lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kesä 2014 alkoi

Kevät on aikaisessa tänä vuonna. Kauden 2013 lopetimme 31.12.2013. Moni on aloittanut kauden 2014 jo helmikuussa jatkettuaan ensin kautta 2013 vielä tämän vuoden tammikuussakin, mutta sairaudesta johtuen me ehdimme mukaan vasta tähän lämpöjaksoon. 


Eikun pommisuojaan, Wagner tulille ja liikkeelle. Ulkolämpötila oli 7,4 astetta, matkaa kotiin noin 7 kilometriä. Vähäjärkisyyskö iski, mutta noin 80 kilometriä kotimatkaan sitten kuitenkin meni. Prätkiä oli pääkaupunkiseudun ympäristössä liikenteessä kohtalaisesti ja moikkaukset olivat tässä vaiheessa kautta varsin reippaita ja iloisia.

Tiet olivat suht kuivia, vain yhdessä mutkassa oli sen verran märkää ja savista hiekkaa, että tuli pientä kuviointia ajamiseen ja ns. ajolinjamuunnoksia. Terveellinen muistutus kauden alkuun! Kesäisesti jostain tuli päälle pari pienen pientä sadekuuroakin siniseltä taivaalta.

Vantaanjoki ei ollut vielä vapaa, mutta Vantaankoski oli sentään toki avoinna.

Sen verran viileää oli, että ajo päättyi syksyiseen tapaan suoraan saunaan lämmittelemään, tai siis Viivi ja 4/6 koiraa. Hra Oma Aika kun ei voi saunoa. Huomenna varmaan uudestaan liikkeelle, ja tiistaina Wagner meneekin Prätkäpajaan saamaan uudet mittatilausjouset ja iskunvaimentimet. Viivi II onkin siellä vielä vähän ehostatumassa kromiin - Viivi sovitti ne kromiosat ensin päällensä (kuvia sovituksesta ehkä myöhemmin), mutta ehkä ne ovat mukavampia  Viivi II:ssa.


V-Poweria tankkiin!
Vantaankoski

.

5 kommenttia:

 1. Ajoitte kohti Vantaata Bmv:llä 27.3 illalla vanhalla Lahdentiellä. Kuskilla neon kypärä ja kyytiläisellä vaaleanpunaiset varusteet. Keravan kohdilla bongattu.

  VastaaPoista
 2. Turvallista ajokautta teille! Näin keväisin pitää aina muistaa että tiet ovat huonossa kunnossa talven jäljiltä. Koittakaa pysyä pystyssä ja Viivi muistaa käyttää sitä nahka-asua myös ajaessa :-)

  VastaaPoista
 3. https://www.youtube.com/watch?v=uvHuv9xVB9E

  ride sally ride, have a nice summer

  VastaaPoista