolaiturissa syöässä taas.

4 kommenttia:

 1. Mistä te näitä wanhojen sirvilöiden tapaamisia bongailette? Onko niitä kenties jollekin sivulle listattuna? Itseänikin kiinnostaisi poikkeilla ihmettelemässä kun vaan tietäisi, että missä ja milloin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan kun on liittynyt erilaisiin Facebook-ryhmiin, niin niissä tulee vastaan, ja Veteraanomoottoripyöräklubin (VMPK) sivujen keskusteluissa näitä myös tulee vastaan.
   Crusingit puolestaan ovat aina tiettyinä päivinä eli ne tietää jo pitkältä historiasta.

   Poista
 2. Onko tarkempaa tietoa tuosta hopeanvärisestä 6-sylinterisestä Hondasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuosta yksilöstä (että kenen se on), mutta VMPKssa taitaa muutamallakin olla tuollainen ja Haltialassakin tuollaisia saa usein ihastella.

   Poista