lauantai 22. maaliskuuta 2014

Viivi II:n paluu (ja Helsingin Storm on nyt Vantaan Storm)

EDIT: Lisätty uusi Storm
Viivi II oli taas atomeina, mutta on juttu tässä: Kromattu Nainen ja sylintereiden poraus ylikokoon, koreilut ja Viivi. Perjantaina ajoin sen Prätkäpajalta takaisin kotiin ja kyllä Viivi II vain on ihan oma lukunsa. Kone on nykyään käytännössä täysin uusista tai uudenveroisista osista, hiukan uutta kromia pinnalle, uusi satula jne. (<-- Tähän palataan pian, mitä kaikkea talvella on tehty ja miltä näyttää Viivi puettuna kromiin)  ja niin maailman hauskin prätkä oli taas kotona.

Silläkin piti kausi avata ja kurvailla tutut mutkatiet, moottori kun pitää nyt rauhallisesti sisäänajaa. Etenkin Lahelan ja Palojoen välillä tuli vastaan orgilaisia tutusti sormi pystyssä, ja muitakin motoristeja toki paljon joka puolella. Kun tien poskeen pysähdyimme hiukkasen kuvaamaan, niin motoristihenki oli heti voimissaan: ensimmäinen paikalle sattunut prätkä pysähtyi varmistamaan, että kaikki on kunnossa. 

Haltialassa oli yksityistilaisuus, mutta Puksussa legendaarinen Snacky oli tietenkin auki. Sen seurauksena vatsa tuli tankattua ylitäyteen, mutta... jaksaapahan sitten taas ajaa.

Lunta on enää vähän:

V-Poweria tankkiin vanhojen bensojen päälle:


Sitten tien päälle - Viivi II:n ääni on ihanin kaikista, etenkin nyt remontin jälkeen. Meidän korvaamme siis, tosin Ducatista voidaan keskustella... tämähän kuullostaa nyt lähinnä pikku-Ducatilta!Nokia Lumialla saa halutessaan monta kuvaa sekunnissa, ja luuri osaa laittaa valitut otokset vaikka päällekäin ja lopputulos on aika hauska:


Matkalla piipahdimme myös tutustumaan uuteen Stormin myymälään - Helsingin Storm on nyt Vantaalla, vieressä on mm. All Right ym. Hienot, isot uudet tilat ja edelleen hyvä palvelu! Viivi sai minuutissa kypäräänsä uuden visiirin kiinnitettynä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti