lauantai 7. kesäkuuta 2014

Stadin Cruising (6.6.2014) - The One and Only

Stadin Cruising on mittasuhteiltaan ja tarjonnallaan jotain ihan muuta kuin mikään muu samantyyppinen tapahtuma Suomessa. Sadoittain upeita autoja - upeampia kuin vaikkapa American Car Showssa eikä tarvitse edes maksaa 30 € pääsymaksuja.

Me olimme eri syistä missanneet huhti- ja toukokuun cruisingit, mutta nyt oli aika suunnata Viivi II kohti Kauppatoria ja tämä kesäkuinen korvasi menetykset. Monia aiemmista tapahtumista tuttuja autoja, monia uusia ilmestyksiä. Vielä kun jotkut onnettomat tajuaisivat, millaisilla autoilla sinne tullaan. Sinne tullaan vähän tai vähän enemmän vanhoilla autoilla. Vaikka olisit juuri ostanut 100 000 euron Mersun tai Jaguarin, niin olet väärässä paikassa hienon autosi kanssa. Puhumattakaan siitä uudesta Kiasta. 


Mutta vanha auto, millainen tahansa ja missä kunnossa tahansa, on tervetullut. Upeakuntoiset erityisesti. Sulassa sovussa '59 Cadillac ja '77 Corolla. Autoja on ja liikkuu myös muualla kuin Kauppatorilla, eli kun ajelee hieman ympäriinsä, huomaa vaikkapa Kuplat ja Porschet olympiaterminaalilta.


Viivi tunnistettiin "Honda-tytöksi" ja joku otti jonkun kuvankin - ne olisi kiva saada vaikkapa sähköpostiin. Kuvia saatiin, kiitos!


Mutta tässä muutama kännykkäkuva maistiaisiksi siitä suurimmasta ja legendaarisimmasta: Stadin Cruising.  

(kuvat on pienennetty nettiin sopivammiksi, kaikista on tietenkin myös alkuperäiset 41 Mpix versiot, jos joku vaikka omastaan jotain kuvaa kaipailee)

Klikkaa kuvat suuremmiksi!


Ensin oli tilaa ja tyhjää...  
  


Blogin lukija lähetti kuvia - kiitos Kimmo! t. Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti