perjantai 13. kesäkuuta 2014

Viikonloppua pilvenpujotteluna

Yleensä syksyisin joutuu harrastamaan pilvenpujottelua, sadepilvi-slalomia. Tämä kesä näyttää olevan syksyä alusta alkaen...
No viime viikonloppuna ajelimme sentään vajaat 900 kilometriä, mutta lukuisista sadekuuroista huolimatta emme metriäkään sateessa!

Vähemmän Vakavia Motoristejakin tapasimme molemilla reissuilla, lauantaina Siuron Koski-Baarissa ja sunnuntaina Kirnu ja Maitolaiturissa Tammelassa. 

Reitit:
 • Vihreä on lauantai, ja kuvat ovat Karkkilan Shelliä (vanhojen autojen tapahtuma) lukuunottamatta väliltä Huittinen - Pirkkala. Erityisinä kohteina mm. Pyhän Olavin kirkko ja Pyhän Marian kirkko. Pyhän Olavin kirkon olisimme halunneet nähdä myös sisältä, mutta juuri lauantaisin se on kiinni.
 • Keltainen on sunnuntai, kuvat ovat väliltä Tammela - Muurla. Välillä ei ole mitään erityisiä kohteita (paitsi ehkä Kaupin linnan paikka), mutta kyllä tavalliset pikkutiet ovat upeita ajettavia!
Klikkaa kartta ja kuvat suuremmiksi!

Lauantai
Sunnuntai2 kommenttia:

 1. Hienoja kuvakertomuksia. Tulee usein tarkastettua sivuja uusien päivitysten toivossa.
  Mutta jos pieni rakentava kritiikki sallitaan, niin olisiko maantiekuvia ehkä turhankin paljon?
  EI siinä muuta mutta paljon kuvia siältävä sivu latautuu aika hitaasti.
  Viivin kuvia ei sitten toisaalta voi edes olla liikaa!!

  Kiitos vaivannäöstä ja jatkakaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mielessä kävi, että onko liikaa. Ehkä olisi pitänyt tehdä molemmista päivistä omat jutut, kaksi vähän pienempää sivua.

   Poista