lauantai 6. kesäkuuta 2015

Stadin Cruising 5.6.2015

Stadin Cruising... ei sitä voi selittää. Pitkä matka on 80-luvun enemmän raggarityylisestä alakulttuuritapahtumasta tähän Suomen paraatipaikalla tapahtuvaan huikeaan showhun. Kunhan tavalliset kaupan kulkupelit pysyisivät poissa torilta - vaikka olisi upouusi Opel Astra tai Mersu S-malli, niin tämä on väärä paikka. Tänne kuuluvat vain harrasteautot ja -prätkät. Kuvia on niin paljon kuin akkua riitti, ja kotimatkalla vielä pari cruisailijaa!
Ja nälkä tuli, tein (siis minä Viivi) illalla "Viivin mättöhodarin", sillä lähti nälkä!  :)


10 kommenttia:

 1. Wau mikä meininki taas ollut ja toi bändi näyttää makeelta mutta toi sun mättös heh heh, on kyllä suoraan sanottuna.. en kehtaa sanoa ;) Mutta nälkä sillä varmaan lähti, sehän se pääasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on aina hyvä meininki, jos siis tykkää tuollaisista ja minä tykkään... :)

   Siinä mätössä on pannulla paistettuna sämpylä, muna, makkaraa, sipulia ja lisukkeena majoneesia, kurkkupikkelsiä, ketsuppia... joskus kun on oikein nälkä, tekee mieli tuollaista kaloripommia!

   Poista
 2. Älä syö viivi liikaa ,et sovi pian nahkoihisi,munaa voi kyllä enempikin määrä tehdä hyvää tai sillee,,,,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole lihonut kiloakaan, mutta näillä keleillä on joutunut laittamaan aika paljon vaatetta noiden nahkojen alle... jos olet motoristi niin tiedät... :)

   Poista
  2. Itseasiassa nuo nahkahousut ovat nykyään liian väljät... :D

   Poista
 3. "Kunhan tavalliset kaupan kulkupelit pysyisivät poissa torilta - vaikka olisi upouusi Opel Astra tai Mersu S-malli, niin tämä on väärä paikka."

  Tuosta olen täsmälleen samaa mieltä. Mukana näytti olevan kuitenkin mm. Hummer, C5-mallin Corvette, Chevrolet SSR. Minusta nämä ei ole sen enempää harrasteautoja, kuin S-Mersu tai Astra. Veikkaanpa, että esimerkiksi tuo blondi seuranaan Corvetessa istuva jamppa ei tiedä minkä luukun autostaan avaisi, jos käskettäisiin vaihtamaan tulpat. Voin tietysti olla väärässäkin.
  Se on jännä juttu, kun auto- tai moottoripyöräharrastajiksi lasketaan vain jenkkiautolla tai 100 000 euron urheiluautolla ajavat ja Harrikalla cruisailevat wannabe helvetin enkelit.
  Noita jenkkiautoja ei jaksa enää katsella, itseäni kiinnostaa nuo vanhat eurooppalaiset ja japanilaiset. Niihin on enemmän omakohtaista kosketuspintaa. Ne ovat katoamassa ja se on todella sääli. Noissakin kuvissa pari erittäin mielenkiintoista menopeliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jotkut uudet ovat kyllä aika erikoisia ja harvinaisia ja varmaan harrasteautojakin, mutta vanhoja eurooppalaisia ja japanilaisia ja kaikkia vanhoja saisi kyllä olla enemmän mukana. Lahden Classic Motorshowssa niitä oli paljon! :)

   Poista
 4. Missä kesäkuun päivitykset vai joko on mopot lunarissa? :(

  VastaaPoista
 5. Samaa ihmetellään täälläkin. Hyvää kesää joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 6. No nyt tuli edes jotain uutta, on ollut pikkuisen huono kesäkuu... :(

  VastaaPoista