torstai 8. kesäkuuta 2017

Masiinameeting 2017 (plus omaa aikaa Kirnussa ja Kultalähteellä)


Kesän alkuun kuuluu Masiinameeting, jossa on kaikenlaisia koneita, enimmäkseen liikkuvia - ja rompetta. Paljon... Se vain on niin! Niin että eipä tässäkään kauheasti kannata enempiä höpötellä, katsokaa itse!   
(Jutun lopussa Omaa Aikaa Kievarin Kirnussa ja Kultalähteellä)
Viiviä miellytti Nainen mustissaan...


Stara-Kawa


Olds' 442
 Viivin ikuinen turn-on... pienet punaiset traktorit!


Omaa Aikaa - Viivi navigoi...

Masiinameetingistä on ollut tapana ajaa Kievarin Kirnuun syömään, niin nytkin. Moni lukija jo on varmasti huomannutkin, että se on suosikkiravintolamme - ihan paras ruoka ja joka suunnasta mutkareiden varrella hyvin erikoinen paikka - kunhan muistaa katsoa vaikka Facebookista, onko se auki. Lukemattomat käynnit alkavat jo näkyä siellä ruokalistallakin... (ja jos sanoo terveisiä tästä blogista, saattaa saada ilmaiset kahvit)

Mutta navigointi on hauskempaa, kun ei katso karttaa, ajaa vain. Tavoite oli mennä Kievarin Kirnusta Fiskarsiin jäätelölle, mutta ei sitä aina voi olla ihan varma, mihin kääntyy...


(kartta oikein isona tästä)

No ei osunut etunen Fiskarsiin, mutta Kultalähde tuli eteen. Vain 500 metriä polkua Oinasjärventieltä. Hra Oma Aika oli joskus keväällä yrittänyt ajaa sinne, mutta oli jäänyt Wagnerilla pehmeään polkuun jumiin jo sadan metrin kohdalla. Viivi halusi päästä sinne järkevästi eli kävellen eikä maantieprätkillä. 

Ei sinne ikinä maantieprätkällä olisi edes päässyt, jyrkkä ja epätasainen polku alas. Paikka oli kaunis, erikoinen lampi metsänsiimeksessä. Siellä sai nauttia kesäpäivästä! Hra Oma Ajalle jyrkkä polku alkaa olla liikaa - takaisin mennessä oli vaikeuksia. 

Tilanteesta kuitenkin selvittiin ja sieltä olikin lyhyt matka ajaa Lahnajärvelle jäätelölle, kun ei se Fiskars ollut sielläpäinkään... Lahnajärvi onkin taas suosittu paikka surullisten vuosien jälkeen, pihalla tuntuu aina olevan motoristeja.

Samalla Viivi testasi pitkästä aikaa action-kameraa, joka oli nyt kiinni peilin varressa. Kuvista tuli ihan hyviä, mutta video tärisee siinä liikaa. Pitää jotenkin yrittää vaimentaa. 


 Kievarin Kirnu, ruokalista ja Kirnuburger
 


 Sonyn kokeilua - välillä hauskasti näkyy oma varjo ja käsi kameralla...

  
 Kultalähteellä

  

  Hra Oma Aika jäi pahasti jälkeen - ei oikein sydän jaksa nousuja

...mutta hitaasti ylös ja Lahnajärvelle jätskille!


Viivin kameratesti - peilissä tärisee vähän liikaa, täytyy laittaa jotain vaimennusta väliin:

2 kommenttia:

 1. Perhana. Missasin TAAS masiinamiittingin.
  Täytyis olla kunnon tapahtumakalenteri jossain.

  Mutta Viivin ranstukuvat kyllä paikkaa harmistuksen.
  Olet upea motoleidi!!

  VastaaPoista
 2. hitto kun hienoa amazoneja, snif.. missä tollasten miittien infot löytyy? jos vaikka pääsis jossain hiplaa... sitä amazonia siis :P

  VastaaPoista