torstai 2. heinäkuuta 2015

Viivi, Dolly ja Beatles

Anteeksi, että on ollut pitkä väli jutuissa. Minulle tuli ranteeseen jännetupintulehdus ja ajamisiin tuli monen viikon katko. Sitten kun pystyin taas ajamaan, ehdittiin ajaa vain Saloon kuuntelemaan Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Bandia, joka on meidän suosikkimme. Seuraavana päivänä oli kohteena sama bändi Tampereella. Oma ajaminen sujui ihan hyvin, kun pyörä on madallettu. Oli tosi kivaa!

Mutta sitä seuraavana päivänä tuo Herra Oma Aika ajeli eli hölmöili yksikseen ja kaatui - ranne ja kylkiluu murtunut, keuhkoissa nestettä ja verta ja koko oikea kylki ihan ruhjeilla. Olen nyt sitten saanut hoitsuna hoitaa potilasta. Mutta kyllä nyt varmaan taas pikku hiljaa tulee kaikenlaisia juttuja ja kuvia!  :)

Salossa 25.6.

  
Eräs VVM:n jäsen bongasi Viivin ja tervehti VVM-tyyliin

Salossa oli myös kahvin ryystämisen SM-kisat...?   Yli 2000 oli kuuntelemassa 
Tampereella 26.6. (Viikinsaaressa)
Laivalla Viikinsaareen ja backstagella


9 kommenttia:

 1. No jopa on huonoa tuuria yhdelle kesälle.
  Toivottavasti toipuminen on nopeaa.
  Menikökö pyörä (kumpi?) mihin kuntoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wagnerilla eli tuolla BMW:llä kaatui ja sivulaukku ja etupleksi ainakin pitää uusia ja jotain muuta, ja naarmuja on niin että ensi talvena pitää maalata vastamaalattu pyörä uudelleen. :(
   Ja se pöhkö ajoi käsi ja kylkiluu murtuneena ja ruhjeissa 160 km kotiin. Piti pakottaa se sairaalaan. Sillä on sydänkin tosi huono, että sen pitäisi ottaa todella rauhallisesti kaikki muutenkin. :(
   Mutta nyt täytyy katsoa eteenpäin ja suunnitella kaikkea kivaa!

   Poista
 2. Huh, onpa teille sattunut! Onneksi herra selvisi rytäkästä "noinkin" vähällä, ne on ikäviä juttuja. Tuliko sun tuppitulehdus liiasta kasukahvan väännöstä vai kytkinkö ollut jäykkä? Näyttäs olevan porukalla kova Beatles-meno päällä! Mukavia ajeluita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasen käsi... en tiedä, kun minusta ihan rentona se on ajellessa, että ehkä se on tullut töistä? Dollyn kytkin on kyllä kevyt.

   Poista
 3. Terkkuja ja toipumista äijälle, koska onhan se äijä ton 160 km:n takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tai vain tyhmä. Sairaalassa pitivät myös ällistyttävänä suorituksena - eikä lainkaan suositeltavana. Ja perillä en omin voimin enää päässyt edes satulasta.

   Poista
 4. On kyllä sitkeä Mies, arvostan. Sivulaukkuja ja maalia saa kaupasta onneksi. Toipumiset ja tien päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän. Fyysinen suorituskykyni on jo vahvasti rajoitettua, mutta joissain asioissa sentään on sitkeyttä.
   Vaikka miten yhä särkee, niin suurin kolhu on korvien välissä - onnettomuus johtui puhtaasti omasta raskaasta virhearviosta. Pyörään uudet vilkut, laukut ja pleksi, niin ajo jatkuu heti. Naarmut korjataan vasta talvella.

   Poista
 5. Nam mitkä sääret. Saispa joskus nuuhkaista noita :)

  VastaaPoista