tiistai 3. tammikuuta 2017

Off topic: Uusi vuosi - mitä tehdä?

Vuosi vaihtui eikä ole vielä ajokausi ihan lähellä. Mitä tehdä, missä käydä, että talvi kuluisi? No, voi vaikka mennä tutustumaan raveihin, tai mennä maalle saunomaan ja nauttimaan elämästä täydelliseen hiljaisuuteen. Voi myös tutustua toisiin prätkäkerhoihin, jos siltä tuntuu. Tämä juttu on joka tapauksessa enimmäkseen off topicia. 

Raketit ja ryyppääminen ei innostanut, sitä on niin nähty. Hra Oma Aika ei edes voi juoda alkoholia. Mutta meille tuli kutsu ensin raveihin Turkuun, sieltä tutustumaan erään varsin tunnetun prätkäkerhon talliin ja sieltä Nauvon Paratiisiin viettämään laatuaikaa.

Raveissa on mahtava tunnelma, ei oikeastaan merkitse mitään, voittaako vai häviääkö. Hyvin voi veikata vaikka kivoimman nimistä hevosta... Hra Oma Ajalle tämä oli ensimmäinen ravikokemus, eikä hän edes pelannut, kuvasi vain. Turussa on raviradalla myös hyvä ravintola - voi viettää aikaa samalla syöden hyvin ja hiukkasen viiniä ja olutta nauttien. Hra Oma Ajalle puolestaan kiva jätskiannos jälkkäriksi, niin oli tyytyväinen ja hiljaa. ;)   Etenkin hyvää paljon paremmassa seurassa raveissa on mukavaa!

Ravintolastakin näkee hyvin radalle 


  
Tutustuminen erään prätkäkerhon tiloihin. Kaikkia tiloja ei kuvissa esitetä eikä pyöriäkään tarkemmin... mutta hienot tilat huoltaa, oleskella, nauttia virvokkeita ja tehdä mitä vain! Pääsisipä vain pian ajamaan taas! No, kohta lähdemme Tukholmaan prätkämessuille ja lähestyyhän se kausi kumminkin...Erityisempääkin kalustoa


Nauvossa saunomista ja elämästä nauttimista. Lumi tuli vasta vierailun jälkeen eli perinteinen alasti lumienkelin tekeminen lumeen jäi tekemättä. Uimaankaan ei päässyt, kun vedellä on taipumus jäätyä pakkasella. Nauvo on kesäisin mahtavaa seutua prätkäilyyn ja sen teitä ja paikkoja sekä paratiisimaista tunnelmaa ja kesäistä uimista on monissakin jutuissa, kuten tässä Edeniä etsimässä, osa 4: Pelastus eli Paratiisiin tai tässä Saariston Pikku rengastie.


Ulkoilu piristää. Rauhan takaa 80-kiloa itsevarmuutta säestäjänään 10 kiloa terhakkuutta 


Viiniä, hyvää ruokaa ja tunnelmaa tuo sisäistä valoa pimeään vuodenaikaan 


Savustettua kaurista


Yöllä maalla on oikeasti pimeää. Kaupungissa sitä ja täydellistä hiljaisuutta ei koe. 


Metsästys on parhaimmillaan luonnollinen osa elämää 


Kynttilöistä tunnelmallista valaistusta


7 kommenttia:

 1. Tukholman prätkämessuille en pääse, mutta kalenteriin on merkitty Hesan mc-messut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa Tukholmaan siksi, kun se on Japsistarojen 25-vuotisjuhla samalla :) Saa nähdä millaiset messut siellä on. :)

   Poista
 2. Olen uusi täällä teidän sivustolla ja pääsi saunakuva mukavasti "yllättämään". Viime kesä meni lainapyörälla treenatessa ja keväällä pitäis saada oma prätkä baanalle. Näistä teidän sivuista saa hyvää kipinää ajoreittejä ja tapahtumia fiilistellessä sekä huipennukseksi tämä muu fiilistely;) Lisää kuvia ja blogeja vaan.
  T: Aloittelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä huomasit sitten ihan ensivisiitilläsi just sen, mitä varten tämä blogi on! :)
   Toivottavasti saat sen prätkän hankittua ja tulee hyvä kesä! :)

   Poista
  2. Mulla kanssa alotusvaiheessa tää prätkäily sillein että viime kesä jäi vähän puolikkaaksi kun oli teknistä ym ongelmaa mutta nyt on prätkä kunnossa ja odottaa kelejä. Paljon olen blogia selannut ja sitten vielä löytyi noi extrat niin kyllä tää on huippujuttu. Paljon tietoa ja reittiselostuksia sekä kaikinpuolin innostavia kuvia nautittavaksi. Tätä seuraa oikein mielellään.
   M24 ja Yamaha XJ

   Poista
  3. Kiva, koetetaan jatkossakin saada juttuja reiteistä ja kohteista!

   Tekniset ongelmat ovat niin tunteeseen käyviä, meinasi mennä pilalle viime kevään eka reissu sen takia. Onneksi oli Prätkäpaja <3

   Poista
 3. Menovinkki tulevalle kaudelle:
  Vai oletteko jo käyneet Tykkyläistä morjenstamassa Siurualla?
  https://www.youtube.com/watch?v=bBh60-0l4Dg
  Voisin kuvitellä että siitä käynnistä syntyisi rapaortoitavaa puolin ja toisin.

  VastaaPoista