maanantai 2. kesäkuuta 2014

Masiina Meeting 2014

En tiedä, onko Masiina Meeting alansa kuningas Suomessa, mutta mahtava tapahtuma se on - ja sen tekee yleisö! Toki siellä on järjestäjien puolesta esillä kaikenlaista ja ja rompemyyntitiskejä on todella paljon, mutta  vanhojen autojen ja prätkien parkkipaikka on melkoinen nähtävyys. Kaikenlaista kalustoa mopoista kuorma-autoihin, harvinaisista erikoismalleista kansansuosikkeihin. Kyllä siinä joukossa kelpasi Viivi II:n olla. Pari henkilö sanoi, että Viivi II on Suomen tunnetuin prätkä - ei se ole: veikkaan, että täälläkin taas esillä ollut Hirviömoottoripyörä on Suomen tunnetuin! Monta omaa suosikkiakin oli esillä. Ja Viiville vanhat pienet traktorit.

Kenties niistä innostuneena ajoimme tapahtuman jälkeen Viivin lapsuuden kotitilan ohi, piipahdimme katsomassa Forssaa ja nälän tullessa menimme (tietenkin) taas Kirnu ja Maitolaituriin syömään.


Mutta ei tänne kukaan löpinöitä tullut lukemaan vaan kuvia katsomaan. Tässä niitä on, klikkaamalla suuremmiksi.


Ensin video koneista, joita meillä kaikilla on keittiössämme:Tämä hirviö on esitelty täällä blogissa aiemmin tässä.
  


  


Sitten syömään Kirnuun. Viivi II sai matkan varrella mittariinsa vuoden 2014 kesäkuun alkamisen kunniaksi sopivasti 2014,6. Illan tullen sillä oli ajettu 2300 km tämän keväisen remontin jälkeen. Wagnerilla on tänä keväänä toki ajettu paljon enemmän (6500 km), mutta sillä onkin tehty pidemmät kevään reissut.Viivin kana-annos. Erikoisen lehtevän paistetun juustoleivän alla vaikka mitä - etenkin kanaa!  :D


Hra Oma Aika söi makkarapannun. Näkymättömissä tässäkin vaikka mitä!5 kommenttia:

 1. Hienoja reissuja teette, ne oikein kutsuvat tien päälle. Useat tiet ovat tuttuja 40 vuoden mopoilusta johtuen, mutta aina jotain uutta.
  Moottoripyöräily ja "kulttuurimatkailu" sopii hyvin yhteen. Mistä löytyisi tietoa noista masinisti tapatumista.
  Toimiiko nuo teidän meili osoitteet.
  t. O+xj

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a sellaista listausta kaipaisimme mekin. Yleensä jostain kuulee ja nykyään meille lähetetään jo vinkkejäkin tapahtumista, joihin olisimme tervetulleita.
   Kyllä noiden osoitteiden pitäisi toimia - tai niin, mistäs sitä tietää, jos osa viesteistä ei tule perille?

   Poista
 2. Tästä linkistä löytyy ainakin veteraanikilpapyörä tapahtumia http://www.svkmk.com/
  Laitoin kyllä postiinkin:)
  t. O+xj

  VastaaPoista
 3. Makeita kuvia, Lukaisin ja katselin Stadi Cruisingin jutun läpi ja tosiaan....melkein samaa kalustoa ja ihan ilmaiseksi kuin esim Lahden Motor Showssa.
  Kiitokset jutusta ja kuvista :--)

  VastaaPoista
 4. Taas hieno kertomus, ainoastaan illuusio tuon hirviöpyärän kuskista/tekijästä katosi. Sehän on ihan tavan jampan oloinen, luulin että se olisi sataviiskytkiloinen Menninkäinen !

  VastaaPoista